pasapostasi kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Xiaomi Redmi Note 8

Arkadaşlar Merhaba, İnstagramdaki metin boyutunu nasıl büyütebilirim ? Metin boyunu en yüksekte. İyi Çalışmalar.
  2. P

Yardım Ekran Görüntü Kalitesinin Bozulması Hk.

Arkadaşlar Merhaba, Xiaomi Red Mi Note 8 kullanıyorum. Nedenini anlamadığım bir nedenden dolayı ekran görüntü kalitesi bozulmaktadır. Kapatıp açtıktan sonra düzeliyor ama. Bu konuda sorun yaşayan ve çözen arkadaşlar var ve paylaşırsa sevinirim. İyi Çalışmalar.
  3. P

Yardım gmail adres defteri hk

Arkadaşlar Merhaba, Gmail mail uygulamasına exchange mailimi kurdum ve kişileri senkronizeyi kapattım. Ona rağmen telefon rehberimde mail hesabındanki kişiler çıkmakta. Bunları nasıl kapatabilirim.
  4. P

Yardım Xiaomi Mi Band 5 / Samsung A70 Hk.

Arkadaşlar Merhaba, Xiaomi Mi Band 5 almayı düşünüyorum. Samsung A70 'le senkronize kullanmayı düşünüyorum. Sorun yaşar mıyım ? Kullanan var mı ? Tşkler.
  5. P

Yardım Uygulamaya göre 3g/wifi değiştiren prog.

Arkadaşlar Merhaba, Xiaomi de uygulamaya göre otomatik değişen program var mıdır ? Yani twitter açtığımda otomatik 3G 'ye geçecek, youtube açtığımda otomatik wifi ye geçecek gibi. İyi Çalışmalar.
  6. P

Yardım Klavye hızlı geçişleri hk.

Arkadaşlar Merhaba, Gboard klavyede space tuşuna basılı tutunca diğer klavyeler çıkıyor ve ordan seçim yapabiliyorum. Ancak swiftkeyde iken bu hızlı geçişi nasıl yapacağım bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Çalışmalar.
  7. P

Yardım Fotograf kopyalama hk.

Arkadaşlar Merhaba, iphoneda fotograflar üzerinden elinizi basılı tutunca kopyala çıkıyordu. Xiaomilerde nerden yapabilirim bunu.
  8. P

Yardım Bildirim Sesleri Hk.

Merhaba, Xiaomi Note 8 kullanıyorum. Bildirim seslerini sıfırlayabiliyor muyuz ? Tşkler
Üst Alt