Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustalar merhaba;
Next mybox adına androidbox cihaz aldım ama içinde gelen blutv girdikten sonra üye girişi tarafına tıklamaya izin vermiyor kendi apksınıda denedim dışardan yükleyipte denedim olmadı son 1 çare mi box cihazı olan bir usta var ise blutv uygulamasını apk olarak benimle paylaşırsa...
merhaba rn7 cihaz için miui 12.5 güncellemesi geldi yalnız arama yaptım forumda bulamadım var ise konu açan silinebilir ota dosyasını link olaral belirtiyorum bilginize.
Ota:İndir
Recovery:İndir
Merhaba;
Mxq marka s805 modeli android 4.4.2 yazılım mevcut ama birtürlü uygun rom bulamadım sitelerde mxqprojeck sayfası var android 5.0 kuruyor sözde. denedim olmadı konu hakkında bilgisi olan ustalar desteğinizi rica ederim
Merhaba Miui Türkiye Ailesi
An itibariyle Redmi Note 8 için Çin stabil romuna Android 11 tabanlı MIUI 12 geldi. Çin stabil kullananlar bu Linkten Android 11 güncellemesini indirebilir. Global için ise belirli bir tarih yok. Güncellemeler genelde Çin stabil romuna geldikten 1-1.5 ay sonra globale...
Merhaba Ustalar spotify programında sorun yaşıyorum çok yavaş ve müzik açımca 5 saniye sonra çalıyor şuanda mıuı12 yazılım mevcut mıuı 11 varkende aynı sorun devam ediyordu belki yazılım güncellenince olur dedim olmadı programı kaldırıp baştan yükledim olmadı desteğinizi rica ediyorum
Merhaba;
siteye girişi kolaylaştırmak adına acemice apk dosyası yaptım isteyen buradan dosyayı indirebilir tamamen güvenlidir bilginize
şuanda kullanıyorum