Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu sıfırlarken mi hesabıma bağlanmamı istedi. Şifremi girdiğimde bağlanamıyor hatası verdi. Daha sonra google cihazlarımdan cihazdaki verileri sildim. Telefon sıfırlandığında tekrar mi account girmemi istedi fakat yine bağlanamama hatası aldım. Yanlış şifre girdiğimde şifrenin yanlış...
Başlıkta yazdığı gibi telefondan arama yapamıyorum. Gelen arama çalıyor ama açınca hemen kapanıyor. Android 11 sürümü gelince böyle oldu. Global sürüm. Google arama uygulamasında mı sıkıntı var, neyde sıkıntı var. Nasıl çözebilirim ben bunu? Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Her seferinde...
Konu çok basit, uygulamayı ikiye bölme ve pencere şeklinde açma çalışmıyor. Hiçbir şekilde çalışmıyor. Game turbo ile çalışmıyor. Video araç kutusu ile çalışmıyor. Açılmış uygulamalar menüsünde çalışmıyor. Sistem arayüzünün verisini sildim, güncelleme kaldırdım. İşe yaramadı. Yardım edebilir...
Miui 11 kullanırken tam ekran hareketleri hafif kasıyordu ama miui 12 ile daha çok arttı. Zaten geç geldi üstelik kasması çok sinir bozucu. Telefonu ayarlardan sıfırladımda. Ram kullanımıda gözle görülür arttı.
Pişman olmaya başladım miui 12 den.