Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duo ile ayrıca yapıyorum zaten telefon konuşması esnasında diye belirttim.
1584437115
Görüşme esnasında kamera kısmı var oraya tıklayınca açılıyor .Duo ile gorusuruken gelen arama sonrası Duo kapanıp şebeke görüşmesi devreye giriyor
1584437121
Görüşme esnasında kamera kısmı var oraya...
Merhabalar bugün itibari ile Vodafone hattimdan Vodafone görüntülü görüşme gerceklestirdim. Görüşme esnasında uyarı mesajı geldi ilk olarak
1584364213
Mi9 se modelim bu arada karşıdaki model de redmi note 8
Xiaomi de olmayan 800mhz frekansından kaynaklı durum Vodafone da öncelikli olan bu frekans dan bağlantı sağlanamayınca diğer band lardan bağlantı kurmaya çalışıyor lakin auto da 3g diğer band lara gore daha etkin olduğu için 3g de kalıyor manuel tercih yaptığınızda band seçme varyasyonu ortadan...
Haklı olabilirsiniz lakin bende dahil birkaç arkadaşa xiaomi mi5 ve mi4 aldirinca onlarda bana soruyorlar haliyle, xiaomi biraz karışık geldi arkadaslara.
Vodafone hattimla chatin_62 nin anlattıklarını yaparak 4g aktif yapabiliyorum lakin zaman zaman arama yapılamıyor ve alamiyordum. Bende 6. Adımda en sonda lte only seçeneği yaparak once 4g yi aktif yapiyor sonrada lte gsm auto olan modu secerek sorunu cozmus oluyorum. Bu modla geçiş ler...