Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar note 11 pro cihazım maalesef dün kapandı yeniden başlatta kaldı ne yaptıysam açılmadı en son recovry modundan sıfırlamak zorunda kaldım her şey gitti Google yedek hariç bana dosyalardan wp lazım modlı wp kullandığım için sanal yedek yok geri getirebilrmiyim veya yapabilen...
Öncelikle selâm aleyküm cümleten hayırlı günler diliyorum 2 gün önce telfonum durduk yere her zamanki şifreyi girdim ikinci alan hatası verdi 1438 dk ama ben 1. Alan şifresi girdim ve ikinci alank belki 1 yıldır kullanmıyorum böyle saçma bir hata verdi ve içindeki bilgilerim çok önemli ve...
Sa arkadaşlar telefonda arama geliyor açıyorum otomatik kapanıyor 4.5G de yeni olmaya başladı 3G alıyorum düzeliyor neden böyle bir sorun oldu ya çözümü bilenler yazarsa sevinirim
MERHABA ARKADAŞLAR NOTE 8 PRO YA 12.05 GÜNCELLEME Sİ GELDİ GELDİKTEN SONRA YAPTIM VE MÜZİK AÇIYORUM YADA HERHANGİ BİR YERDEN SES DİNLEDİĞİMDE SES FULL AÇIK AMA KENDİLİĞİNDEN KISILIYOR YA NASIL DÜZELİR YARDIMCI OLANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
arkdaşlar mi flash uygulamasında eng rom yükleyeceğim ama uzunluk sıfırdan küçük olamaz hatası alıyorum direk c ye atıp denedim yine omadı xiaomi note 8 pro fastboot kilidide açıldı