Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ricolino HyperoS 1.0.3.0 A14
📳 Cihaz (Mi 9T/Redmi k20)
Başlık:
Rom Pürüzsüz ve Stabil Günlük Kullanıma Uygun
🌏 Gdrive
📴 Recovery
✍ Notlar:
√Kernelsu desteği Varsayılan olarak
√Google Fotoğraflar sınırsız Varsayılan olarak
√Cihaz Sertifikalı Varsayılan olarak (Google'a bağlı)
√Aod %100...
Düzeltmeler:
- Base vendor değişikliği
- Düşük ses seviyesi
- Ekran parlaklığı
Notlar:
- Son derece önemli! Sistem başladığında, Google'ın ses ve video kodeklerini bozulmasını önlemek için aşağıdaki dosyaları flaşlayın.
- Şu anda rom çok akıcı ve özel bir çekirdekle geliştirildi.
- OrangeFox...
Şuana kadar denediğim custom romlar arasında en hızlısı ve sen serisi bu rom tek sıkıntısı ekran parlaklığı kısık şarjı uzun gitsin diye kısılmış diye tahmin ediyorum stabilitesi ve hız konusunda en iyisi diyebilirim rom arayanlara öneririm.
İndirme Linki...
MIUI 12.5'de Modülü kendim denedim sağlıklı bir şekilde çalıştı 75hz ve 82hz de kasmalar meydana geldi uzun vadede ne olacağını bilmedeğimiz için orijinale geri döndüm sizde farklılık gösterebilir. Dtbo yedeğini almayı unutmayın.
-Ekli zip'i indirin, açın
-TWRP'yi açın
-dtbo bölümünüzü...
Arkadaşlar bizim cihaz için Magisk üzerinden kurulan grafik sürücüsü güncellemesi yayınlamışlar daha iyi hale geldiğini ve akıcı olduğunu söylüyorlar. Garip bi şekilde hata alıyorum indirmeye çalışırken üyeliğim olmadığı için galiba indirebilecek var mı?
Link...
Değişiklik listesi:
1.Dahili tarayıcı kaldırıldı
2.Kapatma menüsünün ek çevirisi
3."Güvenlik" uygulaması güncellendi
4.Sayıların gelişmiş coğrafi algılaması
5.Başlatıcının gelişmiş çevirisi
6.Sabitlendi ön kameranın ses efektleri
7.Çevrimdışı şarj görüntüsü düzeltildi
8.Ayarlardan yazarın...