ozbyrktalha kullanıcısının son içeriği

1. ozbyrktalha

Yardım Root konusu

Herkese merhaba ikinci el bı mi 9se aldım cihazı formatladim ve içindeki IMEI gitti.sonra bir yerde yeni IMEI attırdım.Cihaz rootluymuş bazı uygulamalar uyarı veriyor.bu herhangi bir sorun teşkil eder mi rootu nasıl kapatabilirim şimdiden teşekkürler
  2. ozbyrktalha

Yardım İmei sorunu

Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 1.5 sene büyük bir hata yapıp bir telefoncudan xiaomi redmi note 5 satın almıştım. Sonra imei çakma olduğunu öğrenmiştim. Adam da geri almadı tabii. Birşey olursa getir hallederiz dedi ama bu zamana kadar birşey yoktu.Geçen hafta hat gitti btkdan baktığımda imeiden...
  3. ozbyrktalha

Satış HBQ-Q32 TWS Bluetooth Kulaklık

Ürünün linkini bırakıyorum AliExpressda 96 TL cihaz daha yeni geldi kontrol amaçlı bakıldı seste sorun yok gayet güzel kutusu vs çok hoş kutusunu powerbank olarak kullanabiliyorsunuz yanında kablosunu da vereceğim. Dediğim gibi ürün Online Shop Bluetooth Kulaklık TWS 5.0 Kablosuz Kulaklık...
  4. ozbyrktalha

Yardım Yeni telefon ve batarya sorunu

Hocam valla pil tüketiminiz gayet iyi hatta çok iyi firma iade etmemekle haklı cihazda sorun yok.pek kafaya takmayın kullanın cihaz çok güzel hayırlı olsun Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ozbyrktalha

Aynen hocam :) Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ozbyrktalha

Hocam değerler inanılmaz iyi endişe edecek durum yok. Aşırı pil kullanımında telefonun şarjı 10ken bu değerleri alırsınız sizinki ise henüz 58de korkmanıza gerek yok Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. ozbyrktalha

O pil kullanımında ekranın üzerine basıp çıkan ekran Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ozbyrktalha

Hocam ekran süresini atabilir misiniz Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ozbyrktalha

Ben de yeni aldım 40 dereceyi görüyor kullandığım zaman o değer normal pil kullanımı hakkında da kullanım grafiğini atarsanız daha fazla yardım edebilirim Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ozbyrktalha

Aşırı ısınma derken kaç dereceyi görüyorsunuz Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ozbyrktalha

Yardım Kamera geriden geliyor

Denedim fakat nafile Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ozbyrktalha

Global rom yüklü cihazı mi storedan aldım zaten Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ozbyrktalha

Herkese iyi günler.ön kamera geriden geliyor. Mesela video çektiğimde ses önceden gidiyor bunun sebebi nedir cihaz note 7 Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ozbyrktalha

İnceleme QCY T2C(QS2) Bluetooth Kulaklık İzlenimlerim...

Konu eskiymiş hocam kusura bakmayın Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ozbyrktalha

Çözüldü MSA Uygulamasından Yetkiyi Alınca Ne Olur?

Teşekkürler Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt