ozdemirserdar kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru Mi 9se developer rom

bi cihaza sizce güncellemeyle 4k 60fps 1080p 60fps gelirmi mesela pubg hdr yüksek ayarda oynayan var bende hd yüksek ayarda bu güncellemeyle alakalı deilmi
  2. O

Yardım Mi 9 SE Bootloader Kilidi Açma

sa hocam bir teknik destekten yardım aldım banada aynısını yaptırdı 1 haftaya açılır dedi buradan pcden baglanıp açmanız lazım dişyorlar bu işlemle o işlem nedir hesap ekleden ekleme başarılı oldu
  3. O

İnceleme Mi 9 SE Aksesuar (Kılıf & Ekran-Kamera koruyucu&USB OTG vb..)

ekran koruyucu güzelse kılıfta sonuçta korumalı diyor iş görür
  4. O

Xiaomi mi 9se kamera korumali fit silikon kilif Xiaomi mi 9 se 3d full kaplama kirilmaz cam ekran koruyucu bende bunları aldım :)
  5. O

sa kılıf kamerayı koruyormu çıkıntı varmı :) bende almayı düşünüyorum içinden çıkan kılıf kormuyor
  6. O

Yardım mi9 se güncelleme hakkında

cihazım global bwendeki sürüm 10.2.2 ama 10.2.5 kullananda var 10.3.3te var sadece merak ettigim için bende bakıyorum yeni güncelleme yok diyor
  7. O

Yardım Hard reset sonrası şifre onaylanıyor sorunu

büyük ihtimal 45 doları bayılcaksın çözümü yok aynısı başıma geldi geçmiş olsun :)
  8. O

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

cümleten sa benim cihaz kilitlendi mail şifremi unuttum sonra halletirdim bu anlattıgınız program indirmeden bahsedilmiş ama uyguladım telefonu kilitledim herneyse herşey düzeldi uzaktan yardımla geliştirici seçeneklerine girdim hesap cihaz ekle dedim hesap başarıyla eklenmiştir dedi bukadar...
  9. O

Yardım mi9se sıfırlama sorunu

ben yeni kayıtsız cihaz aldım neyse yeni miu hesabı oluşturdum mailim kesinlikle yüzde yüz dogru şifremde dogru giriyorum hatalı şifre diyor sıfırladıgımda defalarca maile yeni şifre talebi yolladım dogrulama kodunu girip şifreyi degiştirmeme ragmen gene hatalı şifre diyor telefonu...
Üst Alt