Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi8 SE Kullanıcısıyım. Güncelleme ekranına geldiğimde Alt kısımda denetle ikonunu tıkladıktan sonra Güncelle me ile ilgili bir sorun var.Miuı eu sitesinden öğrenebilirsiniz diye bir yazı çıkıyo karşıma bu konulardan da çok anlamam sadece telefonumda yenilikçi şeyler görmek için indirmek...
Merabalar Xiaomi mi8se spot cihaz aldım imei kayıtlı cihazı aldıktan sonra güncelleme istedi ve güncelledim şuan 9.7.18 oldu ama sürüm yükseldikten sonra şebekeden hiçbirşekilde yanıt alamıyodum ve fabrika ayarlarını sıfırlayınca cihazın düzeleceğini düşündüm sıfırlamaya başladı ve telefon şuan...
Merabalar Xiaomi mi8se spot cihaz aldım imei kayıtlı cihazı aldıktan sonra güncelleme istedi ve güncelledim şuan 9.7.18 oldu ama sürüm yükseldikten sonra şebekeden hiçbirşekilde yanıt alamıyodum ve fabrika ayarlarını sıfırlayınca cihazın düzeleceğini düşündüm sıfırlamaya başladı ve telefon şuan...