pablosqy kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Redmi k20 pro anakart arızası

Galiba cihaz elimde patladı..
  2. P

Yardım Redmi k20 pro anakart arızası

Telefonu 2.el almıştım 2 ay kadar önce sonra kardeşime verdim kullansın diye kullanırken birden telefon kapanmış hiç bir şekilde tepki vermiyor. Sorun büyük ihtimal anakartta galiba tamiri ne kadar mal olur bana nerde tamir ettirebilirim bilgisi olan var mı ?
  3. P

Yardım Mi 9T Pro Arka 2 kamerası çalışmıyor

Ne kadar hocam donanımsal çıktı maalesef..
  4. P

Yardım Redmi k20 pro hangi vendoru kurmam lazım ?

sağolun hocam çok teşekkür ederim.
  5. P

Hocam 3 tane vendor eklemiş China, India bir de global herhangi bir öneride bulunmamış
  6. P

Global vendor kurup Pixel experience rom yükledim ama ufak tefek hatalar çıktı.. Telefonu ikinci el aldım ve redmi serisinden TR cihazı değil kısacası hangi vendoru kurmam lazım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  7. P

haklısınız hocam sağolun tavsiyeleriniz için iyi akşamlar
  8. P

Hocam 1800 e aldım çok uyguna geldi bakalım artık en kotu değiştiricem kamerayı
  9. P

Sadece zoom yapan kamera çalışıyor. Diğer modlarda kameraya bağlanılamıyor lütfen yeniden başlatın hatası alıyorum. Telefonu 2.el bu şekilde aldım eğer problem yazılımdan ise bir çözümü var mıdır ? Donanımsalsa yaptıracam zaten.
  10. P

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Çok teşekkür ederim hocam yeniden başlatmama gerek bile kalmadı. 15 günün sonunda güncelleme yapabildim
  11. P

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Ben de 20 dk önce yazdım bana da online olduğu halde cevap vermiyor.. 15 gün önce yüklemiştim bu hatadan dolayı silmişim. Şimdi yine yükledim hala sunucu sorunu devam ediyor. Bir şekilde çözmeleri lazım artık
  12. P

Yardım IMEI Konusunda yardımcı olabilecek var mı ?

Yurtdışı cihaz aldım eleman 3-4 ayı daha var diyor ama güvenemiyorum. IMEI atma konusunda yardımcı olabilecek var mı ? Ücretli veya ücretsiz
  13. P

Ana Başlık Xiaomi Mi Mix 2 Kullanıcılar Kulübü

5 aylık Mi 6 macerasından sonra Mix 2 ile ben de aranızdayım :)
  14. P

Soru Mi mix 2 anakart değişimi

Yapan var mı forumda. Yapıyorsa kaça yapıyor ?
  15. P

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Hocam firmware linkini atabilir misiniz ?
Üst Alt