ozayg kullanıcısının son içeriği

1. O

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

son sürüm twrp yükledim. takılma sorunu çözüldü. şimdide rom yüklüyorum. https://twrp.me/xiaomi/xiaomiredminote8.html
  2. O

arkadaşlar merhaba, boot kilidini açtı telefonun ve twrp 3.31 versiyon yükledim. recovery modda twrp gelmiyor orjinal rom kurtarma ekranı geliyordu. tekrar üzerine yine twrp yükledim ve recovery modda açtım. arrow 13.1 kurdum. kurulum rehberine göre yaptım. fakat her şeyi kurmasına karşın...
  3. O

bu kurulumların nasıl yapılacağını anlatan bir topic var mı?
  4. O

Yardım Android autoya bağlı iken gelen giden aramalar hiç bir şekilde telefon ekranında gözükmüyor

daha önce samsung m31s kullandım. onda böyle bir sorun yoktu. sanırım mi den kaynaklı sorun. :@
  5. O

teşekkür ederim. roota ihtiyacım yok. dediğin ArrowOS 13.1 + Cuh Kernel ksu + Nikgapps Core kombinasyonu bulup yüklemeyi deneyecegim. şimdilik boot kilidi için 7 günlük süreci bekliyorum.
  6. O

merhaba, kullanan veya kullanıpta başka telefona geçen arkadaşlar, redmi note 8 için kasmayan, kitlenmeyen custom rom ne önerirsiniz? ben orjinal rom kullanıyorum. kullanırken bir süre kitleniyor sonra aktif oluyor, kapatmaktan usandığım reklamlar vb şikayetlerim var. mevcut kullandığım telefon...
  7. O

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Telefonda kurulu olan programları yedeklemek için bir program var mı? Hard reset sonrası tekrar yuklememek için.
  8. O

Hocam, kurulum öncesi mi yoksa sonrası mı hard reset yapmak gerekir?
  9. O

Stoya hocam, hard reset derken tuş kombinasyonu ile açarak yapılan mı?
  10. O

Hocam bana da geldi fakat kurmakta terettüt ediyorum. Benim tel Türkiye garantili ve Avrupa romu. Sizdeki nedir?
  11. O

Soru Mi note 10 ekran koruyucusu tavsiyesi ?

Bende n11 den kılıf alırken, aynı satıştan koruyucu çok ucuza geldi ve bu şekilde aldım. Şansımı denedim. Kılıf ve koruyucu çok güzel geldi. Telefonu her ikisi de iyi kapladı. Kılıf ve koruyucu Zore marka.
  12. O

Ne kadar süre sonra bozuluyor yüzey?
  13. O

Geçen gün ekran koruyucu araştırması yaparken, yuotubeda birisinin videosunu izledim. 3-4 farklı koruyucu almış, takmış, denemiş deneyimlerini anlatıyordu. Nano almayın pet olandan alın diyordu. Pet iyi yapistigini ve kalkma yapmadığını söyledi. Bende bunu alırken kılıf olarak alacaktım, baktım...
  14. O

Koruyucuyu takarken hava kabarcığı kaldı. Onları kredi kartı ile yanlara kaktirarak çıkarttım. Orijinal gibi koruyucu ve kılıf.
  15. O

Kılıf telefona güzel oturdu. Siyah renk aldım. Beraber aldığım ekran koruyucu Zore pet çıktı. Buda çok iyi şimdilik. Takıldığı bile belli değil. Bence çok kaliteli. Önce koruyucuyu taktım. Kılıfı takarken şimdi yanlardan çıkaracak diye çok korktum, ama herhangi bir sorun olmadı. Koruyucu kılıfa...
Üst Alt