ozsoyun kullanıcısının son içeriği

1. O

Sohbet Şebeke görüntü lü konuşma

Duo ile ayrıca yapıyorum zaten telefon konuşması esnasında diye belirttim. 1584437115 Görüşme esnasında kamera kısmı var oraya tıklayınca açılıyor .Duo ile gorusuruken gelen arama sonrası Duo kapanıp şebeke görüşmesi devreye giriyor 1584437121 Görüşme esnasında kamera kısmı var oraya...
  2. O

Sohbet Şebeke görüntü lü konuşma

Merhabalar bugün itibari ile Vodafone hattimdan Vodafone görüntülü görüşme gerceklestirdim. Görüşme esnasında uyarı mesajı geldi ilk olarak 1584364213 Mi9 se modelim bu arada karşıdaki model de redmi note 8
  3. O

Mi4 LTE ekran kırıldı..

merhabalar siyah ekran da sorun yaşadınızmı bende aynısını deneyeceğim
  4. O

Mi4 screen mirroring ve 4,5G Hk.

Siz hangi telefondan bahsediyorsunuz hocam burası xiaomi forumu...
  5. O

Soru mi4 4Gden 3Gye düşme

Xiaomi de olmayan 800mhz frekansından kaynaklı durum Vodafone da öncelikli olan bu frekans dan bağlantı sağlanamayınca diğer band lardan bağlantı kurmaya çalışıyor lakin auto da 3g diğer band lara gore daha etkin olduğu için 3g de kalıyor manuel tercih yaptığınızda band seçme varyasyonu ortadan...
  6. O

Yardım Mi4 Marsmallow Güncellemesi Sonucu infrared sensör sorunu

Haklı olabilirsiniz lakin bende dahil birkaç arkadaşa xiaomi mi5 ve mi4 aldirinca onlarda bana soruyorlar haliyle, xiaomi biraz karışık geldi arkadaslara.
  7. O

Mesela screen mirrong ayarlar haricinde kısa yol olusturulamiyormu
  8. O

Chatin_62 hoca kişiye özel mesaj atilamiyormu bu sitede bazı soruların olacak ama online olan arkadaşlara atmak istiyorum hızlı cvb için
  9. O

7.1.20 kararlı sürüm kitkat mi marsmallow mu ? Teşekürler
  10. O

Ust menü dediğim üsten aşağıya kayan menü araçların olduğu.kısa yol masa üstünde nerede ben göremiyorum.
  11. O

Ekran yansıtmayı üst menüye taşıyabilirmiyiz. Kısa yol olması açısından?
  12. O

Rehber Mi4 LTE cihazlarda 4G'ye nasıl geçilir == VİDEOLU-RESİMLİ ANLATIM ==

Vodafone hattimla chatin_62 nin anlattıklarını yaparak 4g aktif yapabiliyorum lakin zaman zaman arama yapılamıyor ve alamiyordum. Bende 6. Adımda en sonda lte only seçeneği yaparak once 4g yi aktif yapiyor sonrada lte gsm auto olan modu secerek sorunu cozmus oluyorum. Bu modla geçiş ler...
  13. O

Xiaomi Mi5 İmei

Link çalışmıyor yenileyebilirmisiniz.
  14. O

Xiaomi Mi5 İmei

İndirme çalışmıyor link yenileyebilirsiniz.
Üst Alt