Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu dediklerinizi yaptim 1 yildiz verdim sikayet var a yazdim,musteri hizmetleriyle gorusme yaptim hatta sizi aricaz dediler uzerinden 4 gun gecti ne arayan ne soran..urunu iade icin gonderdim telefonu teslim almislar ama arayan soran bile yok..
1563872885
N11 de hesabiniz varsa techpazar diye...
Kimse boyle bi durumla karsilasmak istemez iki bin kusur para verip paramizla rezil oluyoruz resmen..n11 de oyle bi durum soz konusi degil okadar gorusme yaptim onlara gore satici herzaman hakli..servis raporu var dememe ragmen bi donus bile yapmadilar...yasadiklarimi karsilastigim sorunlari...
Satıcı ile tüketici arasindaki bir satışsa ne diye n11in aracı olmasina gerek var ve guvenli alisveris sitesi deniyor...kusura bakmayin eger aracı site oluyorsa ortada bi kusurda varsa n11 nasıl kazanca ortaksa sorunlarda da ortaktir...insallah benim yasadigim sıkıntıdan yasamazsaniz eger boyle...
Sonucta hesap bilgilerimiz n11 de mevcut...saticiya nasil destek olmayi biliyorsa tuketicinin de haklarini korumali...muadil sitelerde (hepsiburada,gittigidiyor vb) boyle sorun yasayan insan sayisi cok azdir
1563782816
Sifirladim ama yinede olmadi satici iade almam diye diretiyor...yapacak tek...
Zaten almakta bi sorun yok dostum...sattiktan sonra bi sorun olursa hic orali bile olmuyorlar hep saticinin tarafindalar ve benim gibi problem yasayan cok insan var pisman olan onun icin genelleme yaptim
1563721272
Evet ama hic orali bile olmuyolar..iade gonderseniz bile almayiz kutusunu...
3 gun once n11 den xiaomi redmi note7 turkiye (genpa) garantili telefon aldim telefon kurulumu yaptiktan sonra kendiliginden internetteyken kapanip acilmaya basladi iade etmek istiyorum 2100 tl para verip aldigim bir urunu neden arizali kullanayim sonucta ayipli mal dedim bizi ilgilendirmez biz...
iyi akşamlar..malesef bende 3 gün önce n11 den hemde xiaomi türkiye garantili telefon aldım(redmi note 7) ama telefon internet tarayicisindayken kendiliginden kapanip-aciliyor ve bu surekli bu sekilde devam etti...genpa servisine götürdüm yazilim attik dediler ayni sorun devam etti n11 i aradim...
iyi akşamlar..malesef bende 3 gün önce n11 den hemde xiaomi türkiye garantili telefon aldım(redmi note 7) ama telefon internet tarayicisindayken kendiliginden kapanip-aciliyor ve bu surekli bu sekilde devam etti...genpa servisine götürdüm yazilim attik dediler ayni sorun devam etti n11 i aradim...