ozkan1979 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım mi 10t pro şarj bitti açılıyor ekran geliyor fakat menüler gelmiyor donup kalıyor

arkadaşlar akşam telefonumun şarj bitti elektirikler de yağmurdan gitmişti açmaya çalıştım açıldı tekrar kapandı sabah şarj yaptım sarj doldu telefon açılıyor ekran geliyor menüler yok donup kalıyor gibi oluyor bekliyorum tepki yok o şekilde power tuşuna bastığımda kilit işareti tam gizlilik...
  2. O

Mod MIUI 12 Most Stable ROM REDMI NOTE 4 | STABLE MIUI 12 REDMI NOTE 4 | MIUI 12 Review and Install

MIUI 12 Most Stable ROM REDMI NOTE 4 | STABLE MIUI 12 REDMI NOTE 4 | MIUI 12 Review and Install Android 10 MIUI 12 GLOBAL STABLE REDMI NOTE 4 REVIEW AND INSTALL | Smooth Experience Top 10 Reason to Install this OS on redmi note 4 - MIUI 12.5 Redmi Note 4
  3. O

Yardım redmi note 8 kapalı tepki vermiyor sadece pc baglayınca ses geliyor.

arkadaşlar merhaba benim 12 yaşında oğlum var ona redmi note 8 aldım 1 ay oldu yanlışlıkla twrp mod almış ve bir yerlere basmış telefon şuanda ne yaparsan yap hiç bir şekilde açılmıyor pc bağlayınca ( qualcomm hs-usb qdloader 9008 com3 ) yazısı geliyor bu aşamada ne yapmam gerekiyor yardımcı...
  4. O

Yardım magisk yüklü root var fakat modül yüklemiyor

arkdaşlar telefonum redmi note 4 magısk yüklü root yetkisi verdi modül yüklüyorum yükledi diyor ama yüklemiyor silemk istediğimde silmiyor yeniden başlatmda silinecek diyor yeniden başlatıyorum yine aynı neden yapar ustalardan yardım istiyorum daha önce magısk kullanmıştım saat gibi çalışıyordu...
  5. O

Yardım magisk manager root yetkisi hatası resimli

arkadaşlar telefonum redmi note 4 snapdragaon işlemci miui 10 vardı magisk root yaptım çalışıyordu bir süre sonra root silindi kendiliginden root yetkisi vermiyordu bende bu arada miui 11 güncelleme geldiği için ona geçtim tekrar twrp kurup magisk le root yaptım root lu gibi görünüyor ama root...
  6. O

Soru twrp hakkında soru ?

arkadaşlar pek fazla bilgim yok onun için soruyorum redmi note 4 sd625 telefonum var bu telefona twrp kurdum ve magdisk le root attım aynı işlemi yanı şekilde redmi 5 plus sd625 telefonuma da yapsam olurmu marka model fark ediyormu twrp kurarken islemcileri aynı sd 625 var ikisindede...
  7. O

Yardım xiaomi redmi note 4 parmak izi menüsü kayboldu resimli

arkadaşlar olayı çözdüm 2. videodaki olayı yaptım söktüm soket yataklarını kart temizleme köpüğü ve kart temizleme spreyi ile temizledim yeniden başlatınca direk çalıştı çalışmaz ise tüm uğraşlara ramen parmak izi sensörünü değiştirin menü gelmemesi parmak izi sensörünü görmemesinden...
  8. O

Yardım Ekran satınalma

merhaba elimde redmi note 4 snapdragon ekran var siyah renk çözünürlük mükemmel çerçeveli benim kendi ekranım bozuk diye almıştım fakat sağlam çıktı ihtiyacı olan özelden yazsın orjinalini aratmayacak derecede kaliteli kaliteli bişey almıştım resim telefon ekranına aitdir
  9. O

Yardım Mi5 Parmak İzi Birden Kayboldu!

aynı sorun bende de var
  10. O

Yardım Parmak izi ayarlardan kayboldu

aynısı bna oldu çözüm nedir acaba
  11. O

xiaomi redmi s2 parmak izi okuyucu menüden kayboldu

arkdaşım aynısı başıma geldi sorun nedir çözebildiniz mi acaba
  12. O

Yardım xiaomi redmi note 4 parmak izi menüsü kayboldu resimli

arkadaşlar merhaba beta geliştirici rom vardı bir süre sonra parmak izi menüsü kayboldu sonra tekrar geldi çalıştı telefonu kapatmadığın sürece çalışıyor sonra oyun oynarken şarj bitti ve menü tekrar gitti ve bu işlerden hiç anlamadığım halde twrp kurdum global kararlı rom attım temiz...
  13. O

Recovery Redmi Note 4/4X TWRP 3.3.1.0 [Mido][03.06.2019]

- Global rom üzerine twrp flashladıktan sonra cihazın döngüye girmemesi için boot patcher (lazy flasher, supersu, magisk) flashlamalısınız. no-verity-opt-encrypt-5.1 no-verity-opt-encrypt-6.0 sonrasında mi logasında takılı kalmaması için yüklemek gerekirmi
  14. O

İnceleme [ Port ] Redmi Note 4X Miroom MIUI 11

What's New Redmi Note 4/4X Archives - MegaROMs.net MIUI 11 9.9.9 Beta ROM For Redmi Note 4/4X - MegaROMs.net bi arkadaş youtube rom paylaşmış mıuı 11 diye bu romları deneyen arkadaş varmı acaba ben beta global kullanıyorum fakat parmak izi normalde çalıştgı halde 1 aydır menüsü kayboldu ne...
  15. O

Recovery Redmi Note 4/4x (Mido) Twrp 3.2.3-0

dosyalar silinmiş nasıl bulabilirim teşekkkürler
Üst Alt