Palaz42 kullanıcısının son içeriği

1. Palaz42

Yardım telefon hiçbir şekilde bilgisayarda görünmüyor

Fastboot moda alınıyor ama fastboot resmi çıkmıyor mi logosundan düz siyah ekrana geçiyor yine de hiçbir şekilde bilgisayar görmüyor
  2. Palaz42

Yardım telefon hiçbir şekilde bilgisayarda görünmüyor

rom yükleme işleminden sonra stock roma çevirdim ama açılmadı mi logosunda kaldı. tekrar flaslamak istiyorum fakat kablo ile bağladığımda ne ses çıkıyor ne de bilgisayar görüyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  3. Palaz42

Yardım mi 6x'den mi a2'ye dönüş mi logosunda kaldı

Edl mod ile nasıl yapabilirim hocam? Twrp a twrp b hiç bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz rica etsem 1638444238 ve hocam telefonu bilgisayara takınca hiçbir şekilde görmüyor bağlanma sesi gelmiyor 1638444472 Bilgisayarın telefonu görmesi için ne yapabilirim mi logosunda takılı kaldı
  4. Palaz42

Şimdi de telefonu açmak istediğimde mi logosu yok bildirim ışığı yanıp sönüyor, şarja takınca mi logosu geliyor sadece. (Dün geceden beri ekstra bir şey yapmadım zaten bilgisayar telefonu görmüyordu ) anlayan birileri yardım edebilir mi ? Telefonumu açmak istiyorum?
  5. Palaz42

Hocam orijinal roma döndüğüm için twrp silindi, ve sorun şu şimdi cihaz açılmadı artık bilgisayar hiçbir şekilde görmüyor 1638431931 Fastboota alıyorum fastbood resmi yok siyah ekran oluyor telefonu bağlıyorum görmüyor
  6. Palaz42

forumda yardımcı olabilecek birisi var mı?
  7. Palaz42

miui rom kullanıyordum daha önce sıkıntısız mi 6xe geçmiştim şimdi mi a2 ye geçiş yapmak istedim. rehberdeki mi 6xden mi a2 ye dönüş için adımları izledim miflasstooldan işlem tamamlandı dedi 15 saniye basılı tuttum açmak için fakat mi logosunda duruyor açılmıyor. Fastboot moda alıp tekrar flash...
  8. Palaz42

Rom Mi A2 cihazı OTA ile güncelleme.

Hortlatmak istiyorum
  9. Palaz42

Yok mu bir kişi cevap verecek?
  10. Palaz42

Merhabalar Android one mi A2 cihaza sahibim. Mi A2den mi 6xe geçiş yaptım ve uzun zamandır MIUI 11 kullanıyorum. Fakat yeni sürümler için her seferinde bilgisayarla telefonla tek tek uğraşmak istemediğimden telefondan direkt güncelleme yapmak istiyorum. Antirollbacke takılmasını önemsemiyorum...
  11. Palaz42

Soru MIUI 11 20.0.26 LED ışık

Yurt dışı değil. Mi a2 den çevirmiştim.
  12. Palaz42

İzin açık hocam
  13. Palaz42

Başlıkta da belirttiğim gibi LED ışık sorunum var. Her bildirimde mesajda vs. Yanmıyor. Bazen yanıyor bazen tepki yok Ayarlardan açık aslında
  14. Palaz42

MIUI 11 [Mi A2] Xiaomi EU Beta Rom MIUI 11- 20.3.26 [Pie]

buradaki linkteki sürüm ile rom yükleme rehberindeki sürüm aynı hocam sanırım. Yani rom yükleme rehberinden kurulum yapmıştım şimdi güncelleme için ilerideki sayfaları incelerken miui 11 için en güncel bu linki buldum ama sürüm numaraları aynı yanılmıyorsam.
Üst Alt