Palulu kullanıcısının son içeriği

1. Palulu

MIUI 14 Poco X5 Pro MIUI 14.0.2 TWRP Kurulumu

Önce ADB setup u yükleyin sorduğu sorularda y ye basmanız yeterli. Telefonunuzu geliştirici seçeneklerinde USB hata ayıklama moduna alın ardından fastboot moduna alarak PC ye bağlayın verdiğim IMG dosyasını indiriginiz klasörde komut satırını açın ve fastboot flash boot_ab twrpt.img...
  2. Palulu

Soru Redmi note 12s yakınlık sensörü sorunu var mı

Araştırmama göre elliptic labs aivirualproximity sensör kullanıyormuş buda sanal yakınlık sensörü oluyor ve aramalarda sanırım bu da aynı sorunlara neden olacak
  3. Palulu

Soru Redmi note 12s yakınlık sensörü sorunu var mı

Birçok yeni tam ekran telefonda artık sanal yakınlık sensörü bulunuyor. Bu telefonunki de sanal mı yoksa normal yakınlık sensörü mü içeriyor kullanan arkadaşlar arama sırasında telefonun üst kısmına elini yaklaştırırsa ekran kapanıyor çekince açılıyor ise sorun yok ona göre bu cihazı almayı...
  4. Palulu

Soru Miui 14.0.2

Duvar kağıdı döngüsünde eskiden Türkçe idi şimdi yabancı haberler var nasıl ayarlanıyor
  5. Palulu

Soru Miui 14.0.2

Eliterom u bilmiyorum ama ülkeyi Hollanda yaparak güncelleme yaptım ben romun üzerinden 1 aya yakın zaman geçti yeni başladı sistem durduruldu yazıları gelmeye git gide de artıyor bu durum
  6. Palulu

Soru Miui 14.0.2

Sakın güncelleme yapmayın cihazda donma kameradan atma aşırı pil tüketimi var 14.0.2 boş beleş bir sürüm günde 5 defa dönüyor 3 defa reset atıyorum. *Modern kullanmıyorum yerli cihaz
  7. Palulu

Çözüldü Xiaomi Redmi Note 10 Pro İmei Atılır mı ?

Dirençli ımei dediğimiz kasa açılarak mi atılıyor IMEI ve yeni mi başladı bu durum IMEI atilmiyordu önceden böyle
  8. Palulu

Yardım Aramalarda yakınlık sensörü hatası hangi romda düzgün çalışıyor

Cihazı yeni aldım. Arama sırasına kafasina gire canı sıkılınca açıp kapatıyor ekranı başkasını aradığı da oldu baska yerlere girdiği de. bl klidini yeni açtım benim tek muzdarip olduğum konu bu yakınlık sensörü sürekli hata veriyor 13.0.16 kullanıyorum yurtdışı cihaz daha IMEI atmadım modemsel...
  9. Palulu

Çözüldü Yakinlik sensörü sorunu çözüldü

Miui 13 kullanıyorum aldığında 13 ile geldi bende satmayı düşünüyorum artık şimdi konuyu görünce çözümü deneyeceğim halen aynı romu mu kullaniyorsunuz mtolgae
  10. Palulu

Rom [RN8Pro] 12/09/2022 [12.1] EvolutionX v6.7 | Begonia [UNOFFICIAL] [AOSP] (Aşırı Tavsiye Edilir)

Bu romda ilerleyen dönemde stabilite artıyor mu 3. Günü romun şuan aşırı kasan bir telefon modunda ve kullanımım wp chorome Instagram sadece klavye yazması sayfa geçişleri uygulama geçişleri MIUI 12.5 e göre aşırı derecede yavaş efektleri de kapattım ama sorun aynen devam ediyor
  11. Palulu

Rom [RN8Pro] 12/09/2022 [12.1] EvolutionX v6.7 | Begonia [UNOFFICIAL] [AOSP] (Aşırı Tavsiye Edilir)

Android 9 MIUI 11 den geçerken bu twrp ile direk geçiş yapabilir miyim
  12. Palulu

Yardım Mi 8 se 10.3.2 miroom sorunu

Cihaza 10.3.2 veya 10.3.1 e geçirmek istiyorum performans sorunu nedeniyle artık pubg cod vs tüm oyunlardan oyunun ortasında atmaya başladı cihaz fakat bulup indirdiğim tüm romlar yükleme esnasında hata veriyor sağlam bir geçiş yöntemi ve romu var mı
  13. Palulu

Soru Klavye açık iken tam ekran hareketleri çalışmıyor

Miui olarak ilk kullandığım telefon değil note 8 daha önce de kullandigim için biliyorum sadece klavye açıkken geri hareketinin hassasiyet derecesi düşüyor anladığım kadarıyla
  14. Palulu

Rehber Redmi note 8 pro Android 10 Nvram Warning: Err 0x10 Fix

11.0.2 versiyonuna düşürdüm ama yine de düzelmiyor
  15. Palulu

Soru Klavye açık iken tam ekran hareketleri çalışmıyor

Cihazın tam ekran hareketlerinden geri gelme hareketi klavye açık iken çalışmıyor resmen herkeste bu sorun var mı yeni gectim note 8e ondan dolayı normalde bilgim yok ama mi 8se de hiç böyle bir sorunum yoktu
Üst Alt