panzehir1979 kullanıcısının son içeriği

1. panzehir1979

Oyun Pubg 120 hz 90 fps ultra hd ses süper akıcılık.

Arrow OS Android 11 (root) x-plore dosya yöneticisi (data dosyalarına erişim) ........... Uyarlanabilir Mod (Varsayılan) Kullanım yoluyla dinamik olarak değiştirme (Önerilen) 1 = Güç Tasarruf Modu Daha fazla SOT sağlamak için güç çekişini% 20 düşürmek 2 = Dengeli Mod Güç çekişini ve...
  2. panzehir1979

Soru Android 11 data veri kısıtlaması çözümü ?

Gfx tool,hex editör veya manuel dosya atma işlemleri android 11 de kısıtlanmılş çözüm bulan varmı ?
  3. panzehir1979

Soru Nedir bu GB farkı ?

POCO Serisi Merhabalar; Bodloader kilidin açılması için gün sayıyorum , Windows 10 bilgisyarımın drıver ve güvenlik işlemlerini hazırladım,mi flaş ve kilit açma programı hazır ve poco x3 tr garantili cihazıma Avrupa sürümü yüklemek için eu rom indirdim sormak istediğim indirdiğim rom 4.2 gb...
  4. panzehir1979

Yardım Pocox3 olan arladaşlar deneyim paylaşabilirimi.

ahize aktifken skype aramaları/ses kaydedici/gelen telefon çağrıları, sesler çok karmaşık ,uzak,hışırtılı,kalitesiz,karşı taraf duymakda güçlük çekiyor telefonun üzerindeki miktofona çok yaklaşınca biraz düzeliyor fakat ses kaydı veya video kaydı yaparken bu sorun her zaman olmuyor hattda video...
  5. panzehir1979

Yardım Gameturbo sıcaklık göstergesi

Gameturbo sıcaklık göstergesi yok, lütfen yapın. Resimdeki örnek, Samsung için Game Booster plus / perf z eklentisinden bir alıntıdır. No gameturbo temperature display, please do . The example in the picture is an excerpt from the game booster plus / perf z plug-in for Samsung Lütfen Gerekli...
Üst Alt