ozan1903 kullanıcısının son içeriği

1. ozan1903

Yardım Bootloader sürekli gün atıyor.

İşte mi kilit açma yerinde hata veriyor
  2. ozan1903

Telefonu satıp bootloder kilidini açılmış telefon alacam artık😀
  3. ozan1903

Soylediklernizi harfiyen yapıyorum ama malesef 2 daha attı başka çözümü varmı acaba
  4. ozan1903

2 gün denedim tam 18.59.59 da basıyorum tak 1 gün atıyor yarın tekrar deniycem
  5. ozan1903

Neredeyse bir aydır deniyorum en son 1 dkk önce denedim ama olmadı hep 1 gün 3 gün atıyor başka çözümü yokmu bu işin lütfen yardım edim
  6. ozan1903

Yardım Kernel

İyi akşamlar bu kerneli arıyorum neredn bulabilirim yardım ederseniz sevinirim 4.14.190-pref-g7da93debc0ee
  7. ozan1903

Yardım Dolby atoms çalışmıyor

İyi günler MIUI eu rom kullanıyorum 14.0.7 Dolby atoms çalışmıyor yuklsetme yapıyorum ses değişmiyor uygulamadan çıkınca sıfırlanıyor çalışan Dolby atmos varmı yada başka ses yüklsetme programı varsa önerirseniz sevinirim.
  8. ozan1903

Yardım Note 10 pro (sweet) bootloder kilidi açma

İyi akşamlar arkadaşlar note 10 pro (sweet) aldım bootloder kilidi açıp rom atmak mı kilid açmak icin geliştirici şeceneklerinden aktif ettim ama süre vermdi süreyi nereden görebilirim yardım edermisiniz
  9. ozan1903

Yardım Rom sonrası ses bozukluğu

Selamin aleyküm elite 14.03 romunu kurdum ama ses bozuk kesik kesik geliyor persist.img flashladim olmadı fw flashladim olmadı nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  10. ozan1903

Yardım Telefon kendi kendine reset atıyor

İyi günler arkadaşlar Note 9 pro MIUI mind 13 A12 rom kullanıyorum telefon günde 2 3 kez Kendi kendine reset atıyor açılıyor normal kullanıyorum sonra yine aynı sebebi nedir yardım edermisiniz
  11. ozan1903

Yardım Tema uyumsuzluğu

iyi günler MIUI 13 mind edition kullanıyorum tema yüklediğim zaman üstbardaki simgeler değişmiyor yardım edermisniz
  12. ozan1903

Yardım Googleplay hatası

Selamin aleyküm googleplay den oyun indirmek istiyorum ama resimdeki hatayı alıyorum ülkemizde kullanılmıyor yazıyor indirmenin bir yolu varmıdır yardım eder misiniz.
  13. ozan1903

Yardım Bootloder kilidi yardim

İyi günler note 9 pro telefonuma edl mod ile yazılım yüklendi ama bootloder kilidi kapanmış geri acsam sıkıntı olur mu yardım edermisiniz
  14. ozan1903

Yardım Sistem uygulamasi silme

Selamın aleyküm hayırlı kandiller dilerim Bir sorum olacak miuimint romu kullanıyorum Dolby atmos var için sistem uygulamasi yapılmış telefon rootlu bu uygulamayı nasıl silebilirim yardım edermisiniz
  15. ozan1903

Yardım note 9 pro rom

arkadaslar rom yükledım mıuımınt ama 10 dkk oldu telefon mı yazınsında kaldı bekleyım mı yoksa sorunmu var ne yapmam lazım
Üst Alt