Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rom yükleme işleminden sonra stock roma çevirdim ama açılmadı mi logosunda kaldı. tekrar flaslamak istiyorum fakat kablo ile bağladığımda ne ses çıkıyor ne de bilgisayar görüyor bunu nasıl düzeltebilirim?
miui rom kullanıyordum daha önce sıkıntısız mi 6xe geçmiştim şimdi mi a2 ye geçiş yapmak istedim. rehberdeki mi 6xden mi a2 ye dönüş için adımları izledim miflasstooldan işlem tamamlandı dedi 15 saniye basılı tuttum açmak için fakat mi logosunda duruyor açılmıyor. Fastboot moda alıp tekrar flash...
Merhabalar Android one mi A2 cihaza sahibim. Mi A2den mi 6xe geçiş yaptım ve uzun zamandır MIUI 11 kullanıyorum. Fakat yeni sürümler için her seferinde bilgisayarla telefonla tek tek uğraşmak istemediğimden telefondan direkt güncelleme yapmak istiyorum. Antirollbacke takılmasını önemsemiyorum...
Merhabalar, iyi akşamlar. Benim bir sorum vardı. Bugün stock Android romdan custom Roma geçtim. Güncellemeleri tekrardan yapamadım teknik sorunlardan dolayı.
Eğer ki ben telefonu geri stock Roma döndürme işleminden vazgeçtiğimi göz önünde bulundurursak, cihazdan ota güncellemesi yapsam herhangi...
Mi a2 cihazını mi 6xe çevirdim. twrp yükledim ve mi romu flashlarken kırmızı bir hata alıyorum lütfen yardım edin:
Updater process ended with ERROR 7: Error installing zip file "sdcard/xiaomi....
Son günlerde pil hiç dayanmıyor (özellikle Android 10dan itibaren) ayrıca şarjdayken bile internette gezinme yapsam dahi şarj düşüyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?
yok hocam ben telefonu tamamen orijinal haline geri çevirmek istiyorum ne root ne bootlader. Eski bir stock rom attım telefon şu an açık vaziyette ikinci dediğiniz yöntemi uygulayacağım.
Mi A2 cihaza sahibim. Miui 11 rom kurmuştum fakat stock roma geri dönüş yaptım. Telefon yeniden başladığında ise Bootloader kilidinin açık olmasından dolayı uyarı vermesi canımı sıkıyor. Bootlader kilidini nasıl kapatabilirim ?
Mi a2 , MIUI 11 custom rom kullanıyordum tek sıkıntısı çok fazla şarj yiyor. Bu sebepten stock Roma döneceğim. Fakat stock rom dosyası tgz uzantılı rar içerisinden klasöre çıkaramıyorum.