ozgurbosnak kullanıcısının son içeriği

1. O

Diğer Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI | Rom ve Araç Arşivi

12.5 paylaştığıniz rom ondroid e ait olan değil galiba kurunca kurunca global sürüm olarak çıkmıyor eu çıkıyor
  2. O

Rom LiteOS v2 MIUI 12.5

LiteOS MIUI 12.5.2 tabanlı özel bir ROM’dur. Bu modifikasyon, kullanıcı arayüzü öğeleri (ikonlar, temalar, başlatma animasyonları vb.) ekleyerek, sistem uygulamalarını güncelleyerek ve diğer bazı özellikleri iyileştirerek telefonu daha kullanışlı hale getirmeyi hedefler. Ayrıca, farklı...
  3. O

Çözüldü Mi 9T Global romdan EU roma geçiş.

kalıcı olması için magisk şart
  4. O

Doğru oradan yüklenir eu rom çok basit aslında
  5. O

Recovery den kurucaksin eu romu
  6. O

Yardım Mi14 Yeni Aldım

Fiyat nedir Kaça aldınız
  7. O

Soru İkinci el anakart

Fiyat nedir hocam
  8. O

Soru İkinci el anakart

İkinci el anakart alicam bu anakartta mi hesabı açıksa this device locked ekranı gelir mi kendi cihazıma takınca? Peki şöyle bi senaryoda bu ekran geldi diyelim bl kilidi kapalı nasıl açılır ne kadar ücret çıkar açtırmak için?
  9. O

Yardım Format attıktan sonra şifre istiyor

Telefona rom veya format attıktan sonra şifre istiyor bunu nasıl kaldirabilirim cihazı satmak istiyorum
  10. O

Çözüldü Strong integrity nasıl bypass ederim?

Hocam telefonun sesi gitti hiç bı türlü gelmiyor rom attım yine yok nasıl iletişime geçebiliriz
  11. O

Yardım K20 Ses gitti acil yardım

Evet hocam kulakliktada ses yok
  12. O

Yardım K20 Ses gitti acil yardım

Arkadaslar bi anda cihazın sesi gitti hiç bir şekilde ses gelmiyor konuşurken video izlerken rom da sıkıntı olmuştur diye romda attım cihaza twrpden düzelmedi hala ne yapmam gerek
Üst Alt