Ozkan42 kullanıcısının son içeriği

1. O

Uygulama Daha İyi Sinyal Magisk Modülü Yeni 2023

Nasıl kuruyoruz indirdiğimiz dosyayı bilen biri biraz bilgi verebilirmi sinyal çekim sorunu yaşıyorum bende SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. O

Uygulama Daha İyi Sinyal Magisk Modülü Yeni 2023

Hangi telegram kanali bizde katılalım birde ciaomi harici kuruluyor mu ? SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. O

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Motorola edge 40 pro ile mi 13 arasındayım edge yazilimla imi kaydi oluyor sıfırlama guncelleme yapiliyor bakalim birini tercih edeceğim inşallah SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. O

Hocam gebelde direnç kayıtlı kullanici yorumlarini gördüm tedirgin ediyor insani sonuçta cihaz tamamen aciliyor işin cok ehli biri olmadikca bu sorunlar olacaktir keşke yazilimsal kayit olsaydi dusunmeden alırdım SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. O

Merhaba yurtdışı mi 13 almayi düşünüyorum ama pil konusunda herkes şikayetçi sanırım direnç işlemi pil konusunda sorun yaratiyor yada yazilimsal bir sorunu var arada kaldim şimdi SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Çözüldü Vodafone İnternet ayarı çözüldü...

Gerçekten çok hızlı ama normal data kullanimini mms olarak algilamasindan korktum tekrar eaki ayarina döndüm keşke bunu açıklasaydi kullananlar
  7. O

Soru Mi 9 Se güncelleme

Magis manager inyükledim fakat magis 20 0 i yukleyemiyorum. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. O

Soru Mi 9 Se güncelleme

Magisk 20.0 guncellemesi var fakat zip indi yükleyemiyorum nabmam lazim Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. O

Soru Mi 9 Se güncelleme

Teşekkür ederim güncelledim
  10. O

Soru Mi 9 Se güncelleme

Peki nasil guncelleyecegiz telefonu malum yolla imi atilmis oto gunceleme dustu indirdim yeniden baslatti twrp ekrani geldi kaldi
  11. O

Yardım Mİ 9 SE 4g sorunu

Çözüm nedir ?
  12. O

Yardım Mİ 9 SE 4g sorunu

Kimse çözüm bilmiyormu ?
  13. O

Yardım Mİ 9 SE 4g sorunu

Ayni Sorun Bendede Var Türk Telekom Hattım H+ nin dan Başka Çekmiyor Turkcell Vodafone de 4.5 G ve Volte Çekiyor Türk Telekom band 20 Üzerinden Çekiyor Sanirim Oda İMİ Atildigi İçin Kapanmiş Çözümü Bulunur İnşallah
Üst Alt