Ozzyozborn kullanıcısının son içeriği

1. Ozzyozborn

Soru Selamlar.. Acil bir soru arkadaşlar

Arkadaşlar selam iyi forumlar. Eu haftalık rom kullanıyorum. K20 pro imei atılmış. Twrp den sıkca haftalık romu güncelliyorum Lakin magisk kurmak istemiyorum root etmek istemiyorum. Her hangi bir sorun olur mu. Twrp de imei de soru. Yaşar mıyım
  2. Ozzyozborn

Yardım Selamlar

Abiler a2 lite.. Port miui 11 vardı. Abim cihaz icinde format atmıs. Twrp de kalıyor tekrar kurdum romu tekrar kalıyor cözemedim nedendir.
  3. Ozzyozborn

Rom [Mi A2 Lite] Port Xiaomi Eu Miui 11 Stabil Rom 11.0.4

Müdür botloader açtım. Twrp flasladım fakat telefonu görmüyor dosyayı. Sifreleme cıkıyor cancel diyorum. Aşmak İcin format data yaptım yeniden başlattann recoveryyaptım bu seferde telefonun bot menüsüne giriyor twrp gelmiyor lütfen yardım et arkadaşa mahcubum valla
  4. Ozzyozborn

Yardım Güvenlik (Rootlu cihaz) lütfen bilgi

Anladım dostlar teşekkür ediyorum umarım birşey olmaz :)
  5. Ozzyozborn

Yardım Güvenlik (Rootlu cihaz) lütfen bilgi

Arkadaşla bi kaç kez sordum cevap alamadım.. Telefon unlock ve Rootlu malum magisk modulde yüklüyoruz fakat. Birçok bankacılık uygulaması ve özel dosyamız var. Acık ve güvenlik de sorun olur mu Nasıl önlem almalıyız
  6. Ozzyozborn

Sohbet Komik bir durum yaşadım.. :)

K20 pro kullanıyorum. Kaplama aldım yanlıs geldi bende uydurdum kapladım telefonu.. Sonrasında karşıya ses gitmeme sorunları yaşadım bir çok rom değiştim. Twrp den magiske global Eu hindistan vesayre Fix modlar mikrofonu sağı solu temizle felan herşeyi denedim. Google metin motoru sorun...
  7. Ozzyozborn

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Ne sorun be çözemediler gitti sığır dicem olmicak cok mu zor birşey acaba
  8. Ozzyozborn

Soru Root.custom rom. Güvenlik Hakkında

Beyler.. Custom rom yuklıyoz root ediyoz da. Güvenlik sorunu olmaz dimi banka mobil uygulama kullanıyoruz özellerimiz var malum... Korkuyorum biraz?
  9. Ozzyozborn

Rom [Android Q]Mi 9TPro /K20 PRO MIUI 11 - Hindistan Stabil - V11.0.1.0 QFKINXM

Abiiii sen mi rom mu diyorsun ne yükleyelim. Bu hindistan dan randıman alamadım Google asistan ahize de sesi kesiyor karşıya ses gitmiyor hoparlör alıyorum öyle gidiyor yada uygulamayı sürekli devre dısı bırakıyom
  10. Ozzyozborn

Yardım Global rom hindistan. root ile magisk.. twrp lütfen yardim

Beyler selam .. miui 11 yükledim hindistan memnunum fakat root edemiyorumm .. twrp kuramıyorum root olmadiği icin diğer acilmada görmüyor .. imei de atilma korkuyorum sorun olur diye ota dan güncelleme felan gelir diye lütfen yardim
  11. Ozzyozborn

Rehber Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Magisk ile Root

Abi yapıyorum twrp ye atıyor .. açılmıyor.. format data yapınca açılıyor root olmuyor 1572552057 Aynı sorunu yaşıyorum ya.. ne illet bu.
  12. Ozzyozborn

Aynen abi ana ekrana geldi.. Apk gibi tıklıyorum acımıyor sürüm mü uymadı acaba
  13. Ozzyozborn

Beynim yandi reis Twrp çözdüm root etmemişim onu hallettim şimdi magisk açılmıyor onu çözmeye calısıyoeum
Üst Alt