Paxer kullanıcısının son içeriği

1. Paxer

Yardım Güç Tuşu Sorunu

Merhaba değerli forum üyeleri, Bugün durduk yere cihazımda bir sorun oluştu. Güç tuşuna (aynı zamanda parmak izi okuyucusu) elim çok hafif dokunsa bile telefon ya kendi ekranını kapatıyor, ya da yeniden başlatma ekranına giriyor, bazen direk telefon kendini yeniden başlatıyor. Bir anda ne olmuş...
  2. Paxer

Çözüldü Note 9 Pro Mi Flash Sonrası IMEI Durumu

Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
  3. Paxer

Çözüldü Note 9 Pro Mi Flash Sonrası IMEI Durumu

Merhaba, note 9 pro cihaza sahibim. Güncel olarak EEA sürümü kurulu, endonezya sürümüne mi flash tool ile geçiş yapmak istiyorum. Cihazımın bootloader kilidi açık. Mi Flash Tool ile geçiş yaparken IMEI silinir mi?
  4. Paxer

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.1.0.RJZEUXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Romu kullanmayı denemek isteyen arkadaşlar bence hiç yaklaşmasın. Batarya tüketimi yüksek ve buglarla dolu bir sürüm. Telefonda anlık olarak takılmalar oluyor, özellikle şarj yüzde onun altına inince bu takılmalar insanı sinir ediyor. Tavsiyem eu romdan veya Endonezya romundan yanadır.
  5. Paxer

Soru Rom Sonrası Hızlı Şarj

Merhaba, daha önce stok rom, miroom, arrowos gibi çeşitli romları denedim. Bugün itibariyle Razer'a geçmeye karar verdim. Daha önceden telefonum aynı adaptör ile hızlı şarj oluyor simgesi gözükmüyordu, fakat razer romdan sonra hızlı şarj oluyor ibaresi gözükmeye başladı. Böyle birşey mümkün...
  6. Paxer

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Hayırlı ramazanlar
  7. Paxer

Yardım Redmi Note 8 Yeniden başlatıyor

Evet bilgilendirme için teşekkürler, tekrar kapatsak bile servisteki kişinin insiyatifine kalıyor olay. Fakat servis genelde herşeye kullanıcı hatası dediği için ve az çok dikkatli kullanan birisiyseniz bence bu risk alınır.
  8. Paxer

Yardım Redmi Note 8 Yeniden başlatıyor

Merhaba hocam, aynı sorundan bende müzdariptim. Bootloader kilidi açıp hindistan romuna geçince sorunum çözüldü.
  9. Paxer

Çözüldü Rom sonrası Mi hesabı sorunu

Temalar uygulaması üzerinden giriş yapınca sorun kendiliğinden düzeldi.
  10. Paxer

Çözüldü Rom sonrası Mi hesabı sorunu

Merhaba, cihazımın bootloader kilidini açıp orjinal global 12.0.1 romu yükledim. Mi hesabıma giremiyorum şu şekilde bir hata çıkıyor
  11. Paxer

MIUI 12 Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.2.0.QCOMIXM İndirme Bağlantısı

12.0.3 sürümü mü gerekli?
  12. Paxer

MIUI 12 Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.2.0.QCOMIXM İndirme Bağlantısı

Merhaba, Redmi Note 8 Cihazımı Manuel bir şekilde MIUI 12'ye yükseltmeye çalıştım, cihazım global indirdiğim rom da global fakat hata alıyorum. 12.0.1 ve 12.0.2 sürümünü denedim. Bl kapalı cihazımda.
  13. Paxer

Yardım Manuel güncelleme doğrulanamıyor hatası

Merhaba, Redmi Note 8 Cihazımı Manuel bir şekilde MIUI 12'ye yükseltmeye çalıştım, cihazım global indirdiğim rom da global fakat hata alıyorum. 12.0.1 ve 12.0.2 sürümünü denedim. Bl kapalı cihazımda.
Üst Alt