Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu 2.el almıştım 2 ay kadar önce sonra kardeşime verdim kullansın diye kullanırken birden telefon kapanmış hiç bir şekilde tepki vermiyor. Sorun büyük ihtimal anakartta galiba tamiri ne kadar mal olur bana nerde tamir ettirebilirim bilgisi olan var mı ?
Global vendor kurup Pixel experience rom yükledim ama ufak tefek hatalar çıktı..
Telefonu ikinci el aldım ve redmi serisinden TR cihazı değil kısacası hangi vendoru kurmam lazım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sadece zoom yapan kamera çalışıyor. Diğer modlarda kameraya bağlanılamıyor lütfen yeniden başlatın hatası alıyorum.
Telefonu 2.el bu şekilde aldım eğer problem yazılımdan ise bir çözümü var mıdır ? Donanımsalsa yaptıracam zaten.
Ben de 20 dk önce yazdım bana da online olduğu halde cevap vermiyor..
15 gün önce yüklemiştim bu hatadan dolayı silmişim. Şimdi yine yükledim hala sunucu sorunu devam ediyor. Bir şekilde çözmeleri lazım artık