Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle iyi geceler, cihazımı satacağım için twrp tamamen kaldırmak ve global rom atmak istiyorum yani açıkçası alan kişi hattını takıp kullanacak şekilde olmasını istiyorum bu konuda forumda biraz araştırdım fakat aradığımı bulamadım şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Merhabalar ekte olduğu gibi diag portum açık, sürücü imzasını devre dışı bıraktım driverlarımı kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyor ya da ben öyle biliyorum. Nerede hata yapıyor olabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Cihazım mi 6 ve mi room kullanıyorum fakat aldığım ekran süresi 3 saati geçmiyor. Her bakımdan özellikle pil bakımından revos mu eu beta , eu stabil mi ? Mi room devam mı önerilerinizi bekliyorum.
Selamlar herkese bir ara konu açmıştım fakat tekrar açma gereği duydum mi 6 kullanan arkadaşlar için özellikle batarya veya ekran süresi uzun alan custom rom önerisi almak istedim. Cidden 2-3 saat ekran süresi almak kadar saçma bir durum yok. İyi geceler