ozkanyalili kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Sesim karşı tarafa gitmiyor

Telefon hopörlerdeyken sesim karşı tarafa gitmiyor sonuc olarakda whatsap instigram vb sosyal medyalarda görüntülü de sesim karşı tarafa gitmiyor kulaklık ile gidiyor bilgisi olan varsa paylaşsın lutfen
  2. O

Yardım Poco F1 cihazım karşı tarafın sesi kendisine yankı yapıyor İnstigram whatsap görüntülü konusmalarda sesim karşî tarafa gitmiyor

Poco F1 cihazım karşı tarafın sesi kendisine yankı yapıyor İnstigram whatsap görüntülü konusmalarda sesim karşı tarafa gitmiyor yazılım atıldı hoparlör ve mikrofona bakıldı ama sorun bulunamadı lutven yardım istiyorum
  3. O

Soru Budak ithalat batarya testi

Arkadaşlar merhaba budak ithalat dan sıfır orjinal poco F1 bataryası aldım ve accu battery uygulama sında değerleri paylaştım beni bir aydınlatır mısınız uygulamadan pek fazla anlamıyorum nasıl sizce batarya performansı iyi çalışmalar kolay gelsin herkeze
  4. O

Soru Poco F1 ısınma sorunu

Arkadaşlar merhaba pocofon F1 cihazların yurtdışı veya yurtiçi hepsinde ısınma varmı benim batarya yeni değişti bu arkada kamera olan bölüm özellikle pubg de ısınıyor bunun sebebi donanımsal mı yoksa normal olan bi durum mu bu ısınma zararlı olurmu batarya tarafı neredeyse hiç ısınmıyor sadece...
  5. O

Soru Pil sagliğı

Pocofone F1 batarya sağlığımı nasıl ogrenebilirim
  6. O

Soru Batarya

Beyler bu batarya orjinalmi sahibinden her ile alacam
  7. O

Soru Batarya

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar bana poco F1 orjinal veya orjinale yakın ısınma yapmiyacak ve sardı iyi gidcem saglam sıfır bataryaya ihtiyacımvar Link gönderip yada yaptirabilcegim yer varsa yardımcı olabilirmisin lutven
  8. O

Soru Batarya

Hangisi daha iyi
  9. O

Soru Orijinal batarya

Arakadaslar bana pocofone F1 orjinal sıfır batarya lazım en iyi en güvenilir nereden satin alabilirim
  10. O

Çözüldü şarz led sönme

poco f1 sarz dolunca yani %100 olunca led sönme ne anlam gelir
  11. O

Yardım sistem varken twrp kursam sistem gidermi

merhabalar poco f1 cihazım da mıu12 güncel global sürüm var bi sıkıntı olsa format çekemem çünkü yurtdışı imeil gider diye sorum şu sitem varken twrp kursam sitem gidermi
  12. O

Yardım Poco F1

Sarzim %50 den düşünce kapaniyor ve poco logoda git gel yapıyor Telefon her açıldığında yüzdesi farklı oluyor Telefon kapalı iken veya açıkken şarz oluyor ama dolmuyor
  13. O

Yardım Yeniden başlama

Sarzim tel kapalı iken oluyor ama dolmuyor tel acilinca yüzde yüz oluyor 50 kadar hiçbir sıkıntı yok ama 50 den sonra kendisini yeniden başlatıp duruyor her açıldığında kasma donma ve sarz yüzde düşüyor sorunu nedir
  14. O

Yardım poco f1 sorun nedir ?

Arkadaşlar öncelikle selamunaleyküm herkeze poco f1 cihazımı kulanırken şarzım 47 telefonum bi anda kapandı ve poco f1 simgesi geldi ama açılmadı sürekli bunu 7-8 defa yaptı ben güç tuşuna ve ses açma tuşuna basılı tutup twrp girdim orda recovery den system yapıp yeniden başlattım ve yine...
  15. O

Yardım İmeil ucretli

Acil poco F1 için öneriler atılması lazım yardımcı olabilecek var uzaktan bağlantı ile
Üst Alt