Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben birşey sorabilirmiyim lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz global 12.5.2 sürümdeyim bunu indirdim fast bot olanı mi flasla yükle dedim error verdi yazılımda çöktü mi flash ile tekrar aynı romu kurdum bunu kurabilmem mümkünmü?
buradan gene bir program buldum f6 ile işlem yapıyor mi 11lite cihaz 680 saat verdi onunla denedim böyle oldu basarılımı yani please unlock 168 hours later and do not add dedi başarılımı yani
sa cümleten mi 11 lite denedim 680 saat idi teli sıfırladım başka no ile hesap ekle dedim bu program ile telefonu fasboot aldım f6 yaptım please unlock 168 hours later and do not add dedi başarılımı yani
trabzonlu hocamın emegine saglık işlemleri bende uyguladım ama beceremedim sizin 3. 4. adım yanlıştan hareket ederek enginer mode toogle açtım sonra 5.a adımdakini açtım işlemleri yaptı yeniden başladı 2 simde vodafone wowifi geldi acaba diyorum turkcel hat takıp toogle açıp gene 5. adımdakini...
faydalı bir paylaşım efendim bir sorum var bunu mi flash ile yükledimbelki diyeceksiniz çok önemlimi diyede turkcel ve vodafonede wowifi vardı globalde sıkıntılar yaşadıgım için bunu kurdum kodlarla wowifi volteyi açtım volte geldi ama wowifi gelmiyor bu romda çalışmıyormu ee avrupa kurulurmu mi...
hocam merhaba cihazım global kilit açık arama kayıt için kurdum bunu ama gelmedi henüz yayınlanmadımı hindistan eu denedim olmadı bu konuda yardımcı olabilirmisin
Benim bir sorum var nekadar denediysem açamadım kodlama ile volte wowifiyi açtım ama birtürlü aktif olmuyor turkcel ve Vodafone var turkcelden HD SES yazıp bile yolladım yeniden başlattım sorun düzelmedi çözümü varmı