Paristi kullanıcısının son içeriği

1. P

Silinsin

hocam miflash tan yükledi. yükledi ama en sonda error dedi. fakat telefon açıldı ve kurulum başladı. tekrar twrp yükledim yine fastbootta kaldı. tekrar rom yükledim. anlamadığım bu twrp niye böyle? başka cihazlara yüklemiştim hiç birinde bu durumu yaşamadım. bu twrp de sorun mu var? 1601571998...
  2. P

Silinsin

hocam size bir soru sormak istiyorum. bu root yükleyince bankacılık uygulamaları uyarı verip sorumluluk size aittir diyor. ben de bankacılık uygulamaları kullanıyorum ve kullanmak zorundayım. tehlikesi var mı root un? telefonu korumasız kılıyor mu?
  3. P

Silinsin

hocam orjinal rom yüklemek istiyorum. ve şuan telefon fastboot modda ve çıkmıyor. twrp yüjledim şimdi ama yine de çıkmadı. şuan sadece fastboot mod var. bu arada başka pc ve usb 2 işe yaramadı. 1601563245 başa pc ve usb 2 de tekrar denedim sanki olacak gibi. inşallah.
  4. P

Silinsin

kaç gündür kimse yazmıyor. hayırdır inşallah. maalesef telefonumu sıfırlamadan ve bu twrp içinde bulunan magiski yüklemeden telefon açılmadı. telefon açıldıktan sonra magiski kaldırdım telefon yeniden başladı. sürekli mi logosuna kadar gelip tekrar kapanıp açılmaya başladı. twrp ye aldım. format...
  5. P

Soru Mi Note 10 Lite twrp

ilginiz için teşekkür ederim hocam. cihaz çalışır halde sadece burda söylendiği şekilde twrp yükledim. rom sillinmiş olabilir mi? cihazda bilgilerim var. böyle bir şey olacağını tahmin etmediğim için de yedekleme almadım. bu yüzden rom yüklenmeden bir çözüm lazım. bu mümkün olmadığı halde diğer...
  6. P

Soru Twrp kaldırma

hocam mi flash tools un son sürümünü indirdim. ama bahsettiğiniz seçeneği bulamadım. sadece clean all, save user data, clean all lock seçenekleri var. biraz detaylı anlatabilir misiniz?
  7. P

hocam rom yüklemeden çözümü yok mu? rom yüklemek istemiyorum.
  8. P

hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum. artık telefon açılmıyor. hep twrp de açılıyor. rom eu ve değiştirmek istemiyorum. ne yapabilirim?
  9. P

Silinsin

merhaba arkadaşlar az önce yükledim. reboot system dedim ama yine twrp açıldı. çok denedim ama sonuç aynı. reboot power off dedim kapandı. sonra teli açtım yine twrp de açıldı. ne yapmam lazım?
  10. P

Rom Mi Note 10 Lite Avrupa(EEA) Kararlı v11.0.10.0 QFNEUXM İndirme Bağlantısı

Yazılımdan kastın rom ise çok kolay. Forumda anlatımlar var. Forumda modelini bul ve rom yükleme başlıklarına gir. İstediğin romu bulduktan sonra nasıl yapacağını yazılanları okuyarak anlarsın. Benim öğrenmek istediğim ana güncelleme değil de güvenlik güncellemeler gibi küçük güncellemeler imei...
  11. P

Rom Mi Note 10 Lite Avrupa(EEA) Kararlı v11.0.10.0 QFNEUXM İndirme Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar Benim cihazda bu rom yüklü. Yeni aldım. Bl açtım ama daha imei rapair yapmadım. Bu gün güvenlik güncellemesi gelmiş. Sormak istediğim şu: Telefon güncelleyiciden güncelleme yapılınca Bl kilidi kapanır imei silinir sanırsam. Bu tüm güncellemeler için geçerli mi yoksa sadece ana...
  12. P

Rehber Mi Note 10 Lite Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

video ile beraber yazı şeklinde de olması güzel olmuş. ellerine sağlık.
  13. P

Video Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)

hocam allah razı olsun kurtuldum bu beladan. başka bir pc de denedim oldu. her şey için çok çok teşekkür ederim.
  14. P

hocam bugün sizi soru yağmuruna tuutum ama hakkınızı helal edin. burası en iyi bilgilerin olduğu forum ve sizin de anlatımlarınız en sade anlatımlardır. bizim gibi zor durumda olup ta pek anlamayanlar için birebirdir. hocam denedim ama refresh bastığımda hiç bir tepki vermiyor program...
  15. P

hocam fastbotta kalan cihazımı bu anlatım ile kurtarmaya çalışacağım inşallah. bu anlatımda geliştirici mod un açık ve usb hata ayıklamanın aktif olmasını söylemişsiniz ama benim cihaz fastboot modda. yani onları yapma şansım yok. bir sıkıntı olur mu?
Üst Alt