Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba ikinci el bı mi 9se aldım cihazı formatladim ve içindeki IMEI gitti.sonra bir yerde yeni IMEI attırdım.Cihaz rootluymuş bazı uygulamalar uyarı veriyor.bu herhangi bir sorun teşkil eder mi rootu nasıl kapatabilirim şimdiden teşekkürler
Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 1.5 sene büyük bir hata yapıp bir telefoncudan xiaomi redmi note 5 satın almıştım. Sonra imei çakma olduğunu öğrenmiştim. Adam da geri almadı tabii. Birşey olursa getir hallederiz dedi ama bu zamana kadar birşey yoktu.Geçen hafta hat gitti btkdan baktığımda imeiden...
Ürünün linkini bırakıyorum AliExpressda 96 TL cihaz daha yeni geldi kontrol amaçlı bakıldı seste sorun yok gayet güzel kutusu vs çok hoş kutusunu powerbank olarak kullanabiliyorsunuz yanında kablosunu da vereceğim.
Dediğim gibi ürün
Online Shop Bluetooth Kulaklık TWS 5.0 Kablosuz Kulaklık...
Hocam valla pil tüketiminiz gayet iyi hatta çok iyi firma iade etmemekle haklı cihazda sorun yok.pek kafaya takmayın kullanın cihaz çok güzel hayırlı olsun
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam değerler inanılmaz iyi endişe edecek durum yok. Aşırı pil kullanımında telefonun şarjı 10ken bu değerleri alırsınız sizinki ise henüz 58de korkmanıza gerek yok
Ben de yeni aldım 40 dereceyi görüyor kullandığım zaman o değer normal pil kullanımı hakkında da kullanım grafiğini atarsanız daha fazla yardım edebilirim
Herkese iyi günler.ön kamera geriden geliyor. Mesela video çektiğimde ses önceden gidiyor bunun sebebi nedir cihaz note 7