ozcancil kullanıcısının son içeriği

1. ozcancil

Yardım MIUI 13 xiaomi.eu 13.0.5.0.SJZMIXM - SJWMIXM - SJPINXM | PORT ~ Joyeuse

Bu romu yüklemiştim telefon çok kasıyor rom değişikliği yapmak istiyorum ama orangefox giriş yapmıyor recovery mod orenge fox açılıyor işlem sayfası gelmeden turuncu ekranda bekliyor tekrar yeniden açılıyor. Usb hata ayıklama açık oem kilid açık bilgisaya bağlıyorum sadece şarj oluyor dosya...
  2. ozcancil

MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

Yok yalnışlık yok açıyorum açılmıyor hiçbir şekilde daha önce senin romları kullandım sorun yoktu bunu kurdum çalışmıyor
  3. ozcancil

Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- Razer v2.1 ~ Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

Yükleme yaptım güzel çalışıyor sistem sorun yok ama pubg mobile girince "yükleme listesi güncelleniyor" yazısında kalıyor açılmıyor oyun sildim yükledim ama yine olmuyor çözümü nedir acaba
  4. ozcancil

Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

Cihazımda global rom yüklü ramı çok kullanıyor bu rom bu karneli kursam sorun yaşarmıyım kurabilirmiyim bu karneli
  5. ozcancil

Rehber Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu 21.3.25 Mıuı 12.5 Rom

Telefonumda global yazılım kurulu çok fazla ram harcıyor bu rom oyun oynarken dahi oyundan atıyor kilit açık söylediklerini tek tek yapınca kurabilirim değilmi bu romu. Daha önce farklı bir eu rom kurmaya çalışmıştım yalnış işlem yapmıştım telefon açılmamıştı
  6. ozcancil

Oyun Call of duty mobile oyundan sürekli atıyor?

Telefonun call of duty mobile den sürekli oynarken atıyor tekrar giriyorum bazen 2 dakika sonra bazen 5 dakika sonra oyundan atıyor global yazılım kullanıyorum telefonda rootluda olsa atıyor oyundan rootu kaldırıyorum ne yaparsam yapıyım atıyor oyundan defalarca sildim oyunu tekrar yükledim...
  7. ozcancil

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Telefonumdaki yazılım global 11.07 kilit açık önce twrp yi yükledim daha sonra pitchblack recovery yükledim sonra eu yazılımı kurdum hata filan vermedi yüklendi ama telefon açılmadı dirak recovery moda geçiyor hiçbirşekilde açılmadı. Hem twrp recoveryden backup almıştım hemde pitchblack recovery...
Üst Alt