oztennikita kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Note 9 Pro Redmi Ekranında açılıp kapanıyor

Arkadaşlar dışarı çıktım ve ekran bi anda söndü tuşa basılı tutarak telefonu kapadım ve tekrar açtığımda redmi ekranında sağdece açılıp kapanıyor telefonun bootloader kilidi açık rom atmaya çalışıyorum rom atsam düzelir mi ? Önemli (( Daha Önce TWRP Kurup ondan Root indirmiştim rootu sildiğimde...
  2. O

Yardım 3.000 liralık Telefona 2300 lira masraf

Arkadaşlar Selam Sabah Onuo Xiaomi servisine Redmi Note 9 PRO Cihazımı bıraktım Sıvı temaslı olduğu için ve yaklaşık 1 saat sonra fiyat teklifi geldi 2.360 lira telefon garanti kapsamı dışında şimdi ben telefonu alıp kadıköye götürsem ordaki telefoncular aynı fiyatı verecekler diye korkuyorum...
  3. O

Yardım Note 9 Pro Telefon Açılıp kapanıyor

Arkadaşlar bundan 2 gün önce Yağmırda ıslandı ve kapandı hiçbir tepki vermedi hatta konu açmıştım hakkında, Telefon 2 gün pirinçte bekledi falan ve hayata döndü şarja taktım ekran geldi şimdi ise titriyor Redmi ekranına geliyor kapanıyor sonra tekrar aynı şeyi tekrarlıyor (Güç+Ses aç tuşuna...
  4. O

Yardım Telefon Su Aldı Note9 Pro

Herkese selam ben motorcuyum eve dönerken telefon cebimde biraz ıslandı ekranın sol alt köşesi biraz karanlık gibi duruyordu neyse koydum geri cebime 15 dk sonra eve geldim hiçbir tepki vermiyor açılmıyor neden olabilir acaba ? sorun büyük mü?
Üst Alt