Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar çok acil yardım, telefona yen, rom yükledim açılışta mi cloud şifremi giriyorum, şifre doğru olamsına rağmen ağa bağlanılamıyor hatası veriyor. bundan dolayı telefon kilitli bir şekilde kaldı. pc üzerinden mi hesabıma girdim yine. şuan telefonu kullanamıyorum. pc üzerinden şifremi...
Bekleme suresi 21 saat, ekran suresi 3,45 saat. Kullandığım roma Gore çok dusuk
https://i.hizliresim.com/kWPXqm.png
https://i.hizliresim.com/vpBJrO.png
Hocam kullandığım romu ilk yukledigimde pil performansından çok memnundum, lakin ilerleyen zamanlarda gitgite düştü. Kullanımdan kaynaklı old düşündüğüm için temiz kurulum yaparak yine yukledim fakat 2 gundur aynı olduğunu gördüm. Batarya ℅5 e dustugunde ekran görüntülerini yukleyecegim.
Hocam siz çok iyi sure alıyorsunuz. Daha önce bekleme ve kullanım konusunda pil suresi çok daha fazla gidiyordu. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ustadlardan bir yardimmmm
Twrp uzerinden temiz kurulum yaparak aynı romu tekrar yukledim. Durum aynı, pil tüketimi yine çok fazla. Cihazım daha 6 aylik, batarya %20 nin altına düşmeden şarj etmem. Titiz kullanmama rağmen batarya neden bu şekilde hızlı bitiyor?
pil tasarrufu açık, %80 wifi %20 mobil int kullanımında 4,5 saat ekran süresi alıyorum. en çok pil kullanımı %30 android sistemi %20 android olarak görünüyor. otomatik açılma izinlerinde 5 uygulama izni var.
Mİ5s beklemede iken çok fazla pil tüketiyor (gece bırakıp sabah aldığımda "telefon beklemede" %5 pil kullanıyor) . Pil tasarrufu açık, Senkronizasyon mobil internet wi-fi gps kapalı. Neden kaynaklandığını nasıl öğrenebilirim?
Ayarlar-pil kullanımı-telefon beklemede den uygulama ile ilgili bilgi...
Hayırlı satışlar. Yorum yaparken fikirlerimizi kanitlanabilir veriler ile desteklersek daha isabetli olacaktır. Yoksa "kimse almaz, fiyatlar çok pahalı" diyen üyelere sorarlar: Kime göre ve neye göre ???
Sevgili kardeşim,kimsenin adamı değilim. Sadece bu konuda objektif olarak fikrimi söylüyorum. Dünden bu yana satıcı tarafından sana uzatılan yardım tekliflerine ve bana üslubunu bozarak cevap veriyorsun. Ne alıcıyı ne demek satıcıyı tanimam. Görüldüğü üzere kimse senin paranın peşinde deği, İçin...
Selduman hocam pek çok sanal ortamda satış ve destek işini yıllardır ve bu güne kadar bir kez olsun olumsuz bir referansini görmedim. Kim olursa olsun size yasal mercilere basvuracagim diye tehditvari konuşursa siz de ne istiyorsan yap dersiniz,bu dünyanın her yerinde böyledir. Kaldı ki alıcınin...
hocam, redmi note3 MTK 3/64 cihaz var eşimde. MİUİ sitesinden Cihazıma uygun olan developer romu indirdiğimde 1. mesajda yazılanları uygulayarak rom yükleyebilir miyim?
Yoksa sizin tarifiniz sadece Snapdragon olan cihazlar için mi ?