Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu romu yüklemiştim telefon çok kasıyor rom değişikliği yapmak istiyorum ama orangefox giriş yapmıyor recovery mod orenge fox açılıyor işlem sayfası gelmeden turuncu ekranda bekliyor tekrar yeniden açılıyor. Usb hata ayıklama açık oem kilid açık bilgisaya bağlıyorum sadece şarj oluyor dosya...
Yükleme yaptım güzel çalışıyor sistem sorun yok ama pubg mobile girince "yükleme listesi güncelleniyor" yazısında kalıyor açılmıyor oyun sildim yükledim ama yine olmuyor çözümü nedir acaba
Telefonumda global yazılım kurulu çok fazla ram harcıyor bu rom oyun oynarken dahi oyundan atıyor kilit açık söylediklerini tek tek yapınca kurabilirim değilmi bu romu. Daha önce farklı bir eu rom kurmaya çalışmıştım yalnış işlem yapmıştım telefon açılmamıştı
Telefonun call of duty mobile den sürekli oynarken atıyor tekrar giriyorum bazen 2 dakika sonra bazen 5 dakika sonra oyundan atıyor global yazılım kullanıyorum telefonda rootluda olsa atıyor oyundan rootu kaldırıyorum ne yaparsam yapıyım atıyor oyundan defalarca sildim oyunu tekrar yükledim...
Telefonumdaki yazılım global 11.07 kilit açık önce twrp yi yükledim daha sonra pitchblack recovery yükledim sonra eu yazılımı kurdum hata filan vermedi yüklendi ama telefon açılmadı dirak recovery moda geçiyor hiçbirşekilde açılmadı. Hem twrp recoveryden backup almıştım hemde pitchblack recovery...