Palaz42 kullanıcısının son içeriği

1. Palaz42

Yardım telefon hiçbir şekilde bilgisayarda görünmüyor

rom yükleme işleminden sonra stock roma çevirdim ama açılmadı mi logosunda kaldı. tekrar flaslamak istiyorum fakat kablo ile bağladığımda ne ses çıkıyor ne de bilgisayar görüyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  2. Palaz42

Yardım mi 6x'den mi a2'ye dönüş mi logosunda kaldı

miui rom kullanıyordum daha önce sıkıntısız mi 6xe geçmiştim şimdi mi a2 ye geçiş yapmak istedim. rehberdeki mi 6xden mi a2 ye dönüş için adımları izledim miflasstooldan işlem tamamlandı dedi 15 saniye basılı tuttum açmak için fakat mi logosunda duruyor açılmıyor. Fastboot moda alıp tekrar flash...
  3. Palaz42

Rom Mi A2 cihazı OTA ile güncelleme.

Merhabalar Android one mi A2 cihaza sahibim. Mi A2den mi 6xe geçiş yaptım ve uzun zamandır MIUI 11 kullanıyorum. Fakat yeni sürümler için her seferinde bilgisayarla telefonla tek tek uğraşmak istemediğimden telefondan direkt güncelleme yapmak istiyorum. Antirollbacke takılmasını önemsemiyorum...
  4. Palaz42

Soru MIUI 11 20.0.26 LED ışık

Başlıkta da belirttiğim gibi LED ışık sorunum var. Her bildirimde mesajda vs. Yanmıyor. Bazen yanıyor bazen tepki yok Ayarlardan açık aslında
  5. Palaz42

Soru Custom rom mi a2'den mi6x ota güncelleme

Merhabalar, iyi akşamlar. Benim bir sorum vardı. Bugün stock Android romdan custom Roma geçtim. Güncellemeleri tekrardan yapamadım teknik sorunlardan dolayı. Eğer ki ben telefonu geri stock Roma döndürme işleminden vazgeçtiğimi göz önünde bulundurursak, cihazdan ota güncellemesi yapsam herhangi...
  6. Palaz42

Çözüldü Twrp de rom flashlarken kırmızı uyarı

Mi a2 cihazını mi 6xe çevirdim. twrp yükledim ve mi romu flashlarken kırmızı bir hata alıyorum lütfen yardım edin: Updater process ended with ERROR 7: Error installing zip file "sdcard/xiaomi....
  7. Palaz42

Yardım Mi A2 pil

Son günlerde pil hiç dayanmıyor (özellikle Android 10dan itibaren) ayrıca şarjdayken bile internette gezinme yapsam dahi şarj düşüyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?
  8. Palaz42

Yardım Bootloader kaldırma

yok hocam ben telefonu tamamen orijinal haline geri çevirmek istiyorum ne root ne bootlader. Eski bir stock rom attım telefon şu an açık vaziyette ikinci dediğiniz yöntemi uygulayacağım.
  9. Palaz42

Yardım Bootloader kaldırma

Mi A2 cihaza sahibim. Miui 11 rom kurmuştum fakat stock roma geri dönüş yaptım. Telefon yeniden başladığında ise Bootloader kilidinin açık olmasından dolayı uyarı vermesi canımı sıkıyor. Bootlader kilidini nasıl kapatabilirim ?
  10. Palaz42

Yardım Custom romdan stock Roma dönmek için

Deneyeyim hocam bende.
  11. Palaz42

Teşekkür ederim bu dosyayla ilk kez karşılaşmıştım. Şimdi sorunu çözdüm. :)
  12. Palaz42

Teşekkür ederim.
  13. Palaz42

hocam ekran görüntüsünden klasörü arşive ekle yaptım tekrar çıkarttım yine aynısı oldu. Hata nerede acaba ?
  14. Palaz42

https://secyukle.com/image/screenshot-2.zj81 çıkardığım zaman tek dosya oluyor
  15. Palaz42

Mi a2 , MIUI 11 custom rom kullanıyordum tek sıkıntısı çok fazla şarj yiyor. Bu sebepten stock Roma döneceğim. Fakat stock rom dosyası tgz uzantılı rar içerisinden klasöre çıkaramıyorum.
Üst Alt