ozdemirserdar kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Bootlader nasıl açılıyor root nasıl atılıyor

bana 1080 saat verdi süre ne ile düşer yardımcı olurmusunuz
  2. O

Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

mustafa bey 14,0,6 fastbot kurulum için 3 kere indirdim acaba eksik felanmı indi dedim içinde windows fastboot update ve sıfır kurulum dosyaları yok
  3. O

Rehber OnePlus 9 Pro Android 12'den Android 11'e Dönüş Rehberi

Emeğine saygı 7t pro için paylaşmanız mümkünmüş teşekkür ederim
  4. O

MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0.QJKIDXM İndirme Bağlantıları

ben birşey sorabilirmiyim lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz global 12.5.2 sürümdeyim bunu indirdim fast bot olanı mi flasla yükle dedim error verdi yazılımda çöktü mi flash ile tekrar aynı romu kurdum bunu kurabilmem mümkünmü?
  5. O

MIUI 12.5 Mi 11 Lite 4G - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RKQIDXM İndirme Bağlantıları

çok teşekkürler şunu yaptırmak için 100tl istediler saolun detaylı izledim ve sorunsuz fastbota alıp yqaptım teşekkür ederim
  6. O

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

buradan gene bir program buldum f6 ile işlem yapıyor mi 11lite cihaz 680 saat verdi onunla denedim böyle oldu basarılımı yani please unlock 168 hours later and do not add dedi başarılımı yani
  7. O

Rehber Mi Unlock Tool ile sorunsuz kilit açmak için...

sa cümleten mi 11 lite denedim 680 saat idi teli sıfırladım başka no ile hesap ekle dedim bu program ile telefonu fasboot aldım f6 yaptım please unlock 168 hours later and do not add dedi başarılımı yani
  8. O

Rehber OnePlus VoLTE - VoWifi / Oneplus 8 Serisi Desteklenmektedir

trabzonlu hocamın emegine saglık işlemleri bende uyguladım ama beceremedim sizin 3. 4. adım yanlıştan hareket ederek enginer mode toogle açtım sonra 5.a adımdakini açtım işlemleri yaptı yeniden başladı 2 simde vodafone wowifi geldi acaba diyorum turkcel hat takıp toogle açıp gene 5. adımdakini...
  9. O

Soru Oneplus 8T nereden satın alabilirim?

xiaomi cep yazılımdan alabilirsin 5070tl griside mavcut 20tl kargosu var
  10. O

MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.2.1.0.RJKEUXM İndirme Bağlantıları

benimde merak ettigim konu endonezya kurdum flash ile wowifi gelmiyor vodafone ve turkcelde globalde vardı 12.2.1de ama sıkıntılı idi yazılım
  11. O

MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0.QJKIDXM İndirme Bağlantıları

faydalı bir paylaşım efendim bir sorum var bunu mi flash ile yükledimbelki diyeceksiniz çok önemlimi diyede turkcel ve vodafonede wowifi vardı globalde sıkıntılar yaşadıgım için bunu kurdum kodlarla wowifi volteyi açtım volte geldi ama wowifi gelmiyor bu romda çalışmıyormu ee avrupa kurulurmu mi...
  12. O

MIUI 12 POCO X3 NFC - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.3.0.QJGEUXM İndirme Bağlantıları

hocam merhaba cihazım global kilit açık arama kayıt için kurdum bunu ama gelmedi henüz yayınlanmadımı hindistan eu denedim olmadı bu konuda yardımcı olabilirmisin
  13. O

Sohbet Pocophone F2 Pro/K30 Pro Kullanıcı Yorumları

Benim bir sorum var nekadar denediysem açamadım kodlama ile volte wowifiyi açtım ama birtürlü aktif olmuyor turkcel ve Vodafone var turkcelden HD SES yazıp bile yolladım yeniden başlattım sorun düzelmedi çözümü varmı
Üst Alt