Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Parmakizi sensörü çalışmıyormuş.
Romda Türkçe seçeneği yok. Morelocale2 kullanılabilir.
Google ugulamaları yok. Nasıl kurulacağını anlatmış.
Gece denemiş olurum.
1572441143
Denedim parmak izi hariç herşey çalışıyor.
Çok stabil bir sürüm değil. Animasyonlar 1X için çok hızlı ve otomatik...
Bir süre önce extreme kernel 70 hz'e aldığını iddia ediyordu ama konusu kapatildi. Biraz baktım dipper'in 70hz desteklemediği yaziloyor. Varmı bildiğiniz bir kernel deneyeyim hissiyat nasıl olacak.
Dun gece mylove nick'li arkadaşın makinasına uzaktan bağlandım beraberce yukledik. Şuan kullaniyor.
1- yazdığı gibi son sürüm 9.0 rom ile denedik bootlop'ta kaldı.
2-Twrp'yi hiç yuklemedik sadece fastboot boot komutu ile cihazda actirdik ki eu rom yanlışlıkla firmware klasörünü silmeden...
Dostum sen atamamissin yalan söylüyormuşuz yuklememisiz gibi 2 seferdir yaziyorsun. Oku konuyu benden baska başka yükleyebilenlerde var. Senin gibi yukleyemeyenlerde var tabi. Xda'dakileri konudan ve YouTube daki anlatım videosundan yükleyebilenlerin sayısida bir hayli fazla.
Riskli ve yüklemek...
Fastboot erase userdata
Komutunu dene.
Açılışta unlock yaziyormu onu kontrol et. Twrp varsa açıktır ama sen genede emin ol. A2 de 3 unlock seviyesi var. 2 sinin açık olması lazım.
Olmadı miflashtool ile başa dön hocam ama unutma mihlashtoolda lock bootloader seçili olmayacak erase all seçeneği...