palermo kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Evet yine ben geldim, sorunu çözmüştüm kaç haftadır hata yoktu bugün sabah bir anda mesajlar gitmeme başladı, ön bellek silip tekrar giriş yapmayı denediğimde direk girişte "bağlanılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin." bu hatası veriyor wifi/mobil internet fark etmez aynı hatayı veriyor.
  2. P

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Selamlar arkadaşlar, uzun süredir bu hatayı yaşıyordum konuda mesajlarım var. Whatsapp erişimini çok şükür sağladım. Öncelikle konuyu tekrar özet geçeyim, yaşadığım hata sadece benim telefonda benim hattımda wp uyarı çıkıyordu, farklı numara açılıyordu, benim numarada farklı telefonda...
  3. P

Uygulama GBWhatsApp Plus v16.65 - SamMods | 21.08.2024

Evet şimdi denedim yemedi, buda işe yaramadı ...
  4. P

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) | 15.07.2025

Yok hocam "Resmi Whatsapp " uyarısı bu uygulama ile düzelmiyor, aynı hata devam ediyor, inş sağlam bir çözüm bulunur.
  5. P

Hocam şimdi bu dediğin durumlar olmazsa hata verir diyoruz tamam da , nasıl oluyorsa farklı numarada şak diye açılıyor wp, yani bu ayarlarda belki etkilidir ama wp tarafında bir engelleme var gibi yani benim telefonda aldığı bir bilgi var ve bu bilgiyi görünce izin vermiyor gibi 1720208479 ben...
  6. P

Bilgi için teşekkürler hocam. Yemin ederim orjinal wp, bl kilidir kapalı , play sotre sertifikalı vb diğer ayarlar doğru bir şekilde 7 yıldır kullanıyordum bu hatayı aldım.
  7. P

işe yaramadı maalesef, orjinal global rom ve bl kilidi kapalı da hata veriyor hocam
  8. P

orijinal whatsapp kullanın hatası veriyor 1720202967 litex de aynı hata veriyor
  9. P

Denedim hocam, bl kapattıktan sonrada denedim benzer hatayı aldım, wp net bir cevap verse şunu şunu yap açılacak dese yapalım ama taslak boş cevaplar ile tüm hataların cevapları olacağını sanıyorlar. Keşke 1 tane TR yetkili muhattabımız olsada çözüm için yardımcı olsalar.
  10. P

Hocam eğer böyleyse bt kilidi açık cihazda farklı numara niye çalışıyor, tabi BUNCA kişinin ki çalışıyor... Bt kilidini kapalıykende wp giriş yapmadı aynı uyarıyı verdi. Whatsapp deseki bt kilidi açık cihazda çalışmaz yemin ederim ki , kapatırım tekrar ama yok kapalıykende giriş yapmıyor ki ...
  11. P

cihaz engelleme olmayabilir, bende kendi hattım ile benim cihazda giriş yapmıyor ama kendi cihazım ile farklı numara ile giriş yapıyor. Engelleme neyse sadece kendi hattım ile kendi cihazımda giriş yapamıyorum..
  12. P

2-3 hafta olmuştur kendi telefonumda bir çok rom attım TIK yok, bu yüzden 2-3 haftadır atıl durumda bekliyor, ara ara deniyorum bir değişiklik varmı diyede aynı hata, anlamadım gitti
  13. P

Mutlaka çözümü olacağını düşünüyorum, engelleme durumu var wp nin istek gönderirken tam olarak neye baktığı çıkarılsa onu değiştirip aşılacağı aşikar Telefonumda kendi hattım ile uyarı verirken, farklı telefonda giriş yapıyor veya farklı numara ile telefonumdan giriş yapıyor. Yani engelleme...
  14. P

3-4 farklı rom denedim, mübarek ne yapmamız lazım bozacaz telefonu yemin ederim ya
Üst Alt