Paladins kullanıcısının son içeriği

1. Paladins

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

Play sertifikam mevcut hocam. Beni korkutan da o, ama ben herhangi bir ban almadım.
  2. Paladins

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

Merhabalar, sorunsuz şekilde WA Business kullanıyorum Enchancer ile fakat telefonu formatlamak zorunda kaldım, stock rom, her şey official. Whatsapp business indirdiğimde Play Store'dan, güvenli değil hatası alıyorum. Forumda bahsedilen Whatsapp'ın websitesinden apk indirmeyi denedim, ama...
  3. Paladins

Yardım "Çağrı Sonlandırıldı" hatası

Arkadaşlar merhaba, ben genelde elimden gelen her şeyi yapmadan buraya konu açmam. Dün gece eve geldiğimde telefonumun sesinin kendiliğinden otomatik yükseldiğini farkettim. Bi gariplik vardı. Telefonu yeniden başlatayım dedim. Başlatmaz olaydım, bootlopa düştü. Saat sabah 4 olmuş, telefon...
  4. Paladins

MIUI 12.5 MİUİ 12.5.3.0 Güncelleme yapamıyorum?

Arkadaşlar kafam karıştı biraz. Neyi nasıl yükleyeceğimi çözemedim. OTA yoluyla güncelleme yaptığımda OrangeFox ekranında takılı kalıyor yapamıyorum. Manuel olarak indirip güncellemeyi OrangenFox üzerinden yapabileceğim bir link varsa çok sevinirim.
  5. Paladins

Soru Note9 Pro Turbo Şarj için kablo önerisi?

Turbo özelliğini kullanıcam 2 metre uzunluğunda bi kablo almak istiyorum, bunun için ararken hangi kriterlere dikkat etmeliyim?
  6. Paladins

Yardım Özel Dosyalardan Video Aktarılırken Bozuldu?

Dosya yöneticisinden özel dosyalarım vardı. 5 tane video bulunuyordu içerisinde. Flash bellek ile aktarmaya çalıştım, diğer 4 videoyu sorunsuz şekilde aktardı. İçlerinden benim için en önemli video ise (0 kb) olarak gözüktü. İlk sorun etmedim ama telefondaki klasöre baktığımda yine aynı şekilde...
  7. Paladins

Soru Harici Type-C Kablo?

Arkadaşlar merhaba, ben uzun kablo (2 veya 3 m) kullanıyorum ama Red Mi Note 9 Pro'ya birebir uyumla olan "Turbo Charge" özelliğini de aktif olarak kullanabileceğim kabloda hangi özelliklere bakmam gerekir? Volt veya W falan pek anlamadım bu işlerden?
  8. Paladins

Yardım 12 güncellemesinden sonra bildirim hatası?

Arkadaşlar yeni rom vs yapmak çok zahmetli geliyor şu an yoğunum bu aralar. 12'ye geçirdikten sonra telefonu sürekli bildirimler aşağıda fotoğrafını paylaştığım şekilde kalıyor. 5-10 dakka sonra gidiyor otomatik. Bir süre sonra çok sinir bozucu bir hal almaya başladı. Çözüm önerisi olan var mı...
  9. Paladins

Yardım 12 Güncellemesinden Sonra Ortaya Çıkan Hatalar

Merhaba arkadaşlar, 11'de herşey yolundaydı ama 12'ye geçtikten sonra can sıkıcı sorunlarla karşılaştım. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şurada çıkan bildirimler böyle kalıyor, "Mi Fit Yetkilendirildi" yazısı vs. Hepsinde böyle oluyor. Tuş kilidine basıp ardından iptal etmek zorunda kalıyorum...
  10. Paladins

Yardım MİUİ 12 Güncellemesinden Sonra Whatsapp'ta Yavaşlık?

Merhabalar, 2 gün önce MİUİ 12'ye güncelledim telefonu. Hiç bişeyde sıkıntı yok gayet sevdim, stabil çalışıyor. Tek problem whatsappta klavye ile bişey yazarken klavye gecikmesi oluyor. Yavaşlıyor telefon seri şekilde mesajlaşamıyorum. Bunun haricinde whatsappta gezerken, pencereler arası...
  11. Paladins

Yardım MİUİ 12 güncelleme yapamıyorum?

Merhaba arkadaşlar, forumda ilk konum olucak amatörlük yaparsam kusuruma bakmayın. Stock Rom mevcut telefonumda, az önce MİUİ 12 güncellemesi aldım fakat 2 kere denememe rağmen yeniden başlatma ekranından sonra TWRP açılıyor ve bi şifre soruyor, şifre falan yok TWRP'de normal şekilde...
Üst Alt