ozer05 kullanıcısının son içeriği

1. ozer05

Yardım Mi 6 twrp kaldırma işlemi

Öncelikle iyi geceler, cihazımı satacağım için twrp tamamen kaldırmak ve global rom atmak istiyorum yani açıkçası alan kişi hattını takıp kullanacak şekilde olmasını istiyorum bu konuda forumda biraz araştırdım fakat aradığımı bulamadım şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
  2. ozer05

Çözüldü Diag Portu Açık Fakat Pdc Tool Görmüyor..

Merhabalar ekte olduğu gibi diag portum açık, sürücü imzasını devre dışı bıraktım driverlarımı kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyor ya da ben öyle biliyorum. Nerede hata yapıyor olabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. ozer05

Soru ReVos vs Eu beta ?

Teşekkürler hocam
  4. ozer05

Soru ReVos vs Eu beta ?

Teşekkürler hocam geçeceğim bu akşam euya cihaz 2 yıllık normal olarak karşılıyorum aslında ama en az 6-7 saat almayı umuyorum..
  5. ozer05

Soru ReVos vs Eu beta ?

Güncelleme geldikten sonra güncelleme yapmayı düşünüyormusunuz
  6. ozer05

Soru ReVos vs Eu beta ?

Hangi sürümü kullanıyorsunuz hocam? 1573670927 Teşekkür ederim hocam 1573670964 Teşekkürleri hocam
  7. ozer05

Soru ReVos vs Eu beta ?

Cihazım mi 6 ve mi room kullanıyorum fakat aldığım ekran süresi 3 saati geçmiyor. Her bakımdan özellikle pil bakımından revos mu eu beta , eu stabil mi ? Mi room devam mı önerilerinizi bekliyorum.
  8. ozer05

Yardım Mi 9T Türk Telekom Volte

Sim kartını başka cihaza takıp mesaj atın aktif edin sonra cihazınıza tekrar takın diyorlar bilmiyorum yararlı olurmu ?
  9. ozer05

Yardım Mi 9T Türk Telekom Volte

Bende aynı şekilde attım ve aradım cihazım mi 6 fakat desteklemediklerini söylediler.
  10. ozer05

Soru Mi 6 için en uygun rom (batarya için)

Link bırakma şansınız varmıdır hocam
  11. ozer05

Soru Mi 6 için en uygun rom (batarya için)

Selamlar herkese bir ara konu açmıştım fakat tekrar açma gereği duydum mi 6 kullanan arkadaşlar için özellikle batarya veya ekran süresi uzun alan custom rom önerisi almak istedim. Cidden 2-3 saat ekran süresi almak kadar saçma bir durum yok. İyi geceler
  12. ozer05

Tema Final V2

Elinize sağlık hocam başarılı :)
  13. ozer05

Tema Türk bayrağı açılış animasyonu

Elinize emeğinize sağlık hocam :)
  14. ozer05

Soru Mi 6 için en uygun rom.

geçiyorum o zaman bir bakalım 1 kaç gün kullanalım :D
  15. ozer05

Soru Mi 6 için en uygun rom.

Vallaha hocam herkes kullandığı romdan vazgeçti sizi ne zaman görsem eu beta :D 1572294107 Teşekkürler hocam deneyeceğim
Üst Alt