Ozimix kullanıcısının son içeriği

1. Ozimix

Yardım Redmi Note 12 Ortak Bootloader Sorunu

Evet abicim benim. Başka sorun ?
  2. Ozimix

yoo daha iki gün evvel S22 deldim lineage rom attım samsung hala odin modunda kevgir gibi delik deşik.
  3. Ozimix

evet imei sorgulamasında model kodu sonu C .. Ama telefonda G yani global. Telefon Çin. Bunu kim yapıyorsa ailesiyle ilgili ciddi sorunları var sanırım. Yani zaten bootloader kilidi küresel anlamda sıkıntılı olan bir cihazı iyice niye çöpe çevirmeye çalışıyorlar gerçekten anlam veremiyorum...
  4. Ozimix

Yardım Çin cihazında Resmi MiU ile Bootloader Kilidi Başvurusu

Acaba konuya mı dönülse ? ...
  5. Ozimix

e hadi ruby'nin biri çinden devşirme. Diğerleri official cihaz onlar da geri sayım almıyor. Onları bari düzeltelim 1759482071 bi de bir şey daha var.. cihazın üzerinde baktığımız serinin sonu G yani global fakat bu rom mu yoksa donanımsal bir G mi çözemedim. Telefonun çin menşeili olduğunu...
  6. Ozimix

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G IMEI nasıl atılır?

Arkadaşlar yazılım konusunda yardım alabilirim. Hatta diğer benzer konuya attığım mesajımı da aynen yazayım. Elimde bir adet Ruby var ve bu nalet orjinalde çin olmasına rağmen global rom çakılıp bootloader'ı kilitlenmiş. Forumdaki çeşitli yöntemlerle de çin hesabı alınmıyor haberiniz olsun...
  7. Ozimix

Selam arkadaşlar. Elimde bir adet Ruby var ve bu nalet orjinalde çin olmasına rağmen global rom çakılıp bootloader'ı kilitlenmiş. Forumdaki çeşitli yöntemlerle de çin hesabı alınmıyor haberiniz olsun. Artık yeni güncelleme mi geldi ne oldu bilemem ama ben bu aleti ortadan ikiye bölüp balkondan...
  8. Ozimix

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Selam arkadaşlar. Elimde bir adet Ruby var ve bu nalet orjinalde çin olmasına rağmen global rom çakılıp bootloader'ı kilitlenmiş. Forumdaki çeşitli yöntemlerle de çin hesabı alınmıyor haberiniz olsun. Artık yeni güncelleme mi geldi ne oldu bilemem ama ben bu aleti ortadan ikiye bölüp balkondan...
Üst Alt