Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rom yükleme işleminden sonra stock roma çevirdim ama açılmadı mi logosunda kaldı. tekrar flaslamak istiyorum fakat kablo ile bağladığımda ne ses çıkıyor ne de bilgisayar görüyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Edl mod ile nasıl yapabilirim hocam?
Twrp a twrp b hiç bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz rica etsem
1638444238
ve hocam telefonu bilgisayara takınca hiçbir şekilde görmüyor bağlanma sesi gelmiyor
1638444472
Bilgisayarın telefonu görmesi için ne yapabilirim mi logosunda takılı kaldı
Şimdi de telefonu açmak istediğimde mi logosu yok bildirim ışığı yanıp sönüyor, şarja takınca mi logosu geliyor sadece. (Dün geceden beri ekstra bir şey yapmadım zaten bilgisayar telefonu görmüyordu ) anlayan birileri yardım edebilir mi ? Telefonumu açmak istiyorum?
Hocam orijinal roma döndüğüm için twrp silindi, ve sorun şu şimdi cihaz açılmadı artık bilgisayar hiçbir şekilde görmüyor
1638431931
Fastboota alıyorum fastbood resmi yok siyah ekran oluyor telefonu bağlıyorum görmüyor
miui rom kullanıyordum daha önce sıkıntısız mi 6xe geçmiştim şimdi mi a2 ye geçiş yapmak istedim. rehberdeki mi 6xden mi a2 ye dönüş için adımları izledim miflasstooldan işlem tamamlandı dedi 15 saniye basılı tuttum açmak için fakat mi logosunda duruyor açılmıyor. Fastboot moda alıp tekrar flash...
Merhabalar Android one mi A2 cihaza sahibim. Mi A2den mi 6xe geçiş yaptım ve uzun zamandır MIUI 11 kullanıyorum. Fakat yeni sürümler için her seferinde bilgisayarla telefonla tek tek uğraşmak istemediğimden telefondan direkt güncelleme yapmak istiyorum. Antirollbacke takılmasını önemsemiyorum...
buradaki linkteki sürüm ile rom yükleme rehberindeki sürüm aynı hocam sanırım. Yani rom yükleme rehberinden kurulum yapmıştım şimdi güncelleme için ilerideki sayfaları incelerken miui 11 için en güncel bu linki buldum ama sürüm numaraları aynı yanılmıyorsam.