ozgrcvdr kullanıcısının son içeriği

1. ozgrcvdr

Çözüldü Telefonda taşınabilir hard disk kullanma hakkında

Merhaba arkadaşlar.mi 10 pro 12/256 gb kullanıyorum. 1 tb lık taşınabilir hard disk alıp bunu da telefonumda uzun süreli ve aktif kullanmak istiyorum. Merak ettiğim şu;acaba uzun süreli ve yoğun kullanımda telefona bir zarar verir mi?internette araştırma yaptım ama net kesin bir bilgi yok,ayrıca...
  2. ozgrcvdr

Yardım Devamlı Gelen Bildirimler ve Müzik Oynatıcısı

En iyisi bikdirim gelen uygulamaların bildirimlerini kapatmak :)
  3. ozgrcvdr

Çözüldü Miui EU romdan, Global rom'a nasıl dönerim?

Ekleme yapayım hocam, kullandığımız pc 64 bit olmalı ve bütün bu işlemleri yapmadan önce pc nin cihazı tanıması için sürücüler yüklü olmalı
  4. ozgrcvdr

Çözüldü Miui EU romdan, Global rom'a nasıl dönerim?

Twrp den format data yaparak global stable romu kurabiliriz. Sadece twrp uçat gider o yüzden romu twrp den kurduktan hemen sonra magisk zip flaşlamalıyız Twrp den bl kilidini kapatamayız
  5. ozgrcvdr

Haber Android 10'a Güncellenecek Telefonların Tam Listesi

Xiaomi nin ağır topu en sonda
  6. ozgrcvdr

Yardım TWRP üzerinden stock rom kurma

Anlatamıyorum heralde? Fotmat data ŞART..yukarıda çözümü yazdım adım adım
  7. ozgrcvdr

Yardım TWRP üzerinden stock rom kurma

Twrp-wipe-format data yaptıktan sonra romu pc flash bellek yada hafıza kartı aracılığıyla cihaza atalım ve romu flaşlayalım.işlem bittikten sonra da magisk i flaşlayalım ki twrp uçup gitmesin. Sonra da reboot yapalım ve keyfimize bakalım
  8. ozgrcvdr

Yardım yetkili hesap

Hocam ben sadece ilk msja göre yazdım,bl nin kapalı olduğu yeri şimdi gördüm :)
  9. ozgrcvdr

Yardım yetkili hesap

Bl açmak için yetkili hesaba gerek yok hocam.haa buraya yazmadığımız bişey varsa orasını bilemem tabi
  10. ozgrcvdr

Sohbet Bu Hız Değeri Kötü mü?[Ookla]

Turkcell hediye verdiği internet paketlerinin hızını çok düşük veriyor.nedeni bu olabilir. Bazen salla kazan yada diğer uygulamalardan hediye internet kazanıyorum ve hediye internetin hızının düşük olduğunu kullanırken anlıyorum
  11. ozgrcvdr

Yardım yetkili hesap

Zenex hocamla iletişime geçmek gerek
  12. ozgrcvdr

Yardım Temiz kurulum nasıl yapılır?

Ayarlar menüsünden cihazı sıfırlamak yeterli olacaktır
  13. ozgrcvdr

Yardım Mi 6 birden çok sorun

Cihazı formatlayalım ve dertlerin bi kısmından kurtulalım.eğer usb-pc sorunu devam ederse pc ye sürücüleri yükleyip twrp yi pc üzerinden tekrar kuralım.twrp yi kurduktan sonra pc cihazı eskisi gibi görecek eminim.
  14. ozgrcvdr

Yardım Adaway host sorunu

Engellememesi imkansız. Eğer yüklüyse ve çalışıyorsa.
  15. ozgrcvdr

Yardım Adaway host sorunu

Ben bı sorunları farklı çekirdek yükleyerek çözüyorum.tavsiye ederim
Üst Alt