ozergul kullanıcısının son içeriği

1. ozergul

Yardım Redmi 5 Plus Dokunmatik Sorunu

Ayni sorun bende de var lanet bi sorun
  2. ozergul

Yardım Mi5s kırık ekran tahmini ücret

Bir arkadaşa sordum 350 tl dedi mi5s ekran tamiri için. Fiyatlar bu civar mıdır? Ne kadar vermeliyim?
  3. ozergul

Rom Rom Önerisi [AospExtended 9.0] efsane Şarj Süresi

temiz kurulum yapıyorum. harfiyen uyguladım. 15 kez falan xda deki tüm 9.0 romlarını denemişimdir.
  4. ozergul

Rom Rom Önerisi [AospExtended 9.0] efsane Şarj Süresi

hocam android 9 tabanlı romlarda hata alıyorum sebebi ne olabilir. sim çalışmıyor, wifi sıkıntılı, kamerayı açınca tel reset atıyor. ayrıca 2-3 dkda 1 reset atıyor. android 8 tabanlı rros kullanıyorum sıkıntı yok fakat havoc os ya da aosp extended geçmek istiyorum.
  5. ozergul

Alış Meizu 15 sd660 aranıyor

satıcılar iletişime geçerse sevinirim.
  6. ozergul

Satış Satılık Mi5S 4/32 Garantili Faturalı

saka mi hocam gecen sene sifirini arkadasa 1200 e aldik. bi de mix 2 takas demissiniz ölücülük level +9999999
  7. ozergul

Yardım Mi6 WhatsApp klavye geç geliyor yardim

sikintinin sebebi androidin kendisi. en guncel en yeni en hizli en yuksek islemcili telefonda kullansaniz o klavye gec gelir hocam.
  8. ozergul

Alış Xiaomi notebook getirebilecek?

herkese tekrardan merhaba arkadaslar suan gearbestten almis oldugum xiaomi notebooktan yaziyorum :) ozellikler: xiaomi notebook pro i5 8250u 8gb ram 256ssd nvdia mx150 merak edenler icin yaziyorum gumruge takilmadi. faturada 75 dolar yaziyormus 57 lira vergi odedim. aramex kargo + sigorta +...
  9. ozergul

Alış Z17 kılıf

Arkadaş z17 için kılıf arıyorum satan var mı? AliExpress demeyin...
  10. ozergul

Yardım Alınabilecek en iyi telefon HTC U11

arkadaşlar 2017 yılında üretilmiş bir telefon düşünün. 191 gram...
  11. ozergul

Soru Miui arayüzü hakkında

öncelikle hayırlı olsun... miui de bildirim genişletme yok... var da, ben yok diyorum çünkü olmaz olsun yani böyle bildirim genişletme eziyetten başka birşey değil :D. ha ben bildirimleri nasıl genişletirim derseniz iki parmağınızla bildirimin üzerine gelip fotoğrafa zoom yapıyormuş gibi yapın...
  12. ozergul

Soru Xaiomi mi5s mi mi5 prime mı

mi5 prime kullanıyorum. ne zamandır mi5 i överim ederim çevremde 3 kişiye mi5 ve mi5s aldırdım. fakat artık övemiyorum telefonda 2 acı gerçekle karşılaştım. telefon şuana kadar sadece 1 gün kapsız kullandım. ufak tefek yere düşmeler oldu ama öyle hiç birinde içim gitmedi en kötü halıya düşmüştür...
  13. ozergul

Yardım Mi5 Şarj Olmuyor

başka şarj aletiyle denedim düzeldi. QC 3.0 ile alakalı bir sorun olabilirmiş.
  14. ozergul

Yardım Mi5 Şarj Olmuyor

merhaba arkadaşlar telefonumun şarjı bitmişti. şarja tkatım 5-6 saattir tık yok. sonuç bu. fastboot, twrp girmiyor. yardım ederseniz sevinirim.
  15. ozergul

Yardım mi5 4.5G problemi

aynen o şekilde hallettim zaten hocam teşekkürler. ama böyle olmasa daha iyiydi.
Üst Alt