Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben akbank mobile kullanıyorum bl açık çift sim de kayıtlı yani dirençli ve hyperos global 2.0 a otomatik güncellendi ve hiç bir sıkıntısı yok. Ne mobile bankacılık ne whatsapp ne kamera ne animasyon hızı nede başka birşey. Bir kaç gün oldu hatta güncelleyeli. ( Bl kilidide kapanmadı )
Bot...
Hiç bir buga denk gelmedim suan sorunsuz
1736725937
Bende daha önce o cihaz vardı ve bende seninle aynı şeyi yaptım lakin sonra düşündüm gerek yok diye betadan çıktım. Hangi rom yüklü sende şuan ? Direk bölgeni öyle yap dağıtılmaya başlamışsa gelir bende hint romu vardı o telefon varken
orası öyle ama zaten 13 ultra kamerası ile diğerleri arasında öyle 4-5 bin lik fark bile yokken 10-20 bin farklar var. Bence samsungun 23 ultrada bozduğu gibi kamerayı bozmazlarsa açıkçası 13 ultra beni bu günden itibaren 8 yıl götürür zaten sanal ramide 8 den 12 ye çıkarmışlar e anlık basit...
Kullanmıyorum ama cok stabildi ben kullanırken ve öyle bahsedilen ısınmalar yoktu. Suanda da xiaomi 13 ultra kullanıyorum. İkisinin arasında da samsung s23 ultra kullandım ve 3 ünde de ısınma yaşamadım yada her hangi bir takılma.
BL kilidi açık olduğundan kaynaklanmadığını rahatça söyleyebilirim çünkü ben kullanıyorum ve tamamen tecrübelerimden yola çıkarak yazıyorum bunu.
Root sormamın sebebi genelde güvenli bir işlem olmadığı için belki 3. part yazılımlar bu yüzden engelliyor olabilir diye.
Bende 13 ultra var bl açık dirençte uygulanmış olurda yeterince gaz verilirse zamanı direk normal güncelleme şeklinde geldiğinde deneyebilirim belki böylelikle 13 ultrada ne olursa 14 ultrada vs de o olur gibisinden anlarız. :D
Bence değer çünkü kayıtsız 13 ultra sana 20-21 bine denk gelecek direnç ve imei işlemi için. Buda demektir ki 8 tl fark olacak adama 28.000 e düşürmeye çalış düşmesede 29.000 sağlam bir 14 ultraya değer bence.
1731492361
Bende 13 ultra hem kayıtlı hem BL kilidi açık diye değerli ama bu...
Bende xiaomi 13 ultra bl kilidi açık var ama whatsappta bir sorun yok bl kilidi ile alakalı olduğuna eminmisiniz ? Root yüzünden olmasın sonuçta bu 2. bl kilidi açık kullandığım telefon 12 pro 5g de açıktı onda da sorun olmamıştı.