Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar cihazımı uzunda süredir kullanıyorum 1.5 yıl gecti kullandıgım imeil bana aitti ama yinede patladı :D acaba yardımcı olabilecek biri varmi tekrardan programla filan imeil atsa? ogrenci adamız ya 100 tl para istiyorlar . yardım ederseniz cok sevinirim tskler simdiden ^^ ^^ ulasırsanız...
walklaha ben fabrıka ayarlarından sıfırladım tlfn brıcık oldu forumdan zenex bulduk suan ona yaptırdım 150 tl ye duzelttı ve 50 tl saolsun ımeıl parası aldı 200 tl ye hallettıı sorunu tlfnum suan kargoda gerı bana gelıyor eger telefonu brıck olan varsa zenex ıle ıletısıme gecsın guvenılır cocuk...
mi 8 se 64 gb var model numarasi ayni ise beraber yaptiralim ?
1558712147
mi 8 se 6/64 gb var . pasport kayit icin kardes araniyor . pasport yok / yari yariya ucret kabul edecek varsa irtibat gecsin
cihaz sorun olunca komple silinince hersey / imeil de silinior ?D tekrar tekrar para mi verek ?
1558512967
pasport kardesligi var ondan yaptirisak daha mantikli ilerki gunler icin hani cihaz resetlenince