ozmın kullanıcısının son içeriği

1. ozmın

Yardım Magisk

Magisk ile root yapamıyorum. Twrp ve Orange Fox üzerinden de denedim yinede yüklü değil diyor. (Twrpden flashlamak > install menüsünden > magisk dosyasını seçip yükle demek değil mi?) Nasıl yapmam gerekiyor. V19 denedim V20 denedim.
  2. ozmın

Yardım PUBG de çentiği kapatmak istiyorum

(Oyun içi ayarları ne yaparsam yapayım oyunu yeniden başlatınca ayarları çentikli olarak açılıyor ), telefon ayarlarından pubg için çentiği kapama yok mu? Bağımsız uygulamalarda ekran çentiği> otomatik ve sürekli açık seçeneği var. Normal kullanımda çentik aktif olsun ama pubg girince kapansın...
  3. ozmın

Yardım Kılıf satışını bulamadım

Merhaba, cümleten iyi forumlar, nette araştırmalarım sonucu çok hoşuma giden bir kılıf görseli ile karşılaştım ancak Türkiyede satışını yapan hiç bir yer bulamadım, yurtdışından Türkiyeye satış yapan varsa oda olur farketmez. Görselde görmekte olduğunuz kılıfı temin edebileceğim bir yer var mı?
  4. ozmın

Yardım Çift Chrome

Az önce chrome uygulamasını cihazımdan kaldırmak istedim ama kaldırma seçeneği olmadığı için önce verileri temizledim daha sonra durmaya zorladım, ana ekrana döndüğümde çift uygulamar özelliği ile çoğaldığını gördüm ve hiçbir şekilde kaldıramıyorum. Şuan ikiside gayet normal çalılıyor...
  5. ozmın

Çözüldü Ana ekran

Sola kaydırınca gelen özellik kısmını kapatma seçeneği var mı?
  6. ozmın

Yardım Redmi Note 7 portre modu

Mi 8 telefonla portre modunda fotoğraf çekim yaptıktan sonra fotoğrafı açınca arka planını düzenleme seçeneği çıkıyor arka plan bokeh efektini değiştirebiliyoruz farklı efekler studio ışığı vb fakat red mi note 7 de mevcut değil bu özellik, mi 8 ön kamerasıyla çektiği fotoğrafa da bu efekti...
  7. ozmın

Yardım Müzik

Miuı 10 kullanırken yerel şarkı sözü ekle dedikten sonra indirdiğim lrc. Dosyasını seçip ekleyebiliyordum. Fakat şimdi bir şarkı sözü ekle deyince şarkı sözü yok diyor beni dosyalara yönlendirmiyor yönlendirse indirdiğim dosyayı seçebileceğim. Görseldeki sağdaki buton çıkıyor tek ona basıncada...
  8. ozmın

Çözüldü Milan Pro font

Red mi note 7 cihazımın yazı fontu şuan roboto ve ben bunu milan pro ile değiştirmek istiyorum, twrp vb hiçbir işlem yapmadım ,anlamamda onlardan yüklü olan romu(tarihi uzamasına rağmen güncelleme gelmeyince)buradan indirip kurmuştum. Milan pro yu indirip kolayca uygulayabilmenin bir yolu var mı?
  9. ozmın

Çözüldü Rn7 - miui11 - icon

Cihazımı güncelleme gelmeyince forumda paylşılan güncelleme ile indirip güncelledim. Arkadaşım mi8 kullanıcısı ve o cihazın ikonları büyük ve bayağı hoş redmi note 7 cihazımın ikonlarını büyütebilir miyim? 1572861138 Çözdüm sorumun cevabını, herkese teşe kkür ediyor iyi forumlar diliyorum
  10. ozmın

Yardım Kamera

Telefona buradan indirdiğim apk haricinde hiç bir müdahale yapmadım. rom root kernel felan öyle şeylerle pek işim yok iphone kullanıyordum bu cihaza yeni geçtim o yüzden illegal geliştiricilik hakkında zaten çok bilgili veya hevesli biri değilim illegal yerine yazacak kelime bulamadım yanlş...
  11. ozmın

Yardım Kamera

Miuı global 10.03, buradan red mi note 7 için gcam paylaşılmıştı onu indirdim telefonuma bir tek kamera uygulamsı o var kamera gerektiren başka uygylama yok
  12. ozmın

Yardım Kamera

Kamera hayçtası alıyorum, Video çekerken kasılıyo ekran donuyo daha sonra kamera bağlanma hatası diyo hem ön hem arka kameraya bağlanmıyor kapayıp açmam gerekiyor az önce kapadım açtım yine bağlanmadı neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum? Nasıl engelleyebilirim sorunu? Başka bu sorunla...
  13. ozmın

Çözüldü Mıui11 redminote7

Üzücüymüş bu ama yapacak bir şey yok teşekkürler :))) 1570821289 Estağfirullah hocam teşekkürler
  14. ozmın

Hangi konu ben bulamıyorum :D
  15. ozmın

Miuı11 i heycanla bekliyoruz, aramızda red mi note7 cihazında beta sürümünü kullananlar var ise yorum paylaşabilir mi? Kararlılık konusunda değilde tasarım kısmında yorum yani. Müzik , galeri ve en önemli güzelleklerinden biri olarak gözüken Şu always on display. Youtubede videolarda 11 ile...
Üst Alt