Ozr kullanıcısının son içeriği

1. Ozr

İnceleme Xiaomi Vacuum Mop Pro 2+ 3D Uzun Kullanım İnceleme

Arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum cihazı çok memnunum ,belki biliyorsunuzdur ama yinede yardımcı olmak isterim . Harita yapmadan önce sağ üstte 3 nokta (yanı seçenekler bölümünü) göreceksiniz burada kenarları süpür özelliğini seçerseniz haritaniz doğru ve sorunsuz olacaktır.
  2. Ozr

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya V12.5.8.0 Özelleştirilmiş Resmi Stock Rom

https://xiaomitools.com/download/qualcom-driver/#
  3. Ozr

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Eu stabil sürüm de Redmi note 10s için ben mi bulamadım yoksa link de yok mu?
  4. Ozr

Hocam qualcom driver yüklemeniz lazım ondan oluyordu bende
  5. Ozr

Soru Twrp olmadan Miui 13 e nasıl geçerim

Peki şuan 13 için fastboot rom var, anladığım kadarı ile mi flash ile yüklesem sorun olmayacak.
  6. Ozr

TR cihazı 1653218905 Tamam hocam deneyeyim
  7. Ozr

Arkadaşlar merhaba redmi 10s şuan 12.5 endonezya rom yüklü, miui 13 e nasıl geçebilirim ota dan mümkün mü bl kilidi açık twrp yoktur. Şimdiden teşekkür ederim.
  8. Ozr

Hallettim hocam paylaşım için teşekkürler 1653172454 Hallettim hocam paylaşım için teşekkürler
  9. Ozr

hocam dediğiniz gibi yapıyorum bat dosyasını açtıktan sonra usb taktığımda pencere kapanıyor
  10. Ozr

Ana Başlık Redmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Ne yaptıysam beceremedim yüklemeyi bl kilidi kapalı tr rom var
  11. Ozr

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V12.5.8.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Hocam tr 15.07 yüklü Endonezya ya geçebiliyor muyum?
  12. Ozr

Yardım Miui 12.5 güncellemesi gelmiyor

90 saat kaldı hocam mecburen yapacağım
  13. Ozr

Yardım Miui 12.5 güncellemesi gelmiyor

StreX hocam note 9 pro tr cihazı 12.05 var cihazda hiçbir şekilde güncelleme gelmiyor manuel yüklemek istediğimde ise bu hata var derdime çare lütfen...
Üst Alt