Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Selamün Aleyküm Cihaza İme Atıldı Ben Pek Anlamıyorum Fakat Şöyle Bi Durum Var Wifi Açınca Şebeke Geliyor Diğer Türlü Gelmiyor Ve Şebeke Varken Arama Filan Yapamıyorum Hiç Bir İşlem Yapamıyorum Ama Şebeke Var Neden Olur Yardımcı Olursanız Sağolun ...
Arkadaşlar Selamün Aleyküm Cihaza İme Atıldı Ben Pek Anlamıyorum Fakat Şöyle Bi Durum Var Wifi Açınca Şebeke Geliyor Ve Şebeke Varken Arama Filan Yapamıyorum Hiç Bir İşlem Yapamıyorum Ama Şebeke Var Neden Olur Yardımcı Olursanız Sağolun ...
Selamun Aleyküm Abilerim Hocalarım Kardeşlerim Redmi Note 8 Var İme Attırmaya Götürdüm Telefoncu İme Attı
Fakat Şebeke Gidip Geliyor Bide Rom Atmış Adam. İçindeki Herşey Çin Versiyon Rom Mu Neyse Artık
Bide Bootloader kilidi 7 Gün Sonra Açılıyor
Selamun Aleyküm Redmi Note 8 Çin Mi Globalmı Bilmiyorum
İme Gitti İme Attırdım Fakat Bide Rom Atıldı İçine Çin Romu Var Şu Anda
bootloader kilidi de kapalı 7 gün sonra açılacak bu şebeke gidip geliyor sürekli neden olur bootloader kilidi kapalı veya romdan kaynaklanabilirmi
pek anlamıyorum...