Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır hiçbir yer de çift Chrome yok linke tıklayınca herhangi bir link orda soruyor hangisinde açılsın diye orda normal Chrome seçiyorum fakat linke bir daha tıklayınca varsayılanı otomatik çift uygulamaya atıyor
Merhaba arkadaşlar fotoğraf daki gibi WhatsApp dan atılan bir link veya bir yerde açtığım her hangi bir link Chrome uygulmasında çift uygulama kapalı olmasına rağmen çift uygulama da açıyor ve bir türlü kaldıramadım destek olur musunuz
imei yaparken dosyalar silinirmi ve ne kadara yaparsınız ama uzaktan pek güvenmiyorum açıkçası daha önce biriyle bağlandım virüs attı bilgileri çaldılar
Merhaba arkadaşlar note 12 s cihazıma bootloader kilidini açıcam ama Yazılım hyperOs aşağıdaki gibi hata veriyor ve kendi imei hattım kapandı atmak için açmam lazım acil destek şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar note 11 pro cihazım maalesef dün kapandı yeniden başlatta kaldı ne yaptıysam açılmadı en son recovry modundan sıfırlamak zorunda kaldım her şey gitti Google yedek hariç bana dosyalardan wp lazım modlı wp kullandığım için sanal yedek yok geri getirebilrmiyim veya yapabilen...
Estağfurullah hocam önemli değil o şifre silme işlemini deniyim hafta sonu hafta için dersahanem var biraz zor hafta sonu da siz müsait olursanız bakalım size uygun sa