Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O ara acil cihaz ihtiyacım olduğu için aldım hocam gönlüm Note 7 den yanaydı ama aradaki fark çıkmıyordu, biraz bununla idare edip elden çıkartırım sanırım bilemiyorum açıkçası bu cihazdanda memnunum ama bu tip durumdan ötürü birazda aldığıma pişmanlık duyuyorum.
Fena değil alınabilir memnunsanız, Türkçe konusunda Rehber - [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA şu konuda 21. sayfada enessevgi hocamızın verdiği adımları uyguladım, Notify kısmına gelincede önce fw dosyasını yükleyip cihazı güncelledim sonrasında bin dosyasını...
Bende Mi Fitte Notify de duruyor ve ikisiden birini kullanabiliyorum herhangi bir sorun yok. Az önce türkçe olayını yaptım bilekliğe Notify daha kullanışlı bir uygulamaya benziyor
CM den çok çekmiştim ama ben :D bazen kamera açılmazdı fix dosyası flashlardık TWRP veya Philz Touch ile düzelirdi bu sefer medya oynatıcı açılmazdı sonra araştırırdık CM ekibi açıklama yapardı çözeceğiz şu şu sürümde diye nightly birde snapshot ve hepimizin bildiği stable sürümler vardı...
Kararlı olmak güzel Xiaomide biz daha yeni maceraya atılıyoruz eskiden gelen kaşıntım GT İ9300 LTE modelinden geliyor oradan bi aşinalık var ama Xiaomi nin dünyası daha zenginmiş onu gördüm tabi olumsuz etkileri daha fazlaymış GT İ9300 LTE bunun yanında alternatif tıp.
Ben Redmi 7 de iyice bi pişmek istiyorum, kaşıntının dozunu iyice arttırmalıyım ki daha fazla kaşınayım bu meret kaşınmadan geçmiyor bu dozu arttırdıktan sonra tedavime Mi9 T Pro ile devam etme düşüncesindeyim.
Unlock için işlemleri yaptım 168 saat beklemem gerektiğini söyledi şuanda kaşıntının ötesinde vücudumda kabarmalar meydana geldi ne yapmalıyız bilmiyorum.