ozcangs kullanıcısının son içeriği

1. ozcangs

Çözüldü Formatta Verileri Geri Getirme

Merhaba arkadaşlar note 11 pro cihazım maalesef dün kapandı yeniden başlatta kaldı ne yaptıysam açılmadı en son recovry modundan sıfırlamak zorunda kaldım her şey gitti Google yedek hariç bana dosyalardan wp lazım modlı wp kullandığım için sanal yedek yok geri getirebilrmiyim veya yapabilen...
  2. ozcangs

MIUI 13 İkinci alan çok denendi hatası

Öncelikle selâm aleyküm cümleten hayırlı günler diliyorum 2 gün önce telfonum durduk yere her zamanki şifreyi girdim ikinci alan hatası verdi 1438 dk ama ben 1. Alan şifresi girdim ve ikinci alank belki 1 yıldır kullanmıyorum böyle saçma bir hata verdi ve içindeki bilgilerim çok önemli ve...
  3. ozcangs

Çözüldü Güncelleme yeri değişti

Güncelleme sonrası değişti neden arkadaşlar bilgisi olan varmı
  4. ozcangs

Çözüldü Xiaomi note 8 pro arama geliyor açıyorum kapanıyor hemen

Sa arkadaşlar telefonda arama geliyor açıyorum otomatik kapanıyor 4.5G de yeni olmaya başladı 3G alıyorum düzeliyor neden böyle bir sorun oldu ya çözümü bilenler yazarsa sevinirim
  5. ozcangs

Yardım Redmi Note 8 Pro dosya hasarlı hatası

Sa hayırlı akşamlar arkadaşlar ya fotoğraf larımın çoğu böyle açılmıyor dıştan görünüyor fotoğraf içind girince açılmıyır neden yardımıcı olurmuısnz
  6. ozcangs

Çözüldü XİAOMİ NOTE 8 PRO SES KISILIYOR

MERHABA ARKADAŞLAR NOTE 8 PRO YA 12.05 GÜNCELLEME Sİ GELDİ GELDİKTEN SONRA YAPTIM VE MÜZİK AÇIYORUM YADA HERHANGİ BİR YERDEN SES DİNLEDİĞİMDE SES FULL AÇIK AMA KENDİLİĞİNDEN KISILIYOR YA NASIL DÜZELİR YARDIMCI OLANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  7. ozcangs

Yardım Telefon aramada ekran kapanmıyor

Selamün aleyküm arkadaşlar ben note 8 pro telefonumda ekran kapanmıyor sesli mesajı açıyorum kulağıma koyunca ses gelmiyor ayarlardan kalibrasyon baktım calibration passed dedi sürümüm 12.06 lütfen yardım
  8. ozcangs

Çözüldü Uzunluk Sıfırdan Küçük Olamaz Hatası

arkdaşlar mi flash uygulamasında eng rom yükleyeceğim ama uzunluk sıfırdan küçük olamaz hatası alıyorum direk c ye atıp denedim yine omadı xiaomi note 8 pro fastboot kilidide açıldı
Üst Alt