Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merheba arkadaşlar mı flash la yazılım yuklerken ne yaptımsa telefon çöktü hıç yanıt vermıyor fastboot a gırmıyor tıtremıyor bıle ne yapmam lazım ankarada yapan var mı brıck oldu galiba yardım eden var mı@ zenex
Arkadaşlar merhaba evimin bazı odalarında telefon çekmiyor hattım turktelekom resmi note8 telefona hattımı taktım mesaj attım cevap telefonunuz wifi arama yi destekkemiyor diye cevap geldi. Telefon türk Telekom un sitesinde destekliyor diye yazıyor müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım...
Merhabalar arkadaşlar eu stabil 11.8 yükledim Ottoman hocamın kamera filigran yükledim dün akşam kamera güncelleme geldi kendi kendine güncelleme yaptı şimdi kamera açılmıyor
1586880039
Arkadaşlar yok mu çözüm
Merhabalar arkadaşlar çok fazla rom değiştiren birisiyim bu ayki faturama 24 TL para yansımış aşağı yukarı her ay yansıyor bu kadar para cihazı bul kapalı ona rağmen bu yurtdışı mesajlara giden parayı durduramadim İngiltere'ye mesaj diyor Telekom nasıl başa çıkabilirim bu işle yardım edin bu...
Merhaba arkadaşlar ben mi 9 t pro Alaçam bir arkadaştan var pasaport kayıtlı diyor. Aldıktan sonra bootloader kilidini açıp IMEI atalım diyor böyle bir şey olabilir mi bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi
Telefonuma 2 aydır 18 tl olmak üzere para yansıyor her rom yüklediğimde aynısı oluyor telefonu bul kapalı bunu nasıl engelleriz numara değiştiği diye mesaj geliyor