Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajı şimdi gordum. Telefonu 4 saat 52 dakiika kullanmışsın. ve 4 saat 40 dk ekran suresı almıssın. bu da demek oluyor ki cıhazı zorlamıssın ekranı acık bırakmıssın sureklı. Ekran suresı bu kullanıma gore gayet ıyı. 24 saatlık normal kullanım sonrası gozlemlemek daha saglıklı.
Telegramda MIUI PORT ZILLA | LAVENDER ve REDMİ NOTE 7 UPDATES (endonezya bayrağı olan) gruplara üye olursan her gün rom paylaşıyorlar. Bulabilirsin. Ben en son 2 tane miui13 port olanlarından denedim böyle bir akıcılık yok. Bataryası da çok iyiydi garip bir şekilde. Kamera olarak da Gcam'in...
Tek çözüm kernel. Ama bu sorun geçenlerde benimde başıma geldi. Gece yarısı bırakıyorum sabah elime aldıgımda %20 bitmiş oluyordu. Bataryayı degıstırtmeye gıttım telefon adamın elınde kaldı. Kasası yamuldu , arka ledler yerınden oynadı arka kapak camı catladı. Batarya şişikti yani...
Bazı twrplerde bazı ROM'lar kurulmuyor. Kurmak istedigin rom OrangeFox twrp de kurulsa bile başka bi rom denediginde kurulmayacak.Tekrar geri twrp ye dönmek zorunda kalıyorsun.
CEvabı veriyorum. Hoparlore alınca usttekı mıkrofon deverye gırdıgı ıcın karşı taraf sesını duyar. Ahizeye alırsanda alttaki mikrofon sesini alır üstteki de göya filtreleme gorevı gorur. Alt taraftaki mikrofon bozuldugu ıcın ses karşıya gitmez dogal olarak. Çözüm budur.
LG G4 telefonuma stereo hoparlor özelliği getirmiştim. Bunu ilk yapanda ben ve bir XDA rom geliştiricisiydi. Bunun öncüsü olmak istersen geliştiriciler ile irtibata geçip yazılım yapabilirsiniz. En kötüsünden Tester olursun. Bu arada Stereo olmayan telefonların ahizesi ufak olduğu için verim...
TWRP denen şeyi biliyorsanız TWRP den system data vendor ne varsa silin. Vendoru silmeye gerek yok ama ne tür bir virüs kaptığınızı bilmiyoruz. Siz ne varsa silin ardından rom indirin kurun.
o hatayı almanızın sebebi Data kısmını Temizlemeniz gerekiyor.Birde datayı temizlerken klavyeden YES yazmanız gerekıyor.kırmızı uyarılar sonra kendiliğinden gıdecektır yapacagınız işlemlerde.factory reset miydi neydi onu yaparken YES çıkıyodu galıba.Unuttum.Sizin kullandıgınız twrp eski...
banka uygulamaları vs kullanılabilir.Şöyle kullanılabilir.Cihaz rootlanırsa sizin gezdiginiz siteler indirdiginiz kotu huylu casus uygulamalar vs sizin banka uygulamalarınıza yada rehberinize (uygulamaya hangı ızınlerı verdıgınızze gore degısıyor) bu bılgılerı rahatlıkla çalabilir.Ama Temiz ROM...
Dostum ben benim telefonu (yaklasık 1.bucuk yıl olacak) 80 tl yemi ne imei attırmıştım.şimdi illa bi artış vardır veya aynıdır bilemem.Facebookdan değişik gruplar falan var.uzaktan baglanıp atıyorlar.Ben uğraşmak istemedim adama attırdım imei'yi.Hatta imeisiz telefon bile satıyorlar facede deli...
imei attırdıysanız buyuk ıhtımal attırdıgınız yer sızın ımeınızı baska birine kullandı.Çok çok çok çok zor ihtimal sizin imeinizi rastgele biri kendi telefonuna işledi.Eger o telefona kullandığınız imei'nin ait olduğu cihaz elinizde faturasıyla birlikte duruyorsa biyerlere...
bimar teknik servis demek.Hayırlısı bakalım.Cihazı nezamandan beri kullanıyorsunuz ? yani sıfır cihazdada bu sorunların olması imkansız servis biraz atmış. çünkü cihazlar test edilip insanlara sunuluyor.sizinkinde illa sonradan bişey olmuştur.umarım sorununuz çözülür.imkan varsa 1-2 üst modele...
hocam benim pil gidikmiş.pil değişti sorun çözüldü.Cihaza herhangı bır yazılım attıgınızda peki yine aynı sorun oluyoru ? eger pil degıstırıp yazılım degıstırıp yıne aynı sorunu alıyorsanız anakartta beslemede vs bi problem vardır.bilemedim tam neyde sorun var