Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eyvallah. Evet softbrick. Gece yapayım dedim sabahı beklemeyelim. Vietnamlı birini buldum. Bağlandı auth token vs girdi ama yüklenmedi USB değiştirdi falan uykusu geldi uyudu reyis. Bekliyor cihaz öyle bakalım ne olacak. Driver'lar yüklü dedim dinlemedi tekrar tekrar yükledi.
TWRP'ye giderken...
Konunun bazen tecrübe ile de alakası olmuyor. Misal ben :) Bir anlık dalgınlıkla A14 Orangefox'u A13'e yüklerseniz brick. Talimatları okuyun + kurarken dosya isimlerine dikkat edin arkadaşlar.
Thermal disabler zaten cihazın ısınıp işlemci frekansini dusurmesini kapatıyor. İşlemci son gaz ısı da son gaz. Biraz daha devam edeceğim ben. Bir sans daha veriyorum. Aslında LCD ekranlı ois olan bir cihaz olsa ona geçeceğim ama hep amoled amoled amoled. Amoled yoksa da kamera kotu. Takıldık...
Sanal belleği kapatmak bayağı işe yarıyor. 8gb ram var zaten. Bir de güneş altinda da çok ısınıyor. Arabada vs iken otomatik parlaklığı kapayip ışığı çok az kismakta ısıyı azaltıyor bu senaryo için.
GPU min 205mhz Max 660 ayarlarını kullansam nasıl olur acaba. Chrome da gezerken 205 MHz de...
Teşekkürler. Dayanamayıp bende yükledim. Çok akıcı olmuş gercekten.
Isınma bizim cihazın kaderi galiba. Bundan önce bir süre oneplus 8t kullandım. Ayni islemci android 11-12 farketmeksizin isinmiyorudu. Yoruldum rom değiştirmekten 1 hafta süre vereceğim bakalım. Akıcılığı çok güzel.
MIUI 13.0.5 te ayarlardan bellek uzantısını devre dışı bıraktım. Akıcılık hissedilir seviyede arttı.
Tema storeden de MİUİ12.5 fontunu yükledim. Güzel gayet güzel.
Geçen hafta boyunca, 13.0.8 den 12.0.12 ye kadar eu global Endonezya birçok rom denedim.
En stabil + güzel görünen rom 12.0.12 eu rom.
Tek eksiği MIUI+ ile pc den telefona bağlanıyorum o gitti.
2. Sıraya da 13.0.4'ü koyabilirim. Sonra 12.5.4 Endonezya.