Pasha2194 kullanıcısının son içeriği

1. P

Sohbet Sohbet köşesi

Daha yeni geldik ama gelir gelmez baya bi muhabbet,sohbet oldu. Forumda, içindeki insanlarda güzel gerçekten Allaha emanet olun hepiniz iyi geceler.
  2. P

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

O ara acil cihaz ihtiyacım olduğu için aldım hocam gönlüm Note 7 den yanaydı ama aradaki fark çıkmıyordu, biraz bununla idare edip elden çıkartırım sanırım bilemiyorum açıkçası bu cihazdanda memnunum ama bu tip durumdan ötürü birazda aldığıma pişmanlık duyuyorum.
  3. P

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Bizim Redmi 7 içinde birşeyler yapsalar güzel olur aslında :)
  4. P

Sohbet Mi band 4 için uygulama seçimi

Fena değil alınabilir memnunsanız, Türkçe konusunda Rehber - [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA şu konuda 21. sayfada enessevgi hocamızın verdiği adımları uyguladım, Notify kısmına gelincede önce fw dosyasını yükleyip cihazı güncelledim sonrasında bin dosyasını...
  5. P

Yardım Çok Gerginim (Garanti)

Evo Kvk dan gelene Kvk da Evodan gelenemi bakıyor şimdi ?
  6. P

Türkçe olayınımı hocam ?
  7. P

Bende Mi Fitte Notify de duruyor ve ikisiden birini kullanabiliyorum herhangi bir sorun yok. Az önce türkçe olayını yaptım bilekliğe Notify daha kullanışlı bir uygulamaya benziyor
  8. P

Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

CM den çok çekmiştim ama ben :D bazen kamera açılmazdı fix dosyası flashlardık TWRP veya Philz Touch ile düzelirdi bu sefer medya oynatıcı açılmazdı sonra araştırırdık CM ekibi açıklama yapardı çözeceğiz şu şu sürümde diye nightly birde snapshot ve hepimizin bildiği stable sürümler vardı...
  9. P

Kararlı olmak güzel Xiaomide biz daha yeni maceraya atılıyoruz eskiden gelen kaşıntım GT İ9300 LTE modelinden geliyor oradan bi aşinalık var ama Xiaomi nin dünyası daha zenginmiş onu gördüm tabi olumsuz etkileri daha fazlaymış GT İ9300 LTE bunun yanında alternatif tıp.
  10. P

Tavsiyenizi dikkate alacağım haha--haha--haha-- 1570999486 Bence yüklersiniz moustache~~ haha--
  11. P

Ben Redmi 7 de iyice bi pişmek istiyorum, kaşıntının dozunu iyice arttırmalıyım ki daha fazla kaşınayım bu meret kaşınmadan geçmiyor bu dozu arttırdıktan sonra tedavime Mi9 T Pro ile devam etme düşüncesindeyim.
  12. P

Diğer Mod - Mi Band 4 Apple Watch Custom Res #3 (v66)

Mükemmel duruyor tekrar tekrar elinize sağlık.
  13. P

Unlock için işlemleri yaptım 168 saat beklemem gerektiğini söyledi şuanda kaşıntının ötesinde vücudumda kabarmalar meydana geldi ne yapmalıyız bilmiyorum.
  14. P

Tema Silinebilir

Elinize sağlık, Cihaz ayrı ateş ediyor gerçi
  15. P

Diğer Mod - Mi Band 4 Apple Watch Custom Res #3 (v66)

Elinize sağlık, yalnız konuda herhangi bir görüntü mevcut değil sanırım yada benim tarayıcımdamı bir sorun var ?
Üst Alt