ozerongun kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım LTE Volte HD neden yok??

iyi günler bende çift hat kullanıyorum hattımın birisi turkcell birisi türk telekom, ben turk telekomdan dan arama yaptığım zaman internete girerken turkcell den yaptığımda internete giremiyorum neden olduğunu veya çözümünü bilen var mı
  2. O

Yardım Telefon ile görüşürken internete giremiyorum ve whatsap veya mesaj gelmiyor

volteyi aktif ettim ama çift hattıda kullanıyorum turkcell den arama yaptığım zaman internete girebiliyorken turk telekomdan arama yaptığım zaman internete giremiyorum bunun bir çözümü var mı
  3. O

Yardım Telefon ile görüşürken internete giremiyorum ve whatsap veya mesaj gelmiyor

3g ye almama rağmen hala çözüm bulamadım volte aktif etmektem başka çare var mı aceba
  4. O

volte aktif ettiğinde problem yaşayan arkadaşları okuyunca pek işin açığı yapmak istemedim ama o zaman en iyisi 3g ye almak galiba teşekkür ederim cevabınız için
  5. O

iyi günler arkadaşlar benim sıkıntım telefon ile görüşürken internete giremiyorum ve whatsap yazışmaları gelmiyor ne zaman telefon ile görüşmem biter ise topluca whatsap görüşmeleri geliyor Global 10.2.3.0 sürümü kullanıyorum var mu bunun bir çaresi
  6. O

Soru Mİ 8 Google Camera Rootsuz

hocam normal play store den indiremiyomuyuz ben pek anlamıyorumda en basit şekilde nasıl indirebilrim telefona
  7. O

Yardım Mi8 şarj

bende telefonu 2018 yılının 11. ayında almıştım ilk aldığımda telefon 2 gün şarj gidiyordu genel olarak oyun oynamam sadece sosyal medya ve haber okurum ama aynı işlemlşeri yapmama rağmen yen, güncellemeden sonra anca 1 gün gidiyort ve akran süresi maksimum 3,5 saat oluyor
  8. O

Soru Pubg indirirken hata veriyor

çözmüştüm ama teşekkür ederim cevabınız için
  9. O

şimdi kendi internetimden denedim yine hata :910 veriyor yüklemiyor neden aceba, titreme için kendi kendime baya birşey denedim ama hiç çözüm bulamadım, tabi yazılım işinden anlamadığım için Türk usulu aç kapat sesi aç sesi kapattan ileri gidemedim :D
  10. O

İyi günler dün akşam wifi ile pubg oyununu indirmeyi denedim ama sonuna gelince hata:910 kodu ile hata veriyor nedenini anlamadım sürüm olarak kararlı 10.0.3.0 kullanıyorum, ayrıca kendi kendine bazen mesaj gelmiş gibi titriyor, telefonla konuşurken bana mesaj yada whatsap dan bildirim gelmiyor...
  11. O

Soru Whatsapp Instagram bildirim

bendede aynı sorun var ama nedenini bilmiyorum özellikle telefonla konuşup kapattıktan sonra bütün yazışmalar birden geliyor ya da whatsaoa girince geliyor
  12. O

Yardım Mi 8 kamera sorunu

bende de altdaki kamera çalışıyor ama detay hiç bilmiyorum bende yeniyim
  13. O

Soru xiaomi Mi8 Kamera dalgalanma

musti2307 ve By.TRabZonLu" cevaplarınız için teşekkür ederim dediğiniz programı indirdim gayte güzel çalışıyor teşekkürler.
  14. O

Soru Mi 8 global değil mi ?

sorguladığımda iki imei kaydından bu çıkıyor tekrar baktım ama bu yazı global diye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version
Üst Alt