Palitifinos kullanıcısının son içeriği

1. Palitifinos

Yardım Şarj animasyonu değişti

Yeni gelen miui 12.5.3 enhanced güncellemesi ile şarj animasyonum düzeldi arkadaşlar.
  2. Palitifinos

Yardım poco x3 pro müzik video vs çalarken titreşim

Telefonun birçok incelemesinde bu durum dile getiriliyor. Aynı durum herkeste var (bende de mevcut). Keşke telefonu almadan önce incelemeleri takip etseydiniz.
  3. Palitifinos

Soru Zil Sesi Alçaktan Yükseğe

Merhabalar, ses ayarlarında bulamadım o nedenle size danışmak istedim. Zil sesinin düzeyini, telefon çaldığında kısıktan yükseğe ayarlanabilecek bir ayar var mı? Eski telefonumda 'karşıla' gibi bir ayar vardı ve telefon çalmaya başlayınca, zil sesinin seviyesini %30 gibi bir seviyeden...
  4. Palitifinos

Soru Batarya Ve Ekran Süresi

Pubg ya da benzeri sistemi çok zorlayacak oyunlar oynamıyorum, genel olarak daha çok idle veya pixel tarzı oyunları oynamayı severim. Bu oyunları her gün 2-3 saat oynuyorum ve standart bir gündelik kullanıcı olarak 1-1,5 günde 1 kez şarj ediyorum. %20'nin altına hiç düşürmedim. Ona rağmen bence...
  5. Palitifinos

Yardım Ghost Touch & Yakınlık Sensörü vb. Sorunlar

Yakınlık sensörü ile alakalı benim de sıkıntım var fakat okudum birkaç yerde; kullandığınız ekran koruma filminden kaynaklı olarak dendi. Özellikle bu tam ekran kaplamalı koruyucularda bu tür sıkıntılar oluyormuş. Geçenlerde kendim 2 adet ekran koruyucusu aldım. Bir tanesi mat diğeri normal...
  6. Palitifinos

Hocam hala daha bir cevap gelmediği için konuya güncelleme yapmadım. Eğer ki cevap verirse buraya iletirim, aklımda.
  7. Palitifinos

Sabahtan beri araştırma yapıyorum ve forumlara baktığım zaman birçok kişi bunun bir tür bug olduğunu söylüyor. Bazı kişiler fabrika ayarlarına geri dönerek durumu düzeltebilmişler ama net bir cevap yok çünkü yazılan mesajların birçoğu aylar öncesinden kalma oldukları için, kullandıkları miui...
  8. Palitifinos

Herhangi bir uygulama yüklemeyi denemedim. Açıkçası daha çok öğrenmek istediğim şey -ki buna Youtube'da gördüğüm videolar ve forumlardaki yazılar sebep oldu- telefonumun şarj animasyonu güncelleme ile mi değişti? Yani 65.05% / 65.06% / 65.07% görselini mi kaldırdılar, yoksa benim adaptörüm de mi...
  9. Palitifinos

Selamlar, hocam ben telefonu ilk aldığım gün sadece arkadaşın attığı 1. ekran görüntüsündeki şarj animasyonunu gördüm. Diğer günlerde ise hep 2. görseldeki görüntü geldi ekrana. Telefona güncelleme gelmişti ama yalan olmasın güncellemeden sonra mı böyle oldu, onun takibini yapmadım. Eğer ki siz...
Üst Alt