ozan1903 kullanıcısının son içeriği

1. ozan1903

Yardım topaz romu tapasa kurabilirmiyiz

Çok teşekkür ederim evet cihaz snapdragon 1768707596 Evet deniycem inşallah olur
  2. ozan1903

costum mıuı ror kurucam wolfos yüklü eris leaf romunu kuracam yınede aynı işlemi yapmam lazım yoksa sizin söylediklernız sadece aosop rom için mi malesef romun içinde öyle bir dosya bulamadım
  3. ozan1903

merhaba kolay gelsin arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. redmi note 12 4g (tapas) cihazım var telegramda bir sayfada eski telefonumda kullandığım bir romu buldum. Ama topaz için yapılmış telegramda yabancı bir arkadaş topaz romunu yükle ama Yes but don't forget to flash tapas firmware...
  4. ozan1903

HyperOS Redmi Note 12 4G (tapas) - Hindistan Kararlı - HyperOS1.0.7.0.UMTINXM

cihaz note 12 tapas ama romlar topaz diye var yüklemeye çalısıyorum olmuyor tekrar twrp ye atıyor ne yapmam lazım
  5. ozan1903

Çözüldü Bootloader Kilidi ve Root İşlemi

Çok teşekkür ederim sizlere tabikide iyimi varsınız
  6. ozan1903

Çok tesek ederim birşey sormak istiyorum telefon harf brick olmasın diye telefon note 12 ama kodunu bilmiyorum ne diye rom indircem yardımci olursanız sevinirim
  7. ozan1903

Oldu galiba artık mi kilit ile açabilirim 1767629471 Videoda ne anlatılıyorsa onu yaptım 888 ama tam 18.50 de başlattım 10 dkk bekledim 2. Denemede aldı herkese çok teşekkür ederim
  8. ozan1903

Burda paylaşılan program ile kilit açmayı başardım Sonra geliştirici seçeneklerinden hesap ekleye basınca bu hatayı alıyorum kılıfı açmaya çalıştıyim mi yoksa baştan tekrar mi istek yapiyim
  9. ozan1903

Maalesef kota doldu 1/5 tekrar deneyin dedi
  10. ozan1903

Bendede eklenmedi bekleyin sayfayı kapatmayın yazıyor bide saati varmı yoksa yine 18.59.59 da denememiz lazim
  11. ozan1903

Yardım Bootloader sürekli gün atıyor.

İşte mi kilit açma yerinde hata veriyor
  12. ozan1903

Telefonu satıp bootloder kilidini açılmış telefon alacam artık😀
  13. ozan1903

Soylediklernizi harfiyen yapıyorum ama malesef 2 daha attı başka çözümü varmı acaba
  14. ozan1903

2 gün denedim tam 18.59.59 da basıyorum tak 1 gün atıyor yarın tekrar deniycem
  15. ozan1903

Neredeyse bir aydır deniyorum en son 1 dkk önce denedim ama olmadı hep 1 gün 3 gün atıyor başka çözümü yokmu bu işin lütfen yardım edim
Üst Alt