Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. Annemin telefonunu sıfırlamak istiyoruz. Mağlum IMEI atılı bu telefonda. Aynı yerden başka bir telefona da IMEI attırdık aynı zamanda ve onda bir şey olmadı. Peki, bu telefonu ayarlardan sıfırlarsam IMEI silinir mi? Yukarıda da dediğim gibi, başka bir telefona da aynı yerden...
Herkese merhaba. Babamda Redmi Note 9S var. Bilgisayarımda Windows 10 1809 yüklü. 1909 güncellemesi gelmiş ve yüklemek zorundayım. Ve aklımda bir soru var. Eğer ben Windows 10'u 1909'a güncellersem ve bu telefonun Bootloader kilidini açarsam "press any key to shutdown" gibi bir sorun yaşar mıyım?
Herkese merhaba. Babamda Redmi Note 9S var. Bilgisayarımda Windows 10 1809 yüklü. 1909 güncellemesi gelmiş ve yüklemek zorundayım. Ve aklımda bir soru var. Eğer ben Windows 10'u 1909'a güncellersem ve bu telefonun Bootloader kilidini açarsam "press any key to shutdown" gibi bir sorun yaşar mıyım?
Herkese merhaba. Ben daha önceden bu forumda üye idim. Mİ 8 SE'de kazara romu silip çin romu kurduğumdan beri bi süre bu foruma bakıyordum. Sonrasında bıraktım. Hâlâ çin romunu kullanıyorum. Ağustos ya da Kasım-aralık gibi sonunda Türkçe romu kuracağım (Ağustos ta cesaret olmazsa çünkü bu şeyler...
Herkese merhaba. Annemin Redmi 5 Plus telefonu sabah çekmemeye başladı. Telefonu yeniden başlatınca çalışmadı. Hattı benim telefona taktık hat çalışıyor. TWRP'siz nasıl düzeltebiliriz?
MIUI 11 global kurulu. İmei kaydı yapıldı, TWRP yüklü değil.
Herkeslere merhaba. Elimizde MI 9 T PRO MIUI 11 Android 10 var. Bootloader'ı açarken ''Checking Device Status'' diyordu. Kabloyu çıkarıp telefonu normal başlatıp sarja taktım. ''Checking Device Status'' demesi normalde kısa sürer ama neden bu kadar uzun sürdü? Bir de Android 10 ile açılır mı?