patates5 kullanıcısının son içeriği

1. patates5

Yardım 8T Qualcomm Crashdump

(KB2003) Merhabalar arkadaşlar. Cihazımda ilk geldiğinde OxygenOs yüklüydü. Daha sonrasında ben ColorOs'a geçtim. Bu işlemler sırasında her hangi bir sorunla karşılaşmadım. ColorOs'u denedikten bir süre sonra tekrar Oxygen'e dönmek istedim. Fakat sorun burada başlıyor.. MSM tool ile OxygenOs...
  2. patates5

Yardım Android 11'den 10'a geri dönme.

Merhabalar, Android 10'a downgrade işlemi yapabiliyor muyuz? Şuan da global Endonezya rom'u kullanıyorum. Bu arada cihazım android 11 ile geldi.
  3. patates5

Yardım MI 10T Eu Rom Nasıl kurabilirim

Merhabalar, elimde "Android 11" tabanlı, "Global 12.1.1" sürümlü "MI 10T" mevcut. Bootloader kilidim açık, cihazda stock recovery var şuan. Dün cihaza twrp yükledim, 21.3.17_v12-11 versiyonlu EU ROM'u twrp üzerinden yüklemeye çalıştım fakat cihaz brick oldu, bootloop'a girdi. Daha sonrasında...
  4. patates5

Yardım MI 10T Android 11 Twrp

Herkese iyi geceler. Elimde Android 11 tabanlı 12.1.1 Global sürümlü MI 10T mevcut. Kilidin açılmasına 2 saat kaldı. Xiaomi.EU rom yüklemeyi düşünüyorum. Elinde uygun twrp olan var mı? Forumu biraz araştırdım konular karışık geldi, elinde olan varsa TWRP rica ediyorum lütfen... Eğer varsa rom...
  5. patates5

Soru Mi 10T Rom/IMEI

Merhabalar iyi forumlar, Yaklaşık 5 gündür Mi 10T cihazımı kullanıyorum, içinde Global 12.1.1 stabil sürümü yüklü. Cihaz yurtdışı cihazı, IMEI repair işlemi yapılmadı daha. Bootloader kilidi için başvuruda bulundum bir kaç güne açılacak. EU rom'a geçmeyi düşünüyorum, önce IMEI mi atmalıyım...
Üst Alt