Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gcam bekleyenler biraz çok bekler. Mediatek işlemcili telefonlarda zor Gcam işi. Kameraya bizim millet kadar takıntılısını da görmedim arkadaş herkes yayıncı içerik üreticisi sanki. Ben şahsen kamera için telefon almam gider kamera alırım o kadar profesyonel beklentim varsa. He illa telefonda...
Bende çok şükür bu kamera sorunu olmadı. Fabrikasyon bir hata olduğu kesin ama kronik denecek kadar da yaygın olduğunu düşünmüyorum yabancı kaynaklarda pek görmedim çünkü. Hiç bir sıkıntı olmadan iade edebilirsiniz ben çok memnunum telefonumdan.
Bugün global cihazıma 12.1.3.0 RJDMIXM sürümü geldi. Güncelleme notlarında sadece Xiaomi Cloud'un cihaz kapanmadan otomatik konum paylaşma özelliği geldiği yazıyordu sadece. Güncellemeyi yaptıktan sonra ana ekran 4 5 kez açılıp kapandı ve Ss'deki şekilde Home screen settings diye bir ikon kaldı...
Arkadaşlar istanbulbalisi yani Anvar abimiz çok dürüst bir insandır ve xiaomiler konusunda çözemediği problem yoktur. 2 sene önce yanlış yazılım yüklediğim ve brick olan Mi8 imi yetkili servis dahi düzeltememiş üstüne de parmak izi okucuyusunu bozmuşlardı ve bu sorundan muzdarip çok kişi vardı...
Evet arkadaşlar Kasım'ın da bahsettiği gibi Doğu Türkistanlı Enver kardeşimiz cihazlarımızı açtı. (Yetkili servislerin Türkiye'de kimse açamaz bu telefonları dediği halde) Pazarlık ettik Kasımla birlikte ama bize bu fiyattan yaptığını bizden sonra geleceklere fiyat söylemememiz gerektiğini...
Sonuç olarak bugün olmadı Çin ile aradaki saat farkından dolayi ordakilerle iletisime geçemedi yarın erken saatte gel dedi. 9.6.7 den önceki sürümleri açabiliyoruz dedi bu arada
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben şuan Uygur arkadaşın yaninda Zeytinburnundayım. Cihazda 9.6.7 sürümü var diye olmuyor. Şimdi namaza gitti onu bekliyorum dönünce arka kapak açılacak edl modda sürüm düşürüp açacağız diyor. Olursa fiyat olarak 350 TL dedi.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ritzyden aldım telefonu şimdilik halen kesin bir çözüm olmadığını söylediler. Cihazı miui yükleyip acmışlar ama sonra tekrar bu sorun çıkmış ortaya dediler. Söyledikleri doğru olabilir çünkü cihazım şuan recovery moda girmiyor. Önceden giriyordu. Ithalatci ile görüşün bu cihazları nasıl...
Yüksek ihtimalle xiaomi adb programiyla fastboot üzerinden yüklüyorsun romu. O şekilde ben de her global romu atabiliyorum başarılı bir şekilde ama kilit kapalı olduğundan açılmıyor cihaz. Çin romunu da kabul ettiremedim o programla
E="reda, post: 346282, member: 8052"]Selam arkadaslar
ritzy gönderdigim ve 1000 tl odemesini yaptıgım mi 8 servis durumunu sorgulama da 5-6 gün boyunca onırımda yazıyordu..
bugün baktıgımda test ediliyor diye yazıyor
bilgi alınca tekrar yazarım buradan
1538470148
şimdi de kontrol yazıyor servis...