payidar kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım MIUI 11 Güncelleme sorunu

Hocam sizin attığınız link Miuı 10 ben 11 den bahsediyorum.
  2. P

Hocam çok teşekkür ederim ama nasıl yapıcağım konusunda en küçük bi fikrim yok twrp falan hiç bilmiyorum maalesef
  3. P

Mi8 SE Kullanıcısıyım. Güncelleme ekranına geldiğimde Alt kısımda denetle ikonunu tıkladıktan sonra Güncelle me ile ilgili bir sorun var.Miuı eu sitesinden öğrenebilirsiniz diye bir yazı çıkıyo karşıma bu konulardan da çok anlamam sadece telefonumda yenilikçi şeyler görmek için indirmek...
  4. P

Yardım Mİ8 SE M11 Güncellemesi Hk.

Ne yazıp aratayım.
  5. P

Kardeşim seninle nereden konuşabiliriz gerçekten hiç anlamıyorum bu konulardan yardımcı olursan daha ayrıntılı anlatırsan çok makbule geçer.
  6. P

Aynı sorun bendede var ama bu konular hakkında hiç bir bilgim olmadığım için kalakalıyorum sizde son durum nedir ?
  7. P

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Merabalar Xiaomi mi8se spot cihaz aldım imei kayıtlı cihazı aldıktan sonra güncelleme istedi ve güncelledim şuan 9.7.18 oldu ama sürüm yükseldikten sonra şebekeden hiçbirşekilde yanıt alamıyodum ve fabrika ayarlarını sıfırlayınca cihazın düzeleceğini düşündüm sıfırlamaya başladı ve telefon şuan...
  8. P

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Merabalar Xiaomi mi8se spot cihaz aldım imei kayıtlı cihazı aldıktan sonra güncelleme istedi ve güncelledim şuan 9.7.18 oldu ama sürüm yükseldikten sonra şebekeden hiçbirşekilde yanıt alamıyodum ve fabrika ayarlarını sıfırlayınca cihazın düzeleceğini düşündüm sıfırlamaya başladı ve telefon şuan...
Üst Alt