Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.mi 10 pro 12/256 gb kullanıyorum. 1 tb lık taşınabilir hard disk alıp bunu da telefonumda uzun süreli ve aktif kullanmak istiyorum. Merak ettiğim şu;acaba uzun süreli ve yoğun kullanımda telefona bir zarar verir mi?internette araştırma yaptım ama net kesin bir bilgi yok,ayrıca...
Twrp den format data yaparak global stable romu kurabiliriz. Sadece twrp uçat gider o yüzden romu twrp den kurduktan hemen sonra magisk zip flaşlamalıyız
Twrp den bl kilidini kapatamayız
Twrp-wipe-format data yaptıktan sonra romu pc flash bellek yada hafıza kartı aracılığıyla cihaza atalım ve romu flaşlayalım.işlem bittikten sonra da magisk i flaşlayalım ki twrp uçup gitmesin. Sonra da reboot yapalım ve keyfimize bakalım
Turkcell hediye verdiği internet paketlerinin hızını çok düşük veriyor.nedeni bu olabilir. Bazen salla kazan yada diğer uygulamalardan hediye internet kazanıyorum ve hediye internetin hızının düşük olduğunu kullanırken anlıyorum
Cihazı formatlayalım ve dertlerin bi kısmından kurtulalım.eğer usb-pc sorunu devam ederse pc ye sürücüleri yükleyip twrp yi pc üzerinden tekrar kuralım.twrp yi kurduktan sonra pc cihazı eskisi gibi görecek eminim.