Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadir geceniz mübarek olsun öncelikle. Elimde yurt dışı imei atılmış bir Xiaomi Mi Note 10 Lite var. Şu anda TWRP bile yüklü değil. Ben buna Crdroid Android 14 custom rom yüklemek istiyorum. Şebeke gitme ihtimali, cihazın brick olması gibi riskleri var mıdır? Varsa dönüşü mümkün mü bu...
Önceden yurtdışı bir Galaxy S7 telefona custom rom ile Android 10 yüklemiştim ve imei gitmişti son çare anakart değiştirip kurtulmuştum o yüzden bu işlerden biraz korkuyorum. Şimdi Mi Note 10 Lite kullanıyorum Android 11 MIUI 12.5.7 var. Buna Android 12 MIUI 13 u rom yüklersem imei silinme...
Hayırlı Ramazanlar dilerim. Mi Note 10 Lite cihazıma farklı bir rom yüklemek istiyorum. Cihazda şu an twrp bulunmuyor. Eğer twrp yükleyip sonrasında herhangi bir rom yüklersem imei gitme riski var mı ya da telefonun açılmaması gibi bir durum söz konusu mu? Telefonu ilk aldığımda magisk'i...