ozanus kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Android Auto Bağlantı Sorunu Xiaomi 13 miui 14

Selamlar. Konu biraz eski kalmış ama bir sorum olacak. Xiaomi 13 t pro var bende. Araçtaki multimedya android 12 sürüm. Zlink üzerinden kablolu olarak cihaza bağlanıyorum ama zlink bağlandığında Bluetooth bağlantısı kesiliyor ve zlink bağlantısı üzerinden telefon konusması yapmak istediğimde ses...
  2. O

Yardım Redmi Note 13 Pro+ güncelleme yapamıyorum

Bizde de durum aynı malesef. Bekliyoruz ama sanki pek bişey farketmeyecekmiş gibi duruyor. 10 gün oldu bende alalı. Gğncelleme yapılamadığı için kilit açma aşamasına gelemiyoruz. Oraya gelsek kilit açabilecrkmiyiz oda muamma. Ben artık iyice değiştirme moduna girdim. Bu cihazı verip 13 T Pro...
  3. O

Soru Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Tavsiye Edersiniz ?

3 yıla yakındır netspeed kullanıyordum. Ama artık müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamaz oldum. Kızdım milenicom a geçtim. 2 aydır milenicom,kullanıyorum gayet iyi. Ama yukarıda da belirttikleri gibi olay tamamen altyapınızla alakalı. Altyapı iyiyse gerisi teferruat istediğiniz sağlayıcıyı...
  4. O

Yardım Kilit açarken hata

Güncelleme olayına çözüm bulan yokmudur daha. 23090RA98I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. O

MIUI 12.5 Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana) - Endonezya Kararlı Rom V12.5.3.0.RFDIDXM

Burada ki konular birbirinin devamı mı. Birinde baslık RFDIDXM birinde RFDMIXM aynı rom mu ikisi de. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Soru Pixel Experience için kamera?

Teşekkür ederim. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. O

Soru Pixel Experience için kamera?

Bu rom u nereden indirebilirim. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. O

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

Miui 12 stabil 12.1.5.0 rom kullanıyorum şu anda. 12.5 stabil ota yolu ile gelecek mi bize. Ya da ota linki varmıdır kendimiz ota ile 12.5 yükleyebilirmiyiz. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. O

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Mi not 10 iyi mi kötü mü hala anlam veremedim ben. 2 gündür xiaomi nin kendi ürünü olan air 2 yi bağlanamaya çalışıyorum ama olmadı. Eşleşiyor, bağlanıyor ama 10 saniye sonra kopuyor bağlantı. Note 8 e bağlıyorum canavar gibi çalışıyor. Mi 9s var ona bağlıyorum,çalışıyor ama mi note 10 da hep...
  10. O

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

Teşekkür ederim. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. O

12.0.2 den sonra ki güncelleme android 11 ile olan mı. Benim ayarlarda ki sistem güncellemesinde o görünüoır. Eğer o ise güncellemeyeyim diyorum. Stabil ılan yani. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. O

MIUI 12 Mi Note 10 / CC9 Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.3.0.QFDEUXM İndirme Bağlantıları

dün güncellemeden yükledim. bildirim çubuğu sorunu var galiba. açılmıyor bende bildirim çubuğu 1606385733 biraz kurcalayınca düzeldi.
Üst Alt