Pansophy kullanıcısının son içeriği

1. P

MIUI 11 Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI 11 V11.0.4.0 PFGMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam ayarlarda önceki sürümdekini seçebileceğiniz yer mevcut. Şu an yerini hatırlayamadım ama update sonrası kurcalarken görmüştüm.
  2. P

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Gün içinde sürekli uyarı verdi MUI 11 geldi diye. Evde Wi-Fi bağladım şimdi de Güncelleme Yok diyor :)
  3. P

Soru Redmi note 7 den note 8 e geçmek mantıklı mı

Bende aslında geçmeyi düşünüyordum ama aralarında çok bir fark göremedim. Şimdi uygulamaları, ayarları ona aktarmak zor gelir. Ayrıca RN7 çok satılan bir cihaz olduğu için ROM vs. konularda önde olur diye düşünüyorum. Sürekli güncel kalır bu yönden.
  4. P

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Konunun başındaki mevcut sürümü yüklemiştim zaten. Hatta kamera ekran oranını (4:3) yaptım odaklama yapmasın diye. Yine de açılmıyor o ufak pencere. 1571499751 1571501672 Hocam güncel Sürüm bu mu : Google Kamera 7.0.009 V3 STABİL Hemen altında Eski sürümler Google Kamera 7.0.009 V14 STABİL...
  5. P

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Hocam o kırmızı ile işaretlediğin bölgeye çift tıklıyorum ama dosyayı seçeceğim ufak pencere açılmıyor. Odaklama yapmaya çalışıyor.
  6. P

Çözüldü ekranı aşağı çekip otomatik yukarı gitmesi

Geliştirici seçeneklerinde "Kilit Ekranını Atla" diye bir seçenek var. Eğer o aktifse bu soruna sebep oluyor. Açıksa kapatıp tekrar dene.
  7. P

İpucu Redmi Note 7 Hakkında Herşey [Mutlaka okuyun]

Merhaba arkadaşlar ; Yazacak yer bulamadım, bir sorum vardı. Gelen arama olunca, telefonu direk kulağıma götürdüğümde otomatik yanıtlama özelliği yok mu ? Ben mi bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
Üst Alt