Ozr kullanıcısının son içeriği

1. Ozr

Soru Twrp olmadan Miui 13 e nasıl geçerim

Arkadaşlar merhaba redmi 10s şuan 12.5 endonezya rom yüklü, miui 13 e nasıl geçebilirim ota dan mümkün mü bl kilidi açık twrp yoktur. Şimdiden teşekkür ederim.
  2. Ozr

Yardım Miui 12.5 güncellemesi gelmiyor

StreX hocam note 9 pro tr cihazı 12.05 var cihazda hiçbir şekilde güncelleme gelmiyor manuel yüklemek istediğimde ise bu hata var derdime çare lütfen...
  3. Ozr

MIUI 12.5 12.5 güncelleme laneti

Cihaz resmi note 9 Güncelleme yapamıyorum bir türlü gelmiyor manuel yüklemek istediğimde bu hata çıkıyor Cemdede hocam yardımcı olmaya çalıştı sağolsun bu sorunla karşılan var mı acaba ?
  4. Ozr

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Sizce r5+ için miui 11 beta mı kurmalıyım yoksa 10 stabil mi?
  5. Ozr

Hocam ana ekran ayarlarında Google seçiyorum ama çıktıktan sonra none (yok) yazıyor. Google menüsünü hiç göremedik sorun ne olabilir .
  6. Ozr

Sekko hocam redmi 5 plus için 9.10.10 son beta değil mi, bundan sonra destek verilmeyecek mi
  7. Ozr

Yardım Pixel Experience Yüz Tanıma

Yeni sürüm de kamera sıkıntısı çeken var mı resim Açılınca yeşil oluyor
  8. Ozr

MIUI 11 Redmi 5 plus miui 11 (sohbet)

Evet kurayım diye global roma döndüm güncelleme yok diyor silinmiş
  9. Ozr

MIUI 11 Redmi 5 plus miui 11 (sohbet)

Eu beta kullanıyorum geldi mi global sürüme geldiyse geçelim
  10. Ozr

Yardım Mi Cloud

Bende de aynı sorun vardı PC de mi cloud uygulaması var resimlerin hepsini indirim klasör yaptım tarihlere göre telefona atıp tekrar senkronize ettim. Xiaomi bin cloud sistemi berbat ötesi ios tek geçerim o konuda
  11. Ozr

Soru Klavye

Başkan swiftkey Microsoft'un hiçbir problem olmaz. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Ozr

Rom [ROM][OFFICIAL][10.0][Beta][Dipper] Pixel Experience

Evet baktım bende pie sürümü yüklü zaten post'u görünce acaba mı dedim Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Ozr

Rom [ROM][OFFICIAL][10.0][Beta][Dipper] Pixel Experience

Sadece mi 8 için sanırım Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Ozr

Soru Pixel Experience plus ikonlar

Bazı eksikleri var evet ama güncelleme işle gelirse tadından yenmez çok stabil olmuş Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Ozr

Soru Pixel Experience plus ikonlar

Teşekkür ederim hemen deniyorum Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt