ozcangs kullanıcısının son içeriği

1. ozcangs

Yardım Chrome uygulması çift açıyor

Varsayılan uygulma zaten chorme seçili hocam fakat açarken linkleri çift uygulamada açıyor çok saçma nedenden. yeni oldu bu arada 1 2 ay falan
  2. ozcangs

Hayır hiçbir yer de çift Chrome yok linke tıklayınca herhangi bir link orda soruyor hangisinde açılsın diye orda normal Chrome seçiyorum fakat linke bir daha tıklayınca varsayılanı otomatik çift uygulamaya atıyor
  3. ozcangs

çift uygulamada chrome çıkmıyor maalesef diğer işlemleri denedim olmadı
  4. ozcangs

Çözüldü Dosyalar da data ve bazı dosyaları açmıyor

Merhaba arkadaşlar dosyalarda bazılarını açmıyor başka uygulama ya atıyor bunun çözümü var mı
  5. ozcangs

Merhaba arkadaşlar fotoğraf daki gibi WhatsApp dan atılan bir link veya bir yerde açtığım her hangi bir link Chrome uygulmasında çift uygulama kapalı olmasına rağmen çift uygulama da açıyor ve bir türlü kaldıramadım destek olur musunuz
  6. ozcangs

Çözüldü Xiaomi Note 12S BL kilidi açma

tamamdır özelden yazdım
  7. ozcangs

imei yaparken dosyalar silinirmi ve ne kadara yaparsınız ama uzaktan pek güvenmiyorum açıkçası daha önce biriyle bağlandım virüs attı bilgileri çaldılar
  8. ozcangs

bilgim var hocam sadece kilidi açıp telefoncuya gideceğim şuan bu kilidi nasıl açarım
  9. ozcangs

Merhaba arkadaşlar note 12 s cihazıma bootloader kilidini açıcam ama Yazılım hyperOs aşağıdaki gibi hata veriyor ve kendi imei hattım kapandı atmak için açmam lazım acil destek şimdiden teşekkürler
  10. ozcangs

Çözüldü Formatta Verileri Geri Getirme

Merhaba arkadaşlar note 11 pro cihazım maalesef dün kapandı yeniden başlatta kaldı ne yaptıysam açılmadı en son recovry modundan sıfırlamak zorunda kaldım her şey gitti Google yedek hariç bana dosyalardan wp lazım modlı wp kullandığım için sanal yedek yok geri getirebilrmiyim veya yapabilen...
  11. ozcangs

MIUI 13 İkinci alan çok denendi hatası

Anladım hocam baktım olmuyor bende direk şifre unuttum diyip sıfırladım size de yazamadım kusura bakmayın ilginiz için teşekkür ederim sağolun
  12. ozcangs

Hocam twrp yükledim böyle hata veriyor açılmıyor bu sefer hiç :) ne yapmalıyım
  13. ozcangs

Tamamdır hocam Pazar günü bakalım sıkıntı yok 1673434493 Bide o güne kadar ben cumartesi denerim bu şifre silme olayını olmaz sa yazarım
  14. ozcangs

Estağfurullah hocam önemli değil o şifre silme işlemini deniyim hafta sonu hafta için dersahanem var biraz zor hafta sonu da siz müsait olursanız bakalım size uygun sa
Üst Alt