Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
note 6 nın bir düşük modelinde veya düşük varyasyonunda redmi 6 mı 7 mi ne.Onda gece çekimi için kamerada manuel ayarlarda bütün ayarlar verilmiş.bunda yok.garipsedim doğrusu.şimdi adamlar bızı dınlemıs.note 8 de direkt olarak gcam kurabılıyosun hiç zorlanmadan apk olarak.
aynen benim
1572949056
twrp yüklemen için tabikide boot kilidinin açık olması gerek.twrp'siz yapmak istersen diğer türlüde yapabilirsin sorun olmaz.twrp den yapmak daha kolay olduğu için ben ordan yapıyorum.
valla bende bildirimlerde falan problem yok.ama sol üstte sadece 2 tane uygulamanın işareti çıkıyor bazende 1 tane çıkıyor başka çıkmıyor.sığmıyor .cunkı..onun fixini kullandım butun uygulamaların ısaretlerı cıkıyordu duzelıyordu yanı.ama gerek bulmadım.
10.3.2.0 herşeyi stock kullanın orjinal kullanın.eskiye dönmek çok basit.TWRP kurulumu yapıp ardından çok az araştırma yaparak yazılımı(bu yazdığım versiyonu) yükliyeceksiniz.brick olasılığı falan olmaz.anlatımlar youtube'da bu forumda bile var
1572812125
kardeşim biz orjinal kamerasından...
bu cihazda antirollback yok(şöyle yok.olsaydı belirtilerini hissederdim).Artı kamera kalitesi aldığımdan beri aynı.sayısız yazılım kurdum sayısız romlar kurdum kalite aynı kaldı.
en son miui11 kurmuştum pil kalitesi düşük geldi bana.artı Ghost screen oluyordu çok.bende miui10'un 2.ci...
Gcam kursan bile inan bazi yerlerde yetersiz kaliyor resim çok kötü çıkıyor.isoyu köklüyor.sonra bazi yerleri temizliyemedigi icin kotu cikiyor.sonunda beni anlayan biri çikti ya :D ama gündüz çekimi falan kendi kamerasinda iyi.sadece akşam üstü ve gece çekimi için bu ozelligin aktif olmasi...
anlanmayacak bişey yok yazilanlarda :D manuel ayarlarda shutter speed kaça kadar izin veriyor baktinizmi? 1/8 maksimum hiz.bu hizin ilerisine cikarsan çok farkli olacaktir 2-4-8-16-32 saniye gi i
1572680876
51.ci bölgedeki çalışanlara yaz.silikondakiler yardimci olmazlar
Aramızda yazılımcı arkadaşlar varsa lütfen baksın.Babamın telefonu Mi a2 lite'a miui rom kurduktan sonra bu özellik açıldı.Kernel ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Mi a2 lite'ta bile uzun pozlama yapabiliyorken(32 saniyeye kadar) note 6 proda bu özellik aktif değil.BU NE İŞİNİZE YARIYACAK...
Kardeşim sana en net cevabı veriyorum.Cihaza Custom kernel kurucaksın Bukadar basit..Oradan ekran renk doygunluğu çıkıyor renkler canlanıyor.Tabiki (kernel auditor) programı ile rengini attıracaksın çok basit yapması.
1571914742
ayriyetten dediğin gibi kontrast ayarı falan herşey var.ama...
hocam o dediğin şifre sorma ekranı karanlık değilmi?O problem twrp ile alakalı bir sorun.Benim de başıma kaç kere geldi.sıfırlamaktan başka çaresi olmadı.başka twrp kurdum bende..sakın aynısını kurma..yine aynı şifre ekranına atar.
Geliştirici seçeneklerinden loglama tarzı bi ayar vardı.onu kapamıştım şimdi açtım(birini hata olarak seçtim.onun altındakinide 1mb olarak seçtim yada 256k olarak seçtim)hiçbir alakası olacağını zannetmiyorum ama babam şimdi neyaptıysan takılmıyo artık diyo :D