Oxeen kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Telefonda sinyal var gözüküyor ama sinyal yok

Redmi Note 7 cihazında ilk başta sinyal yok hat çekmiyordu sorun IMEI'de diye düşündüm ama sorgulattığımda IMEI kayıtlı gözüküyordu sonrasında aklıma daha önceden TWRP'den yedek aldığım aklıma geldi efs, modem vs. geri yükledim bu sefer sinyal var gösteriyor ama telefona ulaşılamıyor internete...
  2. O

Soru Global rom OEM kapatırsak imei gider mi?

Snapdragon işlemcili Poco x3 nfc cihazda global rom varken oem kapatırsak System has been destroyed hatası alır mıyım ve imei gider mi?
  3. O

Soru Poco X3 NFC için en iyi sürüm?

Poco x3 nfc pil performansı ve stabilite anlamında en iyi miui sürümü hangisidir? En son sürüm olan 14.0.1.0 mi yoksa çıkış sürümü olan 12.0.2.0 mi? Şu an EU 12.5.4.0 sürümü mevcut ancak bütün servisleri kapatıp ADB appcontrol ile gereksiz uygulama ve servisleri kaldırmama rağmen her ne kadar...
  4. O

Yardım Xiaomi 11T TWRP - Orangefox "Partition doesn't exist" hatası

Xiaomi 11T cihazda şu an herhangi bir ROM yok ve Bootloader kilidi açık. Fastboot modda PC cihazı görüyor ancak TWRP ya da Orangefox yüklerken görseldeki hatayı veriyor. Bu arada Mi Flash ile de hata veriyordu.
  5. O

Yardım OEM kapalı the system has been destroyed

fastboottan oemi kapattım ve the system has been destroyed hatasını alıyorum
  6. O

Yardım Corvus OS Ekran Kilidi Hatası

Redmi Note 7 telefonuma corvus ve evolution rom kurdum ve 2sinde de ekran kilidi koyarken şu hatayı aldım ve hiçbir yerde de bu hatayı dair konu görmedim nasıl düzeltebilirim?
Üst Alt