Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar akşam telefonumun şarj bitti elektirikler de yağmurdan gitmişti açmaya çalıştım açıldı tekrar kapandı sabah şarj yaptım sarj doldu
telefon açılıyor ekran geliyor menüler yok donup kalıyor gibi oluyor bekliyorum tepki yok
o şekilde power tuşuna bastığımda kilit işareti tam gizlilik...
arkadaşlar merhaba
benim 12 yaşında oğlum var ona redmi note 8 aldım 1 ay oldu yanlışlıkla twrp mod almış ve bir yerlere basmış telefon şuanda ne yaparsan yap hiç bir şekilde açılmıyor
pc bağlayınca ( qualcomm hs-usb qdloader 9008 com3 ) yazısı geliyor
bu aşamada ne yapmam gerekiyor yardımcı...
arkdaşlar telefonum redmi note 4 magısk yüklü root yetkisi verdi modül yüklüyorum yükledi diyor ama yüklemiyor silemk istediğimde silmiyor yeniden başlatmda silinecek diyor yeniden başlatıyorum yine aynı neden yapar ustalardan yardım istiyorum
daha önce magısk kullanmıştım saat gibi çalışıyordu...
arkadaşlar telefonum redmi note 4 snapdragaon işlemci miui 10 vardı magisk root yaptım çalışıyordu bir süre sonra root silindi kendiliginden root yetkisi vermiyordu
bende bu arada miui 11 güncelleme geldiği için ona geçtim tekrar twrp kurup magisk le root yaptım root lu gibi görünüyor ama root...
arkadaşlar pek fazla bilgim yok onun için soruyorum
redmi note 4 sd625 telefonum var bu telefona twrp kurdum ve magdisk le root attım
aynı işlemi yanı şekilde redmi 5 plus sd625 telefonuma da yapsam olurmu marka model fark ediyormu twrp kurarken
islemcileri aynı sd 625 var ikisindede...
arkadaşlar olayı çözdüm
2. videodaki olayı yaptım
söktüm soket yataklarını kart temizleme köpüğü ve kart temizleme spreyi ile temizledim yeniden başlatınca direk çalıştı
çalışmaz ise tüm uğraşlara ramen parmak izi sensörünü değiştirin
menü gelmemesi parmak izi sensörünü görmemesinden...
merhaba
elimde redmi note 4 snapdragon ekran var siyah renk çözünürlük mükemmel çerçeveli
benim kendi ekranım bozuk diye almıştım fakat sağlam çıktı ihtiyacı olan özelden yazsın
orjinalini aratmayacak derecede kaliteli kaliteli bişey almıştım
resim telefon ekranına aitdir
arkadaşlar merhaba
beta geliştirici rom vardı bir süre sonra parmak izi menüsü kayboldu sonra tekrar geldi çalıştı telefonu kapatmadığın sürece çalışıyor sonra oyun oynarken şarj bitti ve menü tekrar gitti
ve bu işlerden hiç anlamadığım halde twrp kurdum global kararlı rom attım temiz...
- Global rom üzerine twrp flashladıktan sonra cihazın döngüye girmemesi için boot patcher (lazy flasher, supersu, magisk) flashlamalısınız.
no-verity-opt-encrypt-5.1
no-verity-opt-encrypt-6.0
sonrasında mi logasında takılı kalmaması için yüklemek gerekirmi
What's New
Redmi Note 4/4X Archives - MegaROMs.net
MIUI 11 9.9.9 Beta ROM For Redmi Note 4/4X - MegaROMs.net
bi arkadaş youtube rom paylaşmış mıuı 11 diye bu romları deneyen arkadaş varmı acaba
ben beta global kullanıyorum fakat parmak izi normalde çalıştgı halde 1 aydır menüsü kayboldu ne...