Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 7 cihazında ilk başta sinyal yok hat çekmiyordu sorun IMEI'de diye düşündüm ama sorgulattığımda IMEI kayıtlı gözüküyordu sonrasında aklıma daha önceden TWRP'den yedek aldığım aklıma geldi efs, modem vs. geri yükledim bu sefer sinyal var gösteriyor ama telefona ulaşılamıyor internete...
Poco x3 nfc pil performansı ve stabilite anlamında en iyi miui sürümü hangisidir? En son sürüm olan 14.0.1.0 mi yoksa çıkış sürümü olan 12.0.2.0 mi? Şu an EU 12.5.4.0 sürümü mevcut ancak bütün servisleri kapatıp ADB appcontrol ile gereksiz uygulama ve servisleri kaldırmama rağmen her ne kadar...
Xiaomi 11T cihazda şu an herhangi bir ROM yok ve Bootloader kilidi açık. Fastboot modda PC cihazı görüyor ancak TWRP ya da Orangefox yüklerken görseldeki hatayı veriyor. Bu arada Mi Flash ile de hata veriyordu.
Redmi Note 7 telefonuma corvus ve evolution rom kurdum ve 2sinde de ekran kilidi koyarken şu hatayı aldım ve hiçbir yerde de bu hatayı dair konu görmedim nasıl düzeltebilirim?