ozcan21 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Mi T9 pro güncelleme sonrası

güncellemeden sonra böyle oldu mi şifresini unuttum sim kartı da iptal etmiştim telefon böyle kaldı yardım lütfen
  2. O

Çözüldü Sms iletiliyor ama hala bende gönderiliyor diyor

Teşekkür ederim Volteyi kapattım oldu eskiden öyle değildi ama
  3. O

Çözüldü Sms iletiliyor ama hala bende gönderiliyor diyor

Merhaba arkadaşlar Mesajı gönderiyorum iletiliyor hala bende gönderiliyor diyor sorun nedir acaba
  4. O

MIUI 12 Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Endonezya Rom V12.0.2.0.QFDIDXM İndirme Bağlantıları

Miui 12 yüklü zaten Endonezya romuda Miui 12 veriler gitmez Tmm çok teşekkür ederim
  5. O

MIUI 12 Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Endonezya Rom V12.0.2.0.QFDIDXM İndirme Bağlantıları

Var twrp format gerekmiyor mu direk romu kurayım
  6. O

Root silinir Sen romu hangi yöntemle attın ben twrp yoluyla Atacam sadece format atıp sonra romu yüklesem yeterlimi yoksa twrp sistem komplemi silsem bende miui 12 global yükle şuan
  7. O

Merhaba Recovery modunda romu kursam format yani wipe data atmadan sıkıntı çıkarmı bide IMEI kaydı gidermi ?
  8. O

Tema Tulip One v11 Karanlık Mod Uyumlu

Nasıl kurulu mu olur arkadaşlar
  9. O

Mi 8

Arkadaşlar mi 8 telefonumda ağır çekim seri çekim Yok yardımcı olursanız sevinirim.
  10. O

Yardım Mİ 8 Explorer Edition Almayı Düşünüyorum

mi 8 al 2 hafta önce bana çinden geldi dostlar sayesinde tabi süper telefon 2700 tl aldm kapalı kutu
  11. O

xiaomi

arkadaşlar xiaomi telefonlarda vowifi varmı
  12. O

Soru Mİ 8

merhaba arkadaşlar mi 8 global roomu yükledim VolTe seceneği yok nasıl etkinleştirebilirim. hat vodafon
  13. O

mi 8

miflash programında 4 secenek var >1 flash_all.bat 2 flash_all_except_storage.bat 3 flash_all_lock.bat 4 flash_all_lock_crc.bat 1 sececem öle devam edecem
Üst Alt