ozgurbosnak kullanıcısının son içeriği

1. O

Rom Ricolino HyperOS 1.0.3.0 A14

Ricolino HyperoS 1.0.3.0 A14 📳 Cihaz (Mi 9T/Redmi k20) Başlık: Rom Pürüzsüz ve Stabil Günlük Kullanıma Uygun 🌏 Gdrive 📴 Recovery ✍ Notlar: √Kernelsu desteği Varsayılan olarak √Google Fotoğraflar sınırsız Varsayılan olarak √Cihaz Sertifikalı Varsayılan olarak (Google'a bağlı) √Aod %100...
  2. O

Rom MIUI EU V14.0.10.0 | Android 13

Düzeltmeler: - Base vendor değişikliği - Düşük ses seviyesi - Ekran parlaklığı Notlar: - Son derece önemli! Sistem başladığında, Google'ın ses ve video kodeklerini bozulmasını önlemek için aşağıdaki dosyaları flaşlayın. - Şu anda rom çok akıcı ve özel bir çekirdekle geliştirildi. - OrangeFox...
  3. O

Soru Flash bellek önerisi

Bütçe 350tl hızlı ve uzun ömürlü olsun istiyorum memnun kaldığınız kullandığınız flash bellek önerebilir misiniz
  4. O

Rom Xiaomi.Eu 14.0.6 A13

Şuana kadar denediğim custom romlar arasında en hızlısı ve sen serisi bu rom tek sıkıntısı ekran parlaklığı kısık şarjı uzun gitsin diye kısılmış diye tahmin ediyorum stabilitesi ve hız konusunda en iyisi diyebilirim rom arayanlara öneririm. İndirme Linki...
  5. O

Rom XTBUI V14.3.4.0 Android 13

- otomatik parlaklık düzeltildi; - maksimum ekran parlaklığının arttırılması; - LED göstergesi onarıldı; - arama sırasındaki titreşim tepkisi düzeltildi; - çevrimdışı şarj düzeltildi; - kamera sesleri düzeltildi - yeni grafik sürücüsü kuruldu - monet kaldırıldı İndirme Linki...
  6. O

Mod 72-75-82Hz Ekran yenileme Modül

MIUI 12.5'de Modülü kendim denedim sağlıklı bir şekilde çalıştı 75hz ve 82hz de kasmalar meydana geldi uzun vadede ne olacağını bilmedeğimiz için orijinale geri döndüm sizde farklılık gösterebilir. Dtbo yedeğini almayı unutmayın. -Ekli zip'i indirin, açın -TWRP'yi açın -dtbo bölümünüzü...
  7. O

Rom HyperOS Alfa | 1.0.23.11.1 | OnDroid

⭐ HyperOS Alfa | 1.0.23.11.1 | OnDroid Rom 📲 Desteklenen cihazlar: • Mi 9T / Redmi K20 [#davinci] 💎 Android sürümü: • 14 🪐Değişiklikler: • Xiaomi 14 Pro'dan taşındı • Sabit geri çekilebilir kamera • Sabit parmak izi tarayıcı • Başlangıçta sabit Android Sistem hatası • Her Zaman Sabit- Ekranda...
  8. O

Yardım Font İstek

Son sürüm ios fontu var mı atabilir misiniz Google drive link olarak mağaza dan indiremiyorum teşekkürler
  9. O

Yardım Grafik sürücüsü Güncellemesi SD730

Arkadaşlar bizim cihaz için Magisk üzerinden kurulan grafik sürücüsü güncellemesi yayınlamışlar daha iyi hale geldiğini ve akıcı olduğunu söylüyorlar. Garip bi şekilde hata alıyorum indirmeye çalışırken üyeliğim olmadığı için galiba indirebilecek var mı? Link...
  10. O

Yardım Nasıl düzeltilirim

Android dataya Xiaomin kendi dosya yöneticisiyle erisemiyorum googlenin uygulamasına atıyor bunu nasıl düzeltilirim
  11. O

MIUI 14 Ghost 3.5 v4 | A12

Değişiklik listesi: 1.Dahili tarayıcı kaldırıldı 2.Kapatma menüsünün ek çevirisi 3."Güvenlik" uygulaması güncellendi 4.Sayıların gelişmiş coğrafi algılaması 5.Başlatıcının gelişmiş çevirisi 6.Sabitlendi ön kameranın ses efektleri 7.Çevrimdışı şarj görüntüsü düzeltildi 8.Ayarlardan yazarın...
  12. O

MIUI 14 Xiaomi.EU V14.0.9.0 Nitro v2

Xiaomi.EU V14.0.9.0 Nitro v2'deki değişiklikler: - Sistemdeki titreşim düzeltildi - Çalışmayan öğeler ayarlardan kaldırıldı - Kamera portre modu İndirme Linki: DAVINCI_Xiaomi.EU_V14.0.9.0_Nitro_v2 Romu bu Twrp ile yüklüyoruz. OrangeFox A13
  13. O

Yardım Sürüm düşürme

Şuan nitro android 13 romunu kullanıyorum MIUI 12 Android 10 a geçiş yapicam twrp den direk flashlasam bi sıkıntı yaşar mıyım
  14. O

Yardım Netflix l1 sertifakası yok?

Arkadaşlar miui pro romunu kullanıyorum l1 sertifikası patchini yaptım yine olmadı hd izliyemiyorum varmıdır bir çözümü?
  15. O

Yardım Guncelleme gelicek mi

miui13 gelicek mi? herkes tarafindan unutuldu telefon eskisi kadar rom da cikmiyor
Üst Alt