Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler MIUI eu rom kullanıyorum 14.0.7 Dolby atoms çalışmıyor yuklsetme yapıyorum ses değişmiyor uygulamadan çıkınca sıfırlanıyor çalışan Dolby atmos varmı yada başka ses yüklsetme programı varsa önerirseniz sevinirim.
İyi akşamlar arkadaşlar note 10 pro (sweet) aldım bootloder kilidi açıp rom atmak mı kilid açmak icin geliştirici şeceneklerinden aktif ettim ama süre vermdi süreyi nereden görebilirim yardım edermisiniz
İyi günler arkadaşlar
Note 9 pro MIUI mind 13 A12 rom kullanıyorum telefon günde 2 3 kez Kendi kendine reset atıyor açılıyor normal kullanıyorum sonra yine aynı sebebi nedir yardım edermisiniz
Selamin aleyküm googleplay den oyun indirmek istiyorum ama resimdeki hatayı alıyorum ülkemizde kullanılmıyor yazıyor indirmenin bir yolu varmıdır yardım eder misiniz.
Selamın aleyküm hayırlı kandiller dilerim
Bir sorum olacak miuimint romu kullanıyorum Dolby atmos var için sistem uygulamasi yapılmış telefon rootlu bu uygulamayı nasıl silebilirim yardım edermisiniz